因為不想踐踏人家的心靈所以關貼

其實之前都試過
自己是廢..可惜win了對面被串~~
今次我無事做整了這個圖出來~呵
好野~今次有replay了-v-

主角~玩家名單都有A_A
[attach]55599[/attach]

[attach]55603[/attach]
結果
[attach]55601[/attach]
其實這是無聊post吧????
唔係話想點..而係我真係忍受唔到
打機點解可以打到要開罵戰????
輸贏真係甘重要??

最後...replay...我玩信長很廢的-.-"
日秀就係me啦=.=.......

[attach]55602[/attach]

今日一on收到甘既野.....咩意思???

[attach]55655[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(87)

輸左仲要sd信比人嘈人 

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:06 發表

係阿我串唔起,我都只不過係回post串姐

跟本就係樓主的自私

大家有眼睇了,佢用了30多分鐘去搞d咁既野

正常,昨天在game的事過去了,我都不記得了,當玩

你走上來搞大他,是誰的錯阿,仲要 指哂名 又點錯又點  你自己 ...
nonono~~你錯了
你罵完人,,你唔記得....但係人地一世都記住自己比人罵過黎
我甘係話你知~唔好亂甘罵人~下次可能又會有人忍唔住同我一樣嫁炸
我都無話我對~~你睇清楚個貼~我只係話我比人罵忍受唔到bor~~抱怨下麻

引用:
原帖由 ★sMIlEζsAI. 於 2009-11-19 19:23 發表

我幾時有幫人出頭.我見你甘柒先回下你.
男仔恰一個女仔.就睇得出喇...我老母吾教我呢d野.你老母教你呢d野??7.7
你呢到有幾多個人幫佢 要唔要數數  ??

我都未話比人 (圍屈)la

我未見過佢真人,佢話女就係女,我話我係你老豆ok?我無打過佢  what 恰

引用:
原帖由 IS.英雄 於 2009-11-19 19:31 發表

你係馬能????
唔係話唔想撐你
打又輸左 道理又講唔通
呢鋪好難撐你喎
一場相識
不如今次認次衰仔啦................
0n9?佢不嬲衰仔.輸吾起.系度吊.吊完又怕比人放上黎笑尻佢.
甘佢想點姐..柒字點寫.教識我喇佢7.7ii

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:33 發表

你呢到有幾多個人幫佢 要唔要數數  ??

我都未話比人 (圍屈)la

我未見過佢真人,佢話女就係女,我話我係你老豆ok?我無打過佢  what 恰
我地見過咪得囉.洗理你感受-.-?
我地呢度全部人都幫佢既.佢冇錯.y吾幫?
好似幫你甘既柒頭咩.輸吾起上黎引笑.訓喇傻仔

原來系sweet馬.技不如人系度串個條粉腸.
你連一條女都吾夠做-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

馬能水已潛~~~大家就放過他吧.............

輸左比女姐 唔洗輸埋自己face 呀  

大家不要再串 那位沒有朋友的旺角中什麼馬了
他已經很慘 自小沒有朋友在身邊 只好在網上世界做英雄吧
連我老婆都改埋post名 廢事踐踏佢心靈
你地應該收下把口啦 人地4個fd(最小)都輸比路人
已經好柒 重要串完人 輸比人地. 好心你地 比d同情心d毒男

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-19 19:38 發表
已經好柒 重要串完人 輸 ...
哦......仲要sd信吊尻條女-.-.-.-
ii 柒d嫁- -?

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-19 19:38 發表
已經好柒 重要串完人 輸 ...
又一次見到神屈

你緊係識我啦,知我咁多野

我地不是團英 輸了好正常

點夠你地幾條毒男阿係咁屈,毒男的強大我見到了haha

引用:
原帖由 Foe敵”草馬 於 2009-11-19 19:45 發表

又一次見到神屈

你緊係識我啦,知我咁多野

我地不是團英 輸了好正常

點夠你地幾條毒男阿係咁屈,毒男的強大我見到了haha

可能真系好毒啦我地 我地成日出街玩
團版有片睇tim你有冇影片分享下
比較下邊個毒
我地玩街場 v英 出傻仔裝都win人架wo出團英?

[PS.我地好小玩街場 話人廢 就算人地話我地廢
最多完場後放上網  同埋網上世界無咩秘密 好易知條友 系邊個
:(是旦搵下D POST就知你系邊個啦

唔通你打街場都要出團英 先win 到

yy你一點風度也沒有阿
影衰哂我地d男士唷
真系有點失望...

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-11-19 19:47 發表

可能真系好毒啦我地 我地成日出街玩
團版有片睇tim你有冇影片分享下
比較下邊個毒
我地玩街場 v英 出傻仔裝都win人架wo出團英?
幾個毒能 出街大家安慰下要既

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。