vLan專貼 服部單機亂拉★w★s★ 新增 第四回 靈魂鬼?

做了7月之星的第一套影片
看到了Server2007的 服部團戰實拉★
我又整番套先
http://www.youtube.com/watch?v=am2MMZHhu0M

文字上好難講,但要利用身體轉動 如果想下下得就要放好第1同第2支旗 最關鍵 (我自己都唔係次次得 )
第1支同第2支都係行,3拉,4行
試下得唔得,旗仔要埋D
xxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxx3xxxxxxxxx
xxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxx x x4xxxxxxxxxx

算啦唔分開貼,方便討論
但冇得呃分
第二回又來了,今次加了小小閃介部分

http://www.youtube.com/watch?v=JigD8Cj45iA&feature=channel

想型就試下  e招如果出唔到 都會好似平時閃拉咁 影片中1:24 1:30 2:14秒 就係咁
第1支同第2支都係行,3拉,4閃介
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxx目標xxxxxxxxxxxx x x3xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx12xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxx4xxxxxxxxxxxx

放埋一齊有冇分加嫁  哈
第三回加左S形拉強王同埋一個好似閃電的形狀的拉(帥唷!)
http://www.youtube.com/watch?v=EzAgCOwjgBQ

教學呢家野 都係睇番套影片清楚d
記緊第1同埋第2 支旗都係行 第3支拉 第4第5第6 等等...都係行 咁就ok嫁啦

第四回:
一路玩一路錄 好似話叫靈魂鬼(感謝平煩提供)

評論(658)

場場都會試下入唔入到bug先

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 16:30 發表
場場都會試下入唔入到bug先
就上傳完啦,等多15分鐘有野睇
但冇分加唔開針唷

你見到冇分+就del post

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 16:43 發表
你見到冇分+就del post
嗯,一陣del
第二回整好了

睇埋la,等緊你下一部影片,我想睇下+仔

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 16:56 發表
睇埋la,等緊你下一部影片,我相睇下+仔
唔知等幾耐呢

我做你300,俾你做片^^

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 16:58 發表
我做你300,俾你做片^^
搵日真3 見吧

講笑,見到你死都同你一組^^ +上我好小入到真3,+上我實力唔夠,入到去俾梨呢d好衰既人sm就唔好

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 17:01 發表
講笑,見到你死都同你一組^^ +上我好小入到真3,+上我實力唔夠,入到去俾梨呢d好衰既人sm就唔好
我都是嫩B一名,同我一組沒好處

同你一組博上鏡^^ 你不是嫩B

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 17:04 發表
同你一組博上鏡^^ 你不是嫩B
第一點就認同你吧,第2點就不認同了

囧!不要說笑了,好似得我地2條友仔係到吹水^^

引用:
原帖由 力量團隊華 於 2009-7-28 17:10 發表
囧!不要說笑了,好似得我地2條友仔係到吹水^^
囧~,真的是唷
吹雞叫人來吧

冇fd唷,你好似識多d人唷,vlan d人都唔係好識唷

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。