[影片]11.2B團戰 - 佐佐成政

按HD或內進網址欣賞16:9高清

第一次整影片 請多多指教

附上當場rp
[attach]52251[/attach]

[影片]11.2B團戰 - 織田信長:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=161070&highlight=%2BW\_a

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(171)

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:40 發表

一次得失不足以論成敗 但係片中直江三番四次都秒唔到佐佐 這代表......

迷之聲:估唔到咁都殺佢唔死 唉~囧
是喔 所以你說得自己那麼強我可以叫玩直江的那位和你打一次團戰看看殺不殺到你好嗎?

W_a Rank: 6Rank: 6

引用:
原帖由 W_a 於 2009-10-14 23:41 發表
是喔 所以你說得自己那麼強我可以叫玩直江的那位和你打一次團戰看看殺不殺到你好嗎?
\\

我從未講過自己點那麼強 我只係講過片中隻直江垃圾
段片睇到野野係咁多就係咁多 其他野我唔知 我評佢為垃圾係因為我睇到d乜講d乜
既然你放段野出黎比人睇 但係又唔接受人講既事實 算啦 同你講多都係無謂 多餘 係咁先

本多中出 該用戶已被刪除

引用:
原帖由 W_a 於 2009-10-14 23:41 發表
對於上位既路人也不必理會太多
當是一埸傻子戲便好

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:45 發表
\\

段片睇到野野係咁多就係咁多 其他野我唔知 我評佢為垃圾係因為我睇到d乜講d乜
既然你放段野出黎比人睇 但係又唔接受人講既事實 算啦 同你講多都係無謂  ...
我不是直江須要接受你所謂的事實嗎?

而且我是不滿你沒資格走來說人垃圾幹啥 有錢分嗎?

你睇到一定係事實? 你見到個呀婆係地下比人拉住係咪佢比人打劫呀? 唔比佢係有人扶佢?

不滿意別人的影片可以不回 叫你約團又不正面回應? 淆嗎? 一味只在說人垃圾的傢伙而又不接團戰

可笑可笑
引用:
原帖由 -SaIKit 於 2009-10-14 23:49 發表
對於上位既路人也不必理會太多
當是一埸傻子戲便好
附上rp以免被人誤會傻子傑 [attach]52250[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不要太過火哦   

點解影黎影去都係佐佐立花...武田直江
2打2嗎

引用:
原帖由 sWeeT丨夜 於 2009-10-14 23:52 發表
點解影黎影去都係佐佐立花...武田直江
2打2嗎
主題都說了主角是佐佐

引用:
原帖由 W_a 於 2009-10-14 23:49 發表

我不是直江須要接受你所謂的事實嗎?

而且我是不滿你沒資格走來說人垃圾幹啥 有錢分嗎?

你睇到一定係事實? 你見到個呀婆係地下比人拉住係咪佢比人打劫呀? 唔比佢係有人扶佢?

不滿意別人的影片可以不回 叫你約團又 ...
我是不滿你垃圾不接受人家說你是垃圾 可悲

重有一點:你千萬唔好以為自己真係好有料到先得架....更可悲

以為有人叫你兩聲華哥就自以為好有計...查實只係白痴仔

本多中出 該用戶已被刪除

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:57 發表

重有一點:你千萬唔好以為自己真係好有料到先得架....更可悲

以為有人叫你兩聲華哥就自以為好有計...查實只係白痴仔 ...
喔 是嗎? 不敢接團戰的傢伙更可悲
連回帖也要用分身 369

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:45 發表
\\

既然你放段野出黎比人睇 但係又唔接受人講既事實 算啦 同你講多都係無謂  ...
你既然不強 有資格說人垃圾嗎?  

還可以啦、不算太厲害,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 [COMmeNT]枰杋 於 2009-10-15 00:06 發表

你既然不強 有資格說人垃圾嗎?  
抱歉, 只要識懂打信長的, 就會見到直江是比較廢, 因為好像完全殺不到佐佐, 所以他說法是對的. 不過說"垃圾"便是人身攻擊, 過份中傷了

例子: 一個懂踢足球的人, 見到第2個足球員單刀的時候炒飛機, 當然會說他是"垃圾".

SAIKIT我跟他打過, 當然實力不可以用垃圾來形容, 但是以這場來計算, 打出的水平是比較低. 就是因為你們跟他很熟, 知道他本來的實力, 所以會護住佢, 但是他可能不知道SAIKIT的實力, 這都不能怪他吧.

如果認為我都是垃圾, 我都可以附上RP, 在這裡, 不是強的便"大哂"

p.s. 肥仔豪隻毛利的確好垃圾

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:57 發表

以為有人叫你兩聲華哥就自以為好有計...查實只係白痴仔 ...
紅字為笑點     

sam又出黎搞屎棍

我徒弟d馬仔都敢串?

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。