因為不想踐踏人家的心靈所以關貼

其實之前都試過
自己是廢..可惜win了對面被串~~
今次我無事做整了這個圖出來~呵
好野~今次有replay了-v-

主角~玩家名單都有A_A
[attach]55599[/attach]

[attach]55603[/attach]
結果
[attach]55601[/attach]
其實這是無聊post吧????
唔係話想點..而係我真係忍受唔到
打機點解可以打到要開罵戰????
輸贏真係甘重要??

最後...replay...我玩信長很廢的-.-"
日秀就係me啦=.=.......

[attach]55602[/attach]

今日一on收到甘既野.....咩意思???

[attach]55655[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(87)

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:06 發表

係阿我串唔起,我都只不過係回post串姐

跟本就係樓主的自私

大家有眼睇了,佢用了30多分鐘去搞d咁既野

正常,昨天在game的事過去了,我都不記得了,當玩

你走上來搞大他,是誰的錯阿,仲要 指哂名 又點錯又點  你自己 ...
你講甘多都冇用嫁喇
咪又系一個冇品既傻仔-.-.-囧

廢話小說!!給點風度,退一步海闊天空

Miko× 該用戶已被刪除

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:06 發表

係阿我串唔起,我都只不過係回post串姐

跟本就係樓主的自私

大家有眼睇了,佢用了30多分鐘去搞d咁既野

正常,昨天在game的事過去了,我都不記得了,當玩

你走上來搞大他,是誰的錯阿,仲要 指哂名 又點錯又點  你自己 ...
只能送你一句 你正在跟樓主一樣 進行低智商行為

說別人前 自己看看 是否對?

多謝你教了我如何寫柒字

作為男士. 連給小小風度給女士也不懂.

如果我是你 我會找洞跑進去

引用:
原帖由 ★sMIlEζsAI. 於 2009-11-19 19:16 發表

你講甘多都冇用嫁喇
咪又系一個冇品既傻仔-.-.-囧
冇品就係傻仔,你吧口 都幾無品 咁你緊係傻仔

幫人出頭只識講人傻仔,你老母只是教到你咁低級?

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-19 19:18 發表

多謝你教了我如何寫柒字

如果我是你 我會找洞跑進去 ...
何解要把團中的高度機密說出
安琪的智商是不可洩漏的..........

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:20 發表

我幾時有幫人出頭.我見你甘柒先回下你.
男仔恰一個女仔.就睇得出喇...我老母吾教我呢d野.你老母教你呢d野??7.7

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 15:55 發表
串你又點呀,扮哂野咁

呢家明小你

你咁鐘意扮可憐蟲話哂比全香港人知ok?

喊 就影相比人睇下啦 只識吹

不知所謂

比心機扮la好多狗公 痴咪幫你嫁 ...
很有風度的男生唷

抱歉她有事 我一定撐

因為她對我說過

*>.<
*子城老公>.<

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:20 發表

唔夠你把口低級!!小小野就話人老母/.\咁你老母都幾辛苦下,生到你件xy物體出黎
唔拎你去化驗算好

引用:
原帖由 Ka-pz 於 2009-11-19 19:24 發表

唔夠你把口低級!!小小野就話人老母/.\咁你老母都幾辛苦下,生到你件xy物體出黎
唔拎你去化驗算好
下下提人老母佢可能無阿媽生掛

引用:
原帖由 Ka-pz 於 2009-11-19 19:24 發表

唔拎你去化驗算好
人家冇老母就經常搵人老母黎講嫁喇
呢樣我會體諒佢...孤儿仔.

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-19 19:18 發表

多謝你教了我如何寫柒字

如果我是你 我會找洞跑進去 ...
點同你d狗公阿,我係你唔好做男人la咁唔要面

人多就是岩的嗎,你們的立場

只要有西一個就有人幫是吧?

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:28 發表

抱歉他是我老婆
未清楚關係就亂說

加上 我地團d人好熟 為何不幫
甘又系 你開親團d人都走哂
跟住又比人串 我明白到無朋友既感受
我只好叫我老婆關post

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:28 發表

嘩..你講到西阿.....同團就要幫嫁喇.
吾關個西事嫁啵.吾通你個腦整系得西個d gd野?

引用:

你係馬能????
唔係話唔想撐你
打又輸左 道理又講唔通
呢鋪好難撐你喎
一場相識
不如今次認次衰仔啦................

引用:

風度+尊重人你都未識 看來你老母唔要你是對的

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。