因為不想踐踏人家的心靈所以關貼

其實之前都試過
自己是廢..可惜win了對面被串~~
今次我無事做整了這個圖出來~呵
好野~今次有replay了-v-

主角~玩家名單都有A_A
[attach]55599[/attach]

[attach]55603[/attach]
結果
[attach]55601[/attach]
其實這是無聊post吧????
唔係話想點..而係我真係忍受唔到
打機點解可以打到要開罵戰????
輸贏真係甘重要??

最後...replay...我玩信長很廢的-.-"
日秀就係me啦=.=.......

[attach]55602[/attach]

今日一on收到甘既野.....咩意思???

[attach]55655[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(87)

晒氣啦
冇人想理你丫
傻婆
又玩吉鋼日秀

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2009-11-19 05:22 發表
晒氣啦
冇人想理你丫
傻婆
又玩吉鋼日秀
nono~~今次d裝唔同左~
有風傷同風書~_~
有變掛轉裝了

晒氣啦-.-等俾人關p0z/轉區啦你

好貼不能不支持
支持子城伉儷~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2009-11-19 05:25 發表
晒氣啦-.-等俾人關p0z/轉區啦你
點解既~~轉去邊嫁?
唔係信長既咩呢度=.="

抱怨區囉
豬兜/_\

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2009-11-19 05:27 發表
抱怨區囉
豬兜/_\
邊到有???
未見過呢個區...係邊=.="

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2009-11-19 05:30 發表
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=449
咦...真係有...sor-.-我以為你呃我~
版主見到~唔該幫幫我轉區~唔該晒

威威了

榜上有名喎 個兩條友係好串下 成日話54快gg但係又死守

你玩得風傷點解吾玩多d暈呢?!

娘娘又收冰     
中立講一句           旺仔牛奶 飲到你o嘴

回復 2# 的帖子
出裝冇分對與錯

引用:
原帖由 -佩恩- 於 2009-11-19 07:29 發表
出裝冇分對與錯
說得好^^
人地話我玩咩都落石吉剛7800~hehe
牙市都係甘玩的~

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。