請注意 , 有關近日滅號風氣加劇的問題

vLan的管理團隊發現最近滅號風氣盛行 ,

三分一版面也有關滅號 , 誰走數 , 誰被滅等等 ,

有見及此 , 管理層決定把自由度收緊 , 再在信長之野望區發出 :

有關滅號及滅團 (例如 : 招滅號 , XXX被滅號 , XXX滅號走數等等 ...)

都會被扣分 , 請注意是扣分不是扣金錢 , 分數被扣負不能在vLan平台使用該帳號 ,

而招滅號可以在信長約戰區開帖 , 當然不能有粗口字眼或是人身攻擊 ,

其實滅號只是雙方在一場團戰或是一場單挑下設立的規則 ,

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。

評論(143)

55唔好再話邊個比滅號 滅號戈d啦

咁我可以用番雪糕ac了

小飛豬名言:  正系識滅新手炫耀
有種就取去第3英雄賽第1名

支持支持
日日都見到信長區大部份都係滅號/走場post

支持         

支持..推推

其實一日起碼有3-4張滅號貼.
走場就日日都有人post出黎.
收緊自由度都係1個解決方法.

支持下
e排滅號風氣都好大

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:04 發表
55唔好再話邊個比滅號 滅號戈d啦

咁我可以用番雪糕ac了
你敗掉的 , 是你的信用及名聲
(可能本來就一文不值)

W_a Rank: 6Rank: 6

不如vlan 開個滅號區         

支持,希望可以見番一d高質數既post

引用:
原帖由 W_a 於 2011-4-3 23:05 發表

你敗掉的 , 是你的信用及名聲
(可能本來就一文不值)
agree.
到頭來值得嗎?

回復 9# 的帖子
如果開滅號區.
就會令情況更嚴重.
可能果度會變成罵戰區.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-3 23:07 發表
如果開滅號區.
就會令情況更嚴重.
可能果度會變成罵戰區.
系wo  支持支持      

管理員終於識上水做野,效率真係""

引用:
原帖由 爛桔小心 於 2011-4-3 23:09 發表
管理員終於識上水做野,效率真係"快"
w_a係版主.唔係管理員

唉=[最衰d滅號post 搞到我d片無人睇

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。