請注意 , 有關近日滅號風氣加劇的問題

vLan的管理團隊發現最近滅號風氣盛行 ,

三分一版面也有關滅號 , 誰走數 , 誰被滅等等 ,

有見及此 , 管理層決定把自由度收緊 , 再在信長之野望區發出 :

有關滅號及滅團 (例如 : 招滅號 , XXX被滅號 , XXX滅號走數等等 ...)

都會被扣分 , 請注意是扣分不是扣金錢 , 分數被扣負不能在vLan平台使用該帳號 ,

而招滅號可以在信長約戰區開帖 , 當然不能有粗口字眼或是人身攻擊 ,

其實滅號只是雙方在一場團戰或是一場單挑下設立的規則 ,

對手無視這些規則也沒可奈何 , 本來這些規則就沒有約束力 ,

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。

評論(143)

我今日都見到有6.7個post係滅號
不過2分鐘俾管理員做低左

可唔可以長期置頂

本站也不會因此而去封那人的帳號 , 以上。
不能支持更多

回復 2# 的帖子
你算吧啦你,
你好威?!

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-4-4 23:56 發表
可唔可以長期置頂
人手也可以啊 : D

W_a Rank: 6Rank: 6

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 3/4/2011 11:04 PM 發表
其實一日起碼有3-4張滅號貼.
走場就日日都有人post出黎.
收緊自由度都係1個解決方法.
重點係有番一個區既feel  討論點玩好 分享影片等何等開心

引用:
原帖由 LoVELeSS、_羽 於 2011-4-5 01:26 發表

重點係有番一個區既feel  討論點玩好 分享影片等何等開心
分享影片有時俾人踩,,屠新手,,吾洗水等等

我都有份帶動 sorry大家

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2011-4-5 01:42 發表
我都有份帶動 sorry大家
sor什麼
有眼既人都會睇吾過眼啦
吾自滅都算 仲要咁炮
年中比人滅左吾自滅既人都吾小啦
7頭黎又要咁串
抵佢比人____

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-4-5 02:09 發表
sor什麼
有眼既人都會睇吾過眼啦
吾自滅都算 仲要咁炮
年中比人滅左吾自滅既人都吾小啦
7頭黎又要咁串
抵佢比人____
始終都有吾好意思既感覺
不過果一下 真系忍吾到
一頭話完自滅 一頭又上vlan打信

回復 2# 的帖子
你不嬲都有用..仲有你都講過做唔到,

引用:
原帖由 [Smile]_雪糕 於 2011-4-4 19:31 發表
錯字.    系差,唔系羞

同埋樓主. 我重出江湖-.- 一定唔會再犯野.~!
禮儀廉
引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-4-4 05:16 發表

請問你還有多少人品可以輸掉?

引用:
原帖由 sMIlE_-icE 於 2011-4-3 23:04 發表
55唔好再話邊個比滅號 滅號戈d啦

咁我可以用番雪糕ac了

小飛豬名言:  正系識滅新手炫耀
有種就取去第3英雄賽第1名
你一直都有用

回復 2# 的帖子
一睇就知你就係果d 小學_啦

咁姐係唔可以post滅人帳號的影片etc!?;

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。