★柿崎景家.邪王炎殺黑龍波(一技中出大技) ★

好耐冇整影片,希望中意
同埋將冷門英變熱門
一隻技術媲美$#的英雄
島佐近都得嫁   冇時間先唔整

http://www.youtube.com/watch?v=F_tLnTZpgcw&feature=player_embedded

評論(447)

引用:
原帖由 Mr.Bun 於 2011-7-23 12:01 發表
幫你推多次啦-.-我覺得你係信長既始祖 好多玩法都由你而黎
就好似信長忍刀咁未流行個陣一定比人插
不過插完你d人又會跟你個玩法  仲有..你可唔可以改過個標題
一技中出大技-.- ...
我新手果陣仲睇緊吽ky囧d出裝教學咋  吹到始祖 哈哈

大家吾好諗邪野~
其實系.~一技中,出大技~

威哥都話左 e排vlan d人個個講緊你 你又唔信我 話我吹水
估唔到話你係信長既始祖

唔怕同你講我係威哥連技fans club會長

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2011-7-23 13:04 發表
威哥都話左 e排vlan d人個個講緊你 你又唔信我 話我吹水
估唔到話你係信長既始祖

唔怕同你講我係威哥連技fans club會長

你又開始癲

收我為徒啦 教我啦

隻歌好熟,,,但諗唔起歌名.

其實重點係睇起手-.-刷拉,$#18LV接大,景家,島左近1技接技,原理都係一樣
隻隻英出技既時間都有起手,當起手去到某一個位置既時間再出第2招技,第2招技就可以立即起手唔洗等第1招完起手
希望大家會明我UP乜啦-.-

引用:
原帖由 SuNa 於 2011-7-25 15:12 發表
其實重點係睇起手-.-刷拉,$#18LV接大,景家,島左近1技接技,原理都係一樣
隻隻英出技既時間都有起手,當起手去到某一個位置既時間再出第2招技,第2招技就可以立即起手唔洗等第1招完起手
希望大家會明我UP乜啦-.- ...
唔一樣 ...............

引用:
原帖由 SuNa 於 2011-7-25 15:12 發表
希望大家會明我UP乜啦-.- ...
明唔一定做到..好難的說

sm型= =        

回復 324# 的帖子
咁分別係邊?!
(補字.......)

其實我想知樓主成功率多d-v-

引用:
原帖由 SuNa 於 2011-7-25 16:30 發表
咁分別係邊?!
(補字.......)

其實我想知樓主成功率多d-v-
40%左右  同服部大拉已經有很大分別吧?

難到笑 試十次先得一次出到

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2011-7-23 10:57 發表

用手禁快D咪得
都唔得既
shyshy
幾時教我姐??

haha好過引 :lol

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。