因為不想踐踏人家的心靈所以關貼

其實之前都試過
自己是廢..可惜win了對面被串~~
今次我無事做整了這個圖出來~呵
好野~今次有replay了-v-

主角~玩家名單都有A_A
[attach]55599[/attach]

[attach]55603[/attach]
結果
[attach]55601[/attach]
其實這是無聊post吧????
唔係話想點..而係我真係忍受唔到
打機點解可以打到要開罵戰????
輸贏真係甘重要??

最後...replay...我玩信長很廢的-.-"
日秀就係me啦=.=.......

[attach]55602[/attach]

今日一on收到甘既野.....咩意思???

[attach]55655[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(87)

安琪日秀好強啊
有機會找我一起路人吧=.=

本多70分鐘左右食左421兵0.0 仲多過日秀  !勁

日秀不差食很多兵+人
我玩信長比你屎

Miko× 該用戶已被刪除

好勁
殺敵執兵都係首3名內

好勁啵..加油

佢未玩樹人咋
佢玩樹人仲sm呀

咁岩既,我都係19號同Feo敵"果2個、狂殺乂傑(一隊)玩完^^
Feo敵"D人幾勁,狂殺超勁~~~
唔好喊啦,錫錫

神裝日秀,幾時教我玩

支持安琪姐吧

GD~
草馬係咁,見得多你就慣

串你又點呀,扮哂野咁

呢家明小你

你咁鐘意扮可憐蟲話哂比全香港人知ok?

喊 就影相比人睇下啦 只識吹

不知所謂

比心機扮la好多狗公 痴咪幫你嫁

睇泥會有大戰爆發了

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 15:55 發表
串你又點呀,扮哂野咁

呢家明小你

不知所謂

比心機扮la好多狗公 痴咪幫你嫁 ...

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 15:55 發表
串你又點呀,扮哂野咁

呢家明小你

不知所謂

比心機扮la好多狗公 痴咪幫你嫁 ...
子城會出黎封你號

有野睇 ?????

Miko× 該用戶已被刪除

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。