因為不想踐踏人家的心靈所以關貼

其實之前都試過
自己是廢..可惜win了對面被串~~
今次我無事做整了這個圖出來~呵
好野~今次有replay了-v-

主角~玩家名單都有A_A
[attach]55599[/attach]

[attach]55603[/attach]
結果
[attach]55601[/attach]
其實這是無聊post吧????
唔係話想點..而係我真係忍受唔到
打機點解可以打到要開罵戰????
輸贏真係甘重要??

最後...replay...我玩信長很廢的-.-"
日秀就係me啦=.=.......

[attach]55602[/attach]

今日一on收到甘既野.....咩意思???

[attach]55655[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(87)

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 15:55 發表
串你又點呀,扮哂野咁

呢家明小你

你咁鐘意扮可憐蟲話哂比全香港人知ok?

喊 就影相比人睇下啦 只識吹

不知所謂

比心機扮la好多狗公 痴咪幫你嫁 ...
尼位人兄係到發爛咋嗎? 出口傷人..自己玩完輸左仲要串人..
家陣人地安淇妹定安淇姐(事因唔知佢幾歲 )唔開心post上黎..
你仲要串 比小小風度黎好無

回post果d男仔比你比喻成狗公 仲要講到話哂比全香港人知...你係咪傻既!?
自己做錯仲唔認..死不悔改..等比人炮轟吧 期待中
雖然尼個post多數會轉去抱怨區嫁la..仲有可能會關post..因為已引發罵戰
如果唔關既我諗回post頁數有望破紀錄了

引用:
原帖由 25d!cky 於 2009-11-19 16:59 發表

尼位人兄係到發爛咋嗎? 出口傷人..自己玩完輸左仲要串人..
家陣人地安淇妹定安淇姐(事因唔知佢幾歲 )唔開心post上黎..

回post果d男仔比你比喻成狗公 仲要講 ...
中肯

Miko× 該用戶已被刪除

好啦

我中肯d

點解男既係到開呢類貼你地會串

女既就

可能有野睇喎

太多小朋友了 ,

他們只會重視結果     (  但這是正常 )

但我們只好忍耐吧 .

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-11-19 17:07 發表
好啦

我中肯d

點解男既係到開呢類貼你地會串

女既就
我並未有睇到有類似既post 尼個post圖文並茂,而且內容充足而又有rp..
而且佢回post唔止罵佢本人一個..罵哂全部回post既男性...
好難唔引發罵戰 而且男仔對女仔都應該有一種愛護之類既風度吧..

回復 38# 的帖子
一定唔係話我啦- -2邊都唔幫,不過樓主都幾好心機- -....

引用:
原帖由 25d!cky 於 2009-11-19 16:59 發表

回post果d男仔比你比喻成狗公 仲要講 ...
真係唔知邊個比人串到發爛咋囉,仲要上黎開post,有小小腦的都會知道邊個玩唔起=.=

真係唔知邊個挑引先囉,我地比人屈,點有風度阿,有人係我地個立場到講野咩?

開頭本多挑引,之後呢個賤狗樓主火上加油,真的佩服大家沒眼睛喔

有風度=比佢講哂?

你個腦去左邊呀,不要坐住la ok?

我幾時話" 回post 既係狗公" 我話d 狗公幫住人昨 "你d理解 強了點吧(比心機屈)

天阿....我講d野比人 " 編輯  "了 OMG...

甘都要開po       膠膠

花生

Miko× 該用戶已被刪除

薯片

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 18:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1474468&ptid=167031][/url]

真係唔知邊個比人串到發爛咋囉,仲要上黎開post,有小小腦的都會知道邊個玩唔起=.=

真係唔知邊個挑引先囉,我地比人屈,點有風度阿,有人係我地個立場到講野咩?

開頭本多挑引,之後呢個賤狗樓主火上加油,真的佩服大家 ...
唔好意思wo~
串到發爛咋???老實講句開始係隊友被串~而唔係我~
只係我想比人知~邊d人係
輸唔起要出口傷心而已
何況呢個貼係抱怨而完全無講過d咩傷人既野
就道理上你入黎出口傷人已經一大錯誤

既然你係勁~何必要用把口???唔用實力姐???
有實力又怎樣??對面唔勁但你都輸~罵人會贏既咩???甘神奇囧
同埋就算比你拎到vlan第一名,勁又如何??
只係睇你輸左就發爛咋串人&你在我post上罵回貼的人
就已經睇清你既人品了
老實講~唔通你係習慣性地輸串對面???

引用:
原帖由 吳三桂 於 2009-11-19 18:27 發表
甘都要開po       膠膠
無錯~我真係無聊~用左半個中整d圖~哈哈
其實點解打機可以輸贏都要串人姐???
串完人會有獎金拎嫁咩?
打機既唔係人黎嫁??
人地唔係天生出黎比人串嫁麻
點解要用諷刺說出自己輸了的不快??

係咁

有部份玩家無論羸同輸

總要炮一炮

動機不明

可能想威

希望你下次可以開開心心玩一場信長

引用:
原帖由 7171 於 2009-11-19 18:48 發表
係咁

有部份玩家無論羸同輸

總要炮一炮

動機不明

可能想威

希望你下次可以開開心心玩一場信長
或者係...動機不明~~哈哈~~你講到好好笑
但係就算人地係勁係廢都無理由踩人自專既
我都唔想真係引起罵戰~可惜已經出現了
平時我都算了~
但係今次~我中於忍唔住整出黎@@
多謝你^.^

引用:
原帖由 ★sMIlEζ琪. 於 2009-11-19 18:47 發表

唔好意思wo~
串到發爛咋???老實講句開始係隊友被串~而唔係我~
只係我想比人知~邊d人係輸唔起要出口傷心而已
何況呢個貼係抱怨而完全無講過d咩傷人既野
就道理上你入黎出口傷人已經一大錯誤了
既然你係勁~何必要用把 ...
係阿我串唔起,我都只不過係回post串姐

跟本就係樓主的自私

大家有眼睇了,佢用了30多分鐘去搞d咁既野

正常,昨天在game的事過去了,我都不記得了,當玩

你走上來搞大他,是誰的錯阿,仲要 指哂名 又點錯又點  你自己無錯?

如果你真係咁有品就唔會開post只會說人錯

你賤到想屈人地100%錯 你自己0%錯是吧

我lose是沒問題的,只不過 有D人win緊個時 暗串下 睇唔過眼

就係樓主呢d人渣

落井下石

正小人,呸

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。