比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

有很多很多的post想回.

首先 , 大家忘 , 上一次vlan盃 完結時 已經提出了下一次比賽會是 新版
另外 , 如果要講投票 , 難道投票就一定會岩?  呢個到有example :
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=98474&extra=page%3D1
本來玩的票數是高於不玩
而某人亦表明會跟隨票數
結果如何 , 大家亦有眼睇

再者 , vlan亦有表明 會有足夠時間比大家練

還有 並不是我們LoSeR沒有人回覆 就 = 內定
而是 "我本人" 並沒有得知 vlan 決定了以14版作為比賽地圖
當我由朋友告知時 , 亦同時發現呢個post

關於上屆vlan盃 友誼賽 , 以我所知 , 友誼賽 是因為 上上屆 冠亞軍是 LoSeR vs 星願
所以  友誼賽 是 由 這2隊 對決  , 而不是 union or 黃金主隊

等你地.講完.我先慢慢答..

旁觀者清
當局者迷
旁觀的大家都知道那什麼回事
只有沉在那里的人在迷迷糊糊

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:19 發表
等你地.講完.我先慢慢答..
請問你係vlan咁耐 有無見過 d post 回得咁快

引用:
原帖由 Missu 於 2009-3-17 19:19 發表
有很多很多的post想回.

首先 , 大家忘 , 上一次vlan盃 完結時 已經提出了下一次比賽會是 新版
另外 , 如果要講投票 , 難道投票就一定會岩?  呢個到有example :
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=98474&extra ...
唔好意思 我有跟我個投做野7.7
只不過我入去新版路人比人SM ^_^你咬我食 ?一鋪都叫有玩
接唔接受另一回事

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:00 發表

新版地圖.都是官方認可..都是官方.會更新..點解唔用?
而家問題係冇乜人玩丫嘛...
你搞比賽都想熱鬧d姐..

就是小部香港人玩14板

所以vlan才希望舊/S板去接受14板.

甚至比賽.

完全同意
全力支持vlan走向時代尖端     香港人請接受新事物好嗎
固步自封  只會被當成鄉民
火箭都有了~~~仲繼續練行路~~~~練到可以行上太空嗎???    VLAN 再唔革新信長版本   只會被GGC淘汰

冠軍有特權可以優先

引用:
原帖由 Milori 於 2009-3-17 18:21 發表
就是小部香港人玩14板

甚至比賽.

完全同意
全力支持vlan走向時代尖端     香港人請接受新事物好嗎
火箭都有了~~~仲繼續練行路~~~~練到可以行上太空嗎? ...
大陸d人仲玩緊8.5咋   科技還科技  
最緊要有人受   冇人受你支持又點?有冇人參加就係問題

講到s版=唔入流的地圖一樣
拜託...s版官方也一直在更新好嗎嗎嗎嗎嗎
別以為這個世界只有新版才會一直更新新新新新

新版...真係..好害怕.....??

請大家繼續..我慢慢回答大家問題

引用:
原帖由 Milori 於 2009-3-17 18:21 發表
就是小部香港人玩14板

甚至比賽.

完全同意
火箭都有了~~~仲繼續練行路~~~~練到可以行上太空嗎? ...
仲可以幫某團重上冠軍寶座7.7

引用:
就是小部香港人玩14板

甚至比賽.

完全同意
你d比喻9唔搭8
睇到都想笑

missu 想我爆料?  

迷之聲: 記得上年比賽11月係m群因為限時問題比人GG 跟住某某SAID 會死都R番生

你要拎我個投票貼黎嗆都要搵下問下我有冇玩過新版啦 開貼之後 (sad)

重溫下 我果陣好似問過某某 有冇得講有冇得追到比我地出線 >< 某人: 我努力緊><

vlan 決定要攬某某團   咪由佢囉 v_v大不了走佬

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。