vLan專貼 服部單機亂拉★w★s★ 新增 第四回 靈魂鬼?

做了7月之星的第一套影片
看到了Server2007的 服部團戰實拉★
我又整番套先
http://www.youtube.com/watch?v=am2MMZHhu0M

文字上好難講,但要利用身體轉動 如果想下下得就要放好第1同第2支旗 最關鍵 (我自己都唔係次次得 )
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxx x x4xxxxxxxxxx

算啦唔分開貼,方便討論
但冇得呃分
第二回又來了,今次加了小小閃介部分

http://www.youtube.com/watch?v=JigD8Cj45iA&feature=channel

想型就試下  e招如果出唔到 都會好似平時閃拉咁 影片中1:24 1:30 2:14秒 就係咁
第1支同第2支都係行,3拉,4閃介
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx目標xxxxxxxxxxxx x x3xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx4xxxxxxxxxxxx

放埋一齊有冇分加嫁  哈
第三回加左S形拉強王同埋一個好似閃電的形狀的拉(帥唷!)
http://www.youtube.com/watch?v=EzAgCOwjgBQ

教學呢家野 都係睇番套影片清楚d
記緊第1同埋第2 支旗都係行 第3支拉 第4第5第6 等等...都係行 咁就ok嫁啦

第四回:
一路玩一路錄 好似話叫靈魂鬼(感謝平煩提供)

評論(658)

先支持 後觀看

先觀看 再支持

引用:
原帖由 MyStephy 於 2009-7-27 22:03 發表
先支持 後觀看
多謝支持

支持!!!!!!!!!!!!!!!!!

原來係 行前 插第1支其係後面就可以出面奇怪拉 謝樓主指教

多謝大大又比d咁好既野我地睇

引用:
原帖由 小涉′君 於 2009-7-27 23:14 發表
原來係 行前 插第1支其係後面就可以出面奇怪拉 謝樓主指教
嗯,4支旗仔 我研究左好耐
偷師時間到
多謝支持

引用:
原帖由 最愛靚姐姐 於 2009-7-27 23:16 發表
多謝大大又比d咁好既野我地睇
泉大比面了

支持
你d拉好溯..教我拉得唔得,,,

回復 6# 的帖子
賢新手而家先知
不過不是每一個怪拉都可以自制

引用:
原帖由 LaZY_mG 於 2009-7-27 23:20 發表
你d拉好溯..教我拉得唔得,,,
睇影片學吧
文字上好難講

文字上好難講,但要利用身體轉動
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxxxxxx4xxxxxxx

3旗都做到既拉黎=.=
3旗同4旗既分別
同3旗2技轉拉既分別一樣 get到?

引用:
原帖由 紙包蘋果茶 於 2009-7-27 23:34 發表
3旗都做到既拉黎=.=
3旗同4旗既分別
同3旗2技轉拉既分別一樣 get到?
姐係第一步行埋去,get到
學識了4旗,3旗唔難學吧
同埋4旗易教人d

佩服 曲拉

K.C Rank: 1

引用:
原帖由 K.C 於 2009-7-27 23:56 發表
佩服 曲拉
得個樣...
我試過S拉  同埋 ? 拉 比較特別一點同難出

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。