比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:52 發表
對你們星願.某些會員.言論..我覺得好笑

要穩..藉口..到處都有..這點..我不想重提

未來比賽.仲有.幾個月..時間相當充足..都要穩藉口同理由...就見仁見智. ...
唔洗會考 唔洗考模擬?

點解你咁屈機 新版拎黎比賽A_A 大團大部份中五

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 17:53 發表

唔洗會考 唔洗考模擬?
只有你們要?其他人.就唔使?

如果你覺得..屈機..你可以離開...

一早唔好整投票啦sm
搞屎搞昆咪又係用新版
多魚囉呢d咪叫^_^

公平D啦-.- 依家星願 vs loser嗎-.-"?

引用:
原帖由 MMSs 於 2009-3-17 17:54 發表

一早唔好整投票啦sm
搞屎搞昆咪又係用新版
多魚囉呢d咪叫^_^
投票時候.不是已經.說明了..只作了解之用..有無看清楚?

多魚多魚 推推推推推
打倒惡勢力
反新复S
反對VxxN隻手遮天

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:54 發表

你唔民主>< 11.2b > 13.2D >14版 我就唔同你計票數 計人流都心水清

你地係要用 新板做比賽地圖, 要向前看?
咁真係我地 vlan玩家既取向?

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 17:54 發表

咁多人反對..個比賽有咩意思??
一d都唔民主...已經有左結果..仲投咩票???
唔得怪vlan 唔夠 ggc 鬥...起碼ggc 民主好多!!!!

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-3-17 17:55 發表
公平D啦-.- 依家星願 vs loser嗎-.-"?
沒人說過星願vs loser

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:54 發表

你自認你擺明屈機?

依家一下就話打新版我諗全部S版大團既都會知係你地高層決定幫邊個團。

岩岩係GGC平台有人講起 點解11月VLAN比賽星願拎完第一 會比LOSER打表演賽?

某人: 人地有特權 點解果陣人地黃金主打隊想打星願 會變左LOSER ?

↑點解

引用:
原帖由 hollie 於 2009-3-17 17:56 發表
多魚多魚>3< 推推推推推
打倒惡勢力
反新复S
反對VLAN隻手遮天
你有病?? 咩叫VLAN隻手遮天 ? 你講野.有無家教? VLAN搞比賽..當然是VLAN 話事..你唔喜歡,.可以離開..無需要.口出惡言

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 17:54 發表

需要翻舊賬喔.

會員們有他們的言論自由

為何直指我們 星願呢?

比賽以14板為版本我固然開心

以大局著想 你們的決定當然有你們的理由

但要針著我的團來說卻是兩碼子的事

敬請留意.

唔見某團d人出黎講野都知啦
成班一齊係到笑緊用新版^_^
有vlan照係甘上下

回復 38# 的帖子
我想講!!唔好得閒管理員!! 到時真係得個桔!! 我地儘可能講d佢地反駁唔到既-.-""

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。