比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 19:51 發表

投11.2b的比較多吧?
路人團來說是阿

其實我真係想探討下
港人為何那麼憎恨新版e__e"??

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-3-17 18:49 發表

各有各感覺吧...但最小都順下民意
個個投s版   就走去搞14版
信長盃2..投票..同.信長盃3.投票..都特意標明.只作參考..唔話一定要.跟隨..投票人數.已不足.比例..何以為準

支持s板~.~總之s板系最好 搞新板下年先搞拉 咩都冇準備 下年講明搞新板咪得囉 大家有時間準備7.7

咁你搞個比賽冇人參加為嘜??

新板= 反面

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:52 發表

信長盃2..投票..同.信長盃3.投票..都特意標明.只作參考..唔話一定要.跟隨..投票人數.已不足.比例..何以為準
sm句 : 忠言逆耳(由彬提供)

冇錯喇 投票係比你地d人投下架ja 醒下啦香港人 投完就冇你地事架喇 哈哈
令我諗起香港既問責制>.<
唐英年:係一班人討論出黎既結果 責任係大家既
邊個洗揹黑鍋丫>.<

引用:
原帖由 CoOLWiND_ 於 2009-3-17 18:51 發表
5. vLan 改版時..更多人出來反應.要用回舊版..何解.我地要繼續推出新版..?

因為LOSER屈機 ...舊版團唔夠佢屈
哪方面屈機 ??
難道 LoSeR 沒有玩新版的話  你們就不會反對 ?
現在只是多了一個藉口 比你地話  ?
分清楚 你們反的是 舉行新版  定係  LoSeR 吧..

個結果同LOSER有無關係 大家心照 都照到爆左出黎

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 18:57 發表

哪方面屈機 ??
難道 LoSeR 沒有玩新版的話  你們就不會反對 ?
現在只是多了一個藉口 比你地話  ?
分清楚 你們反的是 舉行新版  定係  LoSeR 吧..
我們沒有反loser  只是你覺得only 唔好亂咁屈

雙版比賽 ?

抱歉 GGC 一早講左S版 非信長主要地圖

而只係滿足玩家需求既 "特別版"

所以我先講14版係主流

而 S版已經無任何比賽

( 小道消息 : ESM 有意把 S版 改名為 戰國無雙 . 分為別個地圖 )

再姐 已經一而再 再而三 有提及過14版會係今次比賽地圖

雖然無正式宣佈 但希望各玩家面向新版

無人練 而家講話係新版比賽

個個係到插

當初ESM都話S版只會係特別版

vlan講過話追隨官方主流 已經暗示過

大家唔練 咁無計

最後 距離比賽大把時間

又唔係無時間 之前有人係投票post話兩星期已經得

我本身學生 有兼職 自己都要準備會考

操mock test past paper 咁又點 ?

大家都係做同樣既事 大家都係咁操past paper 係咁做兼職

咁唔通你無時間 我會有 ?

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 19:00 發表
雙版比賽 ?

所以我先講14版係主流

而 S版已經無任何比賽

( 小道消息 : ESM 有意把 S版 改名為 戰國無雙 . 分為別個地圖 )

再姐 已經一而 ...
一定要跟著esm 來走嗎? 那倒不如賣vlan 給ggc ^_^

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 20:00 發表
雙版比賽 ?

所以我先講14版係主流

而 S版已經無任何比賽

再姐 已經一而 ...
點解你講講下VLAN主流 兜得番 GGC主流,
我提議搞雙版 都係飛豬哥決定 >.< 你岩岩好似講係VLAN主流=新版

算拉
都沒計
咪當比個面盧中方
反正 埃 吾想說

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。