比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

今次信息是希望帶比大家.一個方向

採用最新版本地圖作賽..或許..突然間..出了一個15.x版本...也都會考慮此等因素

具體.安排.稍後就會公佈.敬請留意

估到嫁啦 呢D野  有欣宜控場

路人團90%11.2b
勁小s版同新版
路人團唔係11.2b就唔會玩架啦

一早知道vlan會用14版比賽

不過就算以14版作比賽

今後仍要大力宣傳 以及 與其他平台聯舉14版比賽

以增加14版玩家 得以長遠發展

各位大大將會更辛苦 玩家們及管理員共同努力 !

10個團 9個團打s版   hahaha..冇野講

回復 6# 的帖子
一早已經有大團開始練新版

小團唔玩新版 / 無參加意欲

係佢地既事

佢地唔練 / 唔跟隨主流亦係佢地既事

如今用14版作比賽地圖 佢地如果想參加

要重頭練過 都只可以怪佢地抵死 ^^

HAHA 睇下個投票都知S版都有3XX人11.2B就4XX人新版得1XX人

如果vlan有10個團  相信唔玩14.x 有9個a_a"

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 18:24 發表

係佢地既事

要重頭練過 都只可以怪佢地抵死 ^^ ...
你就好啦 新版團>< 講既野都新版過人

問多句, 你講既大團好似係得一個練緊

你所說的一早已經有大團...
是那個大團是很多vlan 高層人員 的團嗎?^_^

佢地練14.x係追隨台灣步伐.. 我地玩信長可能開心下o者 或者係為打比賽 不過係S版 A__A"

haha   講真我唔明整個投票黎做咩囉
其他大團個個支持s版   得某某大團     係玩新版   自己估下咩團啦(好易估)
根本小圈子選舉...開個post 黎問我地咩版做咩姐咁?
想呃下我地?扮下樣?
某某大團    有幾多個係vlan 高層 v_v 心照吧

我相信我講呢一番說話好多人都想講
試問vlan 有幾多新版團
心照吧
再問問自己   誰想獨攬冠軍...大家心照吧
我都唔想講到咁明  
開個post黎又唔係順人意...扮野都要真d 啦
起碼要令人信囉 v_v

唔該 v_v 心照啦

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 17:24 發表

係佢地既事

要重頭練過 都只可以怪佢地抵死 ^^ ...
言下之意 14板是vLAN的主流嗎

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-3-17 18:31 發表

言下之意 14板是vLAN的主流嗎
主流到VLAN新版Server冷清清, 10/240仲要係11.2B黎 A_A

獨攬冠軍

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。