比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

我都係love11.2b多d
玩左咁多
唔想玩棋他

開2個比賽咪得lo ~_~ 開個s比賽,    要比錢,但係都應該會幫vlan搵到較高的資金   14...唔比錢都應該有幾隊玩既

緊係用11.2b好喇..
又叫人投票..(11.2b最高)
又唔轉比賽地圖

唉. vlan有邊1次係尊重過投票呢個過程?  次次投完咪又係自己意見
對vlan嚴重失望

成個比賽得一隊參加 XD SM

投票= 假民主   
打機不要太過政治化好了
我閉嘴好勒

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 17:52 發表
對你們星願.某些會員.言論..我覺得好笑

要穩..藉口..到處都有..這點..我不想重提..要做馬..信長盃2時.一早將你地.踢出局..何必要等現在?

未來比賽.仲有.幾個月..時間相當充足..都要穩藉口同理由...就見仁見智. ...
打信長不只是有loser ,星願 ,XXX大團(本人對團不太認識哈哈見諒)

你這樣指名道姓 (星願) 好像有點兒 針對 別人

- -好多很像本人視信長為娛樂的遊戲(+打11.2b/s版)

你只顧及某幾個大團而不理其他玩家好像有點兒那個

再者這裡不是臺灣

這裡是HONG KONG 香港

很明顯 在HK 玩11.2B/S版 的玩家 比新版多 (X1000倍有多)

要說主流我看不到 (新版)是主流

我看不出舉辦新版對vlan 有任何好處

vlan 要穩藉口同理由去 用新版作爲比賽的地圖 來滿足某些人

我們作爲一些小玩家只可搖頭嘆息

因爲確實vlan 領導人的你們

有權去選擇用什麽地圖

ME 只好反去03 比人SM  

穩藉口同理由其實雙方面都有

不過根據你所說未來比賽.仲有.幾個月..時間相當充足

讓vlan的領導人作出正確 又能讓最多玩家得益 的決定

以上意見 只是本人低微的意見

跟任何團體並不有任何關係

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-3-17 18:13 發表

就是小部香港人玩14板

所以vlan才希望舊/S板去接受14板.

甚至比賽.
改變是要逐漸的

再者並不是任何東西都可以改變

每個人接受的東西也不一樣

而最多玩家接受還是11.2B/S版

引用:
原帖由 Milori 於 2009-3-17 18:21 發表
就是小部香港人玩14板

所以vlan才希望舊/S板去接受14板.

甚至比賽.

完全同意
全力支持vlan走向時代尖端     香港人請接受新事物好嗎
固步自封  只會被當成鄉民
火箭都有了~~~仲繼續練行路~~~~練到可以行上太空嗎? ...
請問有幾多人上到太空呢?

100-200 個?

可是整個世界有100000000000000000人

你無視了他們

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2009-3-17 18:47 發表

我反而覺得好有趣....
買忍 戰法 技能 裝備 模組 轉左好多...好有新意..
特別係戰法..超好玩..
當初我玩兩場 或許都有你呢種諗法..因為我都配緊舊版裝..
但我比自己去試下接受..愈玩愈愛上了~~
都係果句 玩咩版 沒 ...
你愛上新版是你的事

跟其他人無關

只是想說愛S版/11.2B 比愛新版的人多很多

正如一個娛樂公司

會選擇去棒一個多人接受的新星(可能不是唱功很好)

而不去棒一個唱功很好但沒人喜歡的新星

無而新版可能比舊版好 可是接受的人小

娛樂公司沒辦法只好叫那個唱功很好但沒人喜歡的新星

整整容吧  

再次提醒你們

主流/多人玩的 是11.2b/s版

新版 hehe

引用:
原帖由 +nIgHtRiSe+ 於 2009-5-22 16:31 發表

你愛上新版是你的事

跟其他人無關

只是想說愛S版/11.2B 比愛新版的人多很多

正如一個娛樂公司

會選擇去棒一個多人接受的新星(可能不是唱功很好)

而不去棒一個唱功很好但沒人喜歡的新星

無而新版可能比舊版好  ...
一次過回6個貼  SM
不過14版    真係好好玩 SM~  多元化

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 17:24 發表
一早已經有大團開始練新版

小團唔玩新版 / 無參加意欲

係佢地既事

佢地唔練 / 唔跟隨主流亦係佢地既事

如今用14版作比賽地圖 佢地如果想參加

要重頭練過 都只可以怪佢地抵死 ^^ ...
此言差矣!

引用:
原帖由 TraperPO 於 2009-3-17 17:24 發表
一早已經有大團開始練新版

小團唔玩新版 / 無參加意欲

係佢地既事

佢地唔練 / 唔跟隨主流亦係佢地既事

如今用14版作比賽地圖 佢地如果想參加

要重頭練過 都只可以怪佢地抵死 ^^ ...
狗口長不出象牙

樓上真係得意...
因為少人玩新版就唔應該用新版比賽...
咁個個都想政府派錢...係咪政府都應該咁做?
何況呢個帖都完左啦...版主快d封啦...
又要搞風波咩

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。