★柿崎景家.邪王炎殺黑龍波(一技中出大技) ★

好耐冇整影片,希望中意
同埋將冷門英變熱門
一隻技術媲美$#的英雄
島佐近都得嫁   冇時間先唔整

http://www.youtube.com/watch?v=F_tLnTZpgcw&feature=player_embedded

評論(447)

i'Σ  τ σ Tiηg ωα! 说 (23:13):
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... e%3D1&frombbs=1

=,==.==..==.=.==.=.=.-.......威哥哥呀

0:13秒之前  你的名字是 [?]WaI  
y可愛啊

wow                        

請問是點期仔還是其他因素先可以做到你影片中既連技??

i'Σ  τ σ Tiηg ωα! 说 (23:19):
留得咁求期
嗚啊

按快少少就~連到.
樓上似新

回復 3# 的帖子
我記得自己係區網開信長果時會出vlan個名.
但係你係中文名會變?

樓主 好似已經俾人滅左號

沒記錯有次打滅號搵左人地來做槍手.

槍手輸左好似你自己都要滅號吧

無言.........係咁而講D野...............

HKB Rank: 1

引用:
原帖由 12分鐘鬼丸 於 2011-7-14 23:22 發表

幾時 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

回復 9# 的帖子
有d咁既事咩.?
好似冇發生過wo.
定係話p_p_q_q果個.?

好勁 威哥教我玩信長                                                                      .

引用:
原帖由 12分鐘鬼丸 於 2011-7-14 23:22 發表

睇黎你都比人滅唔小號  
你個號3日前先開嫁啵  即係你3日前又比人滅左啦

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-7-14 23:24 發表
有d咁既事咩.?
好似冇發生過wo.
定係話p_p_q_q果個.?
p_p_q_q 係咁岩我開場 果時未上位的飛機團又見到我 所以先1打5

樓主強大我實支持

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。