比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

關於上屆比賽 時限問題
本人 並不是作為 比賽管理員 之一
我亦無權在上屆提出任何關於 時限問題 的建議

即使vlan是採用了 不戰勝時限=無限 但亦為合理之選  難道不是?

引用:
原帖由 Milori 於 2009-3-17 18:28 發表
新版可怕在於高手太多
舊版人士不接受新版
是怕新版自己要重練
追不上人家進度就乾脆繼續自hi
舊版可怕在於高手太多
新版人士不接受被舊版高手sm
是以開始玩新版以自hi

舊版可怕在於高手太多
是以開始玩新版以自hi

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:30 發表

官理員唔識SET 權READ 沒法子嫁WO  

眼明人會明白=[
我真係唔係話反對s版/11.2b..
不過真係唔想眼看港人落後太遠.........

引用:
原帖由 CoOLSwallow 於 2009-3-17 18:30 發表

舊版可怕在於高手太多
是以開始玩新版以自hi
哈哈
接得好
講出我心聲

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 19:30 發表
關於上屆比賽 時限問題
本人 並不是作為 比賽管理員 之一
我亦無權在上屆提出任何關於 時限問題 的建議

即使vlan是採用了 不戰勝時限=無限 但亦為合理之選  難道不是? ...
鬼唔知你唔係官理員咩代言人
我講緊糖 對阿你好似沒說過什麼 因為新版你先做代言人
我就唔知你有冇睇到11月既野,

首先 我想澄清一樣野 小飛豬並沒有聯絡我 回post ( 在我看來  這個post 暫時 只有我是loser ?)

我係自己睇到呢個post  先回

Z_Z 新治也知道
S版是香港人玩
14版是台人玩
不然s版繼續重來是什麼意思??

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 19:33 發表
首先 我想澄清一樣野 小飛豬並沒有聯絡我 回post ( 在我看來  這個post 暫時 只有我是loser ?)

我沒說神奇豬搵你回貼   某旦旦之麻

我應為玩新版團既 至少都有5個掛- -

好多人玩新版,係因為舊版吾夠人玩

可以係新版SM下新手,玩下玩下就以為自己好勁

其實只係因為好多高手都仲係到玩緊舊版,無玩新版   

我地係到講野 係想爭取我地想要既野?
你唔回我地? 咁當我地無道?

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 18:33 發表

對唔住  仲有個
but 5記得佢咩名  太唔出名ok?

引用:
原帖由 R0BINxD 於 2009-3-17 19:34 發表
Z_Z 新治也知道
S版是香港人玩
14版是台人玩
錯啦小熊 GGC SERVER不豬幾鬼多12版><

引用:
原帖由 R0BINxD 於 2009-3-17 18:34 發表
Z_Z 新治也知道
S版是香港人玩
14版是台人玩
何必要咁介定?
那麼玩s版的台人是什麼???????????
玩新版的港人是什麼=.=???

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。