比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 ◆Xuie〞斷 於 2009-3-18 00:14 發表

吾係所有野都要畫出腸先明嘛?

11.2b 呢個地圖... 敢話已經玩左超過1年
點解vlan 會少左咁多人...其一  轉哂去ggc玩新版or s 版
由11.2b 變左做s版  難道你認為s版 將會成為眾望所歸  還是新版

你自己諗下:handsh ...
我讚成你既講法
咁點解人地GGC出左成年新版
點解我地vlan咁遲先出新版
之前有人話我地都要追上潮流
點解[格]左成一年先黎搞新版呢
會唔會太慢呢!?

引用:
原帖由 千年殺の傑 於 2009-3-18 00:24 發表

我讚成你既講法
咁點解人地GGC出左成年新版
點解我地vlan咁遲先出新版
之前有人話我地都要追上潮流
點解[格]左成一年先黎搞新版呢
會唔會太慢呢!? ...
吾係vlan 吾出 係vlan 出左新版區 都無人入
就好似依家香港年青人..中意捲起牛仔褲 突腳眼個位出黎咁
呢d係風氣 你跟得上你就捲 你跟吾上就吾捲咁

今次都係第3次搞比賽... 根本吾遲

引用:
原帖由 ◆Xuie〞斷 於 2009-3-18 00:29 發表

吾係vlan 吾出 係vlan 出左新版區 都無人入
就好似依家香港年青人..中意捲起牛仔褲 突腳眼個位出黎咁
呢d係風氣 你跟得上你就捲 你跟吾上就吾捲咁

今次都係第3次搞比賽... 根本吾遲 ...
咁點解GGC可以出新版俾我地vlan出得較為成功
唔似得我地為左一件小事搞到小圈子一樣
這是什麼原因!?

引用:
原帖由 千年殺の傑 於 2009-3-18 00:37 發表

咁點解GGC可以出新版俾我地vlan出得較為成功
唔似得我地為左一件小事搞到小圓子一樣
這是什麼原因!?
又提到小圈子。。我想問有邊一次。。唔提及小圈子。。無奈

唔認同就唔好玩認為是小圈子好嗎。。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-18 00:43 發表

又提到小圈子。。我想問有邊一次。。唔提及小圈子。。無奈

唔認同就唔好玩認為是小圈子好嗎。。
以上只是我一些好奇而問的問題
看者無需一家要作答!!
頭仙我打錯了字
應該係小圈子 不是小圓子
如令他人作出誤會請願諒/_\

恩。恩。

果然係香港人一路主張既..................................
港人治港(自講)

lky Rank: 1

如果你地真係想參加比賽就不要在這多廢話
要不就練好參加....要不就不要參加
你地問下自己參加比賽係為左d咩先啦?
為左個地圖問題而唔參加?定係你覺得個版本唔夠人玩得好
拿不到冠軍才不參加?如果你係想拎冠軍就練好來參加不就行了嗎?
那些什麼做馬的...關你屁事喔...你做好自己不就行了嗎?
你們都懂得說我們loser不強囉...那還有什麼可言...
沒有天生的強人
只有努力的強人....                                              以上所有說話只代表本人

vlan決定了14.x?

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-3-18 13:08 發表
vlan決定了14.x?

話唔埋..幾個月后..台灣又搞多個..15.x 出來...這個問題.依然有待商權

不多可以肯定..比賽一定是用新版地圖..

vlan 唔搞s版比賽對你地係好事
反正冠軍都係我囊中物

引用:
原帖由 SIy_228 於 2009-3-18 17:25 發表
vlan 唔搞s版比賽對你地係好事
反正冠軍都係我囊中物
很嗆一樣

引用:
原帖由 小涉′君 於 2009-3-18 17:36 發表

很嗆一樣
对不起...

我今天忘給給他吃藥...

打擾了

引用:
原帖由 黑卡特 於 2009-3-18 17:37 發表

对不起...

我今天忘給給他吃藥...

打擾了
笙 你自己都唔記得食.....

W_a Rank: 6Rank: 6

支持新版比賽 但應該唔參加..

其他香港D人都玩左11.2B冇2年都有1年幾啦

唔悶嫁咩...

今次要幾多報名?

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。