請注意 , 有關近日滅號風氣加劇的問題

vLan的管理團隊發現最近滅號風氣盛行 ,

三分一版面也有關滅號 , 誰走數 , 誰被滅等等 ,

有見及此 , 管理層決定把自由度收緊 , 再在信長之野望區發出 :

有關滅號及滅團 (例如 : 招滅號 , XXX被滅號 , XXX滅號走數等等 ...)

都會被扣分 , 請注意是扣分不是扣金錢 , 分數被扣負不能在vLan平台使用該帳號 ,

而招滅號可以在信長約戰區開帖 , 當然不能有粗口字眼或是人身攻擊 ,

其實滅號只是雙方在一場團戰或是一場單挑下設立的規則 ,

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。

評論(143)

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:04 發表
55唔好再話邊個比滅號 滅號戈d啦

咁我可以用番雪糕ac了

小飛豬名言:  正系識滅新手炫耀
有種就取去第3英雄賽第1名
又系你自己接人 ,輸左仲5認

廢事話我扮人啦=]
我是baping !~

英雄拎第1gd

我都想睇影片...唔係只係滅號得字咁簡單

我想睇人滅號

早就要咁做啦.個信長區啲poz低質素到

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。 姐係冇用

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-4-3 23:24 發表
比著我比人串到咁
我真系無面上VLAN講野

到底呢個POST系為邊個開架@@
為唔認數個d人開囉

引用:
原帖由 W_a 於 2011-4-3 23:05 發表

你敗掉的 , 是你的信用及名聲
(可能本來就一文不值)
哈哈

C_k Rank: 3Rank: 3

滅號區98

滅雪糕 吧 齊齊幫佢開多d新ac吧
每次註冊1次ac也要mail 很煩囉..!!

引用:
原帖由 霸氣神手man 於 2011-4-3 23:05 發表
不如vlan 開個滅號區         
如果咁簡單就開 vlan咪哂好多時間?
支持板主

支持 e家d滅號po真係好多

是..最要輸左最唔自滅多的是

引用:
原帖由 jacky 於 2011-4-3 23:44 發表
滅雪糕 吧 齊齊幫佢開多d新ac吧
每次註冊1次ac也要mail 很煩囉..!!

佢會滅架咩
我e家先知

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。