比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-3-17 18:41 發表
不過個決定係vlan
佢打新版我地都冇話唔得
只不過好多人唔會去玩囉
知唔知點解唔會去玩..?
因為冇踏出第一步-.-
不過唔可以強逼你地去試......玩咩版 沒差吧..好玩就好~~

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2009-3-17 18:43 發表

知唔知點解唔會去玩..?
因為冇踏出第一步-.-
不過唔可以強逼你地去試......玩咩版 沒差吧..好玩就好~~
個人認為玩過2場就完全覺得是腦殘圖

兩個版一齊搞= GD^_^   

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:45 發表
兩個版一齊搞= GD^_^   
你認為vlan 會浪廢如此多金錢

花在你們這些無理的要求嗎?

醒d啦日本人.

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-3-17 18:44 發表

個人認為玩過2場就完全覺得是腦殘圖
我反而覺得好有趣....
買忍 戰法 技能 裝備 模組 轉左好多...好有新意..
特別係戰法..超好玩..
當初我玩兩場 或許都有你呢種諗法..因為我都配緊舊版裝..
但我比自己去試下接受..愈玩愈愛上了~~
都係果句 玩咩版 沒差吧 好玩就好....不過最重要都係尊重人地既決定啦0.0

小飛豬 既然你話跟官方
你跟埋官方GGC 搞雙版比賽 ^^ 我相信你搞雙版比賽一定個個公平滿意

人情冷暖....都唔是第一次體會到..今次.我都餘左

某些人提及特權等等問題..回復

1. 一直以來不管邊個團.需要更改或者添加資料..全部都是一視同仁...
2, 以外比賽.各團待遇...全部是一樣.無話邊隊唔使比錢
3. 毎一次搞比賽..包底.請吃飯..都是虧本..何解要繼續..?
4. 既然大家理念.唔同..我相信.再討論落去都無意思.
5. vLan 改版時..更多人出來反應.要用回舊版..何解.我地要繼續推出新版..?
6. vLan 改版時..更有人斷言.vLan 會從此消失...何解..我地依然存在
7.新比賽.地圖採用.經多數月討論..若然要搞小圈子.何解.明知到比人插.都要繼續..他們有比錢,包養我地?
8.vLan 自服務大家以來..如果我地.真是.如此.敗類..相信一早已經關門.
9.我不期待..玩家會站在我地立場.思考問題..畢竟是兩回事..
10.相信會有足夠時間..比大家.熟悉新版..希望大家放下成見.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:48 發表

1. 一直以來不管邊個團.需要更改或者添加資料..全部都是一視同仁...
3. 毎一 ...
推動新版嗎?現在vlan有多少個新版server?

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:48 發表
小飛豬 既然你話跟官方
你跟埋官方GGC 搞雙版比賽 ^^ 我相信你搞雙版比賽一定個個公平滿意
好像 官方ggc現在還沒有決定搞雙版...

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2009-3-17 18:47 發表

我反而覺得好有趣....
買忍 戰法 技能 裝備 模組 轉左好多...好有新意..
特別係戰法..超好玩..
當初我玩兩場 或許都有你呢種諗法..因為我都配緊舊版裝..
但我比自己去試下接受..愈玩愈愛上了~~
都係果句 玩咩版 沒 ...
各有各感覺吧...但最小都順下民意
個個投s版   就走去搞14版

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:48 發表
小飛豬 既然你話跟官方
雙版比賽.亦都有考慮....資金..場地..若果.真.是搞多個比賽..都會優先考慮L4D

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 19:48 發表

3. 毎一 ...
真的嗎                 

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-3-17 18:49 發表

各有各感覺吧...但最小都順下民意
個個投s版   就走去搞14版
投11.2b的比較多吧?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 19:50 發表

雙版比賽.亦都有考慮....資金..場地..若果.真.是搞多個比賽..都會優先考慮L4D
雙版比賽起馬令我地滿意哂,, 你搞得比賽係報名費度加高DD LO

5. vLan 改版時..更多人出來反應.要用回舊版..何解.我地要繼續推出新版..?

因為LOSER屈機 ...舊版團唔夠佢屈

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。