比賽14版地圖決定!是好是壞?

等左咁耐

岩岩終於睇到比賽決定左地圖

唔知大家對用14版地圖有咩意見

大家都可以分享下 因為今次真係好進新

唔再用 12版(S) & 11.2B

不過相信唔小Vlan路人團會反對~_~

不過也看好今屆比賽吧~! 各勁旅也請加油~
評論(569)

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 19:23 發表
新版...真係..好害怕.....??

請大家繼續..我慢慢回答大家問題
搵隻loser代言人出黎 sm 自己右唔正視問題咁得閒回呢幾句

GD 前LOSER隊員爆料
WOWOWOWOWOOWOWOWOWO ?
WHAT事先MISSU???????????????????????????????????????????
難怪kyo比賽比vlan比賽的人多..
可能kyo gd d^____^

引用:
原帖由 ToHeaRTII 於 2009-3-17 18:24 發表
missu 想我爆料?  

迷之聲: 記得上年比賽11月係m群因為限時問題比人GG 跟住某某SAID 會死都R番生

你要拎我個投票貼黎嗆都要搵下問下我有冇玩過新版啦 開貼之後 (sad) ...
最後咪又係嬴唔到冠軍
保得一次都冇用啦...

引用:
原帖由 小飛豬 於 2009-3-17 18:23 發表
新版...真係..好害怕.....??

請大家繼續..我慢慢回答大家問題
唔係害唔害怕問題
唔夠人講就話:你唔係怕呀?

其實
我發現左個現象 都幾有趣
之前開個投票
一堆人話做馬 狂開新acc投 唔公平
切記 係一堆人
好了 而家有定案 答案唔係票數首兩位..
大家即話..
唔公平 唔民主 ...
係你地話個投票唔公平...........咁點解要用一個唔公平既結果去決定?

對於地圖問題..
公說公有理 婆說婆有理...玩s版 支持s版 ..玩11.2b 支持11.2b...玩14版 支持14版..
對阿..人之常情...我覺得 玩咩圖唔重要..好玩就得..
那當然..我玩新版...當然想搞新版..不過我想大家尊重一下人地決定-.-反正佢搞同唔搞係佢話事..

我既意見only...良性討論~

玩左幾場S版 有新意A__A" 未知高層們有冇嘗試玩下?
S版就一個呀松就已經新陣容 VLAN不要擔心太多 冇新意等等問題..S版一直更新緊..
就似-new呢個功能!!!

引用:
原帖由 R0BINxD 於 2009-3-17 18:25 發表
GD 前LOSER隊員爆料
WOWOWOWOWOOWOWOWOWO ?
WHAT事先MISSU???????????????????????????????????????????
難怪kyo比賽比vlan比賽的人多..
可能kyo gd d^____^
最小kyo真係知道自己個ser唔得
都會改去ggc進行
我就算第一round因為delay3秒輸左都話kyo做得好

小飛豬我好怕你
我怕你會HACK GGC OK?

我怕沒得玩GGC 怕過沒得玩VLAN^___^
而後自貼要打GGC KYO 字眼'.'

引用:
原帖由 MMSs 於 2009-3-17 19:25 發表

最後咪又係嬴唔到冠軍
保得一次都冇用啦...
唔係呢個問題依家講緊-.-

眼明人都見依家咩事 搵件旦旦出黎代言幾句 兜到去我個星願投票玩唔玩><

佢右幾醒不過醒過頭

新版可怕在於高手太多
舊版人士不接受新版
是怕新版自己要重練
追不上人家進度就乾脆繼續自hi

vlan 要自己玩自己   我地冇得唔比佢玩自己

強行要人跟上潮流也沒意思
未學行先學走 你認為會有什麼效果

宇智波¥楓 該用戶已被刪除

引用:
原帖由 新星__HinS 於 2009-3-17 19:26 發表
其實
我發現左個現象 都幾有趣
之前開個投票
一堆人話做馬 狂開新acc投 唔公平
切記 係一堆人
好了 而家有定案 答案唔係票數首兩位..
大家即話..
唔公平 唔民主 ...
係你地話個投票唔公平...........咁點解要用一個 ...
官理員唔識SET 權READ 沒法子嫁WO  

眼明人會明白=[

vlan用14版!爽啊!幾多人反對啊!最好就系收埋vlan層皮!

正 有筍野參加
參加就有前三名哇!  我同華加三個瘋狂電腦參加 二打五 輸左都有獎品 抵到死 仲唔拿拿聲參加!!

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。