★柿崎景家.邪王炎殺黑龍波(一技中出大技) ★

好耐冇整影片,希望中意
同埋將冷門英變熱門
一隻技術媲美$#的英雄
島佐近都得嫁   冇時間先唔整

http://www.youtube.com/watch?v=F_tLnTZpgcw&feature=player_embedded

評論(447)

引用:
原帖由 Mr.Beeno 於 2011-7-27 19:43 發表
我諗依個POST係未來10年唔會沉落去
幫你推推啦
頭號吹水王  怎玩?

我已經決定開個屠亭威FANS CLUB   
我做團長  有意+我MSN開團
[email protected]

跟本威就係VLAN界既天父   我地已經不能不服從他了..
-ςˇ汶﹏||` 說:
威  求下你收我做兵
i'Σ  τ σ Tiηg ωα! 說:
好吧  我比你做我兵隊既首領

YA

引用:
原帖由 花汶 於 2011-7-27 19:58 發表
我已經決定開個屠亭威FANS CLUB   
我做團長  有意+我MSN開團
[email protected]

跟本威就係VLAN界既天父   我地已經不能不服從他了..
-ςˇ汶﹏||` 說:
威  求下你收我做兵
好吧  我 ...
唔好拉我落水

引用:
原帖由 [北敗]WaI 於 2011-7-27 20:01 發表

唔好拉我落水
YES  隊長

話說神做依一個世界果陣 係公平的 開頭我都唔信
因為台灣人玩信長比我地香港人強太多了
但自從威哥出現後 我相信了
台灣有神級主力1V3 香港有華麗既秒殺者[北敗]WaI
威哥可以話站在新時代既完美秒殺者

威哥FANS CLUB 口號 威你邊到威 你威唔威過[北敗]WaI

首先我真心認為樓主玩得好好
以下並不是質疑樓主能力~而是指出柿崎問題
老老實實~
我覺得柿崎係隻你有咁既技術但都得唔到應有回報既英
柿崎要玩得好~要幾咁有心機大家都知
出招慢技能弱用魔高兼天生智障
最大既問題真係技能唔配合
就影片所看
大家不妨數下樓主幾多次2技??
答案1次
咁3技呢???
答案係0
另外大家都見到樓主多數用冰計~鬼丸~落石
基本上有招暈技已經可以做到殺人效果
那隻英雄的特色在那裡?????????
抱歉我看不到
可能有人問~樓主點解唔出攻裝?
攻裝我就出唔落手la
而法裝係呢個地王橫行既年代根本無用
有時候我真係想問神
點解創造左柿崎出黎但咁唔負責任
唔比獨特之處佢

幫你睇下啦...咁神 .d連技

推 dsfdsh98fh2hf8h9wehfweff

幫幫手推
個post就沉=.=

引用:
原帖由 112pp 於 2011-7-28 00:52 發表
幫幫手推
個post就沉=.=
吹到改字 ............

其實柿崎景家係屠牛英黎.....可以單屠神原
呢隻英真係好屈

引用:
原帖由 回光反照 於 2011-7-27 21:34 發表
首先我真心認為樓主玩得好好
以下並不是質疑樓主能力~而是指出柿崎問題
老老實實~
我覺得柿崎係隻你有咁既技術但都得唔到應有回報既英
柿崎要玩得好~要幾咁有心機大家都知
出招慢技能弱用魔高兼天生智障
最大既問題 ...
多謝

我都覺佢係一隻 冇回報既英

2技問題 係因為個個都識用2技殺人 沒有整而已
3技因為我沒有加 去左加黃點

另外大家都見到樓主多數用冰計~鬼丸~落石
基本上有招暈技已經可以做到殺人效果
  re:如果唔用1技中出大技 鬼丸1.6秒冇可能連到 冰計 火計 1技 同大技

算啦景家都係一隻廢英 肥起左都帶唔起成隊

連得好強

樓主真的很強大...
真係估唔到可以咁接,=]

支持整冷門英

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。