給最重要的團員 .Sakel

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=446548&;extra=page%3D1

團隊隊長 其實不易做 沒有公信力 豈能服下面的團員
而令我最辛苦的 莫過於終極抽水王.Sakel
不過 沒有.Sakel 就沒有宇智波戰隊 沒有宇智波戰隊 就沒有今日的團隊隊長

3個月前  本人開創宇智波戰隊 .Sakel是第一位入團的會員
即使曾經退團 但仍然願意回歸
.Sakel 現今決定退信 本人深感可惜與遺憾
雖然係其他人既眼中 佢成日俾人串
但其實.Sakel 佢係一位十分得力的團員
每次我團長既指示 .Sakel 都可以100%完成
最後即使你退信以及少上vlan  
最後贏輸乃兵家常事
但我會等你回來的 你是少數獲得我認同的團員
記住下次團聚要出黎食旦糕
珍重    nothing is true      everything is permitted

評論(70)

吾識你; 一路順風

TO:       .Sakel

很多團員都很鐘意你..我都十分喜歡你的
你份人搞笑又玩得
和你吹水打街很開心
我三分都輸了啊..下次努力咪可以了
贏輸不重要
重要是有否盡力過
決定在你手吧
希望您回來街場與小Game
秋B等著您回來

sak 雖然我同你吾系識左好耐 但同你一齊既日子我好開心 大家一齊寵精 恐龍 信長等等  真系好開心  如團長所說 贏輸乃兵家常事  我仲輸得更可憐 下次做得更好便可 比d心機 認真d去做每一件事 無野無可能 等你返黎同我寵精俾我屠牙

其實即係咁.我係個團咁耐.都冇人同個團一個人玩-.-
我對你既任象係論壇度成個俾一個REMEMBER既抽水.
希望你回來可以同你玩返場.
題外話.點解你d錢俾哂佢.?

.sakel  你真係eq高   初初認識你   已經係咁串你    不過你冇介意過   認識左你都好耐啦  係宇智波m群  經常同你罵戰  不過我地仲可以冇事生過咁  好似一場夢   認識到你  令我知道要大方  唔好咁小器  唔會再咁易串人架啦  希望有一日你會再同我挽3分啦  我會等你架!!  吹水 有咩唔開心既野黎搵我啦  我好悶架係屋企  by:Win;D

sak 雖然我同你冇咩兩句'

但係我都覺得你好吹得水

希望你膸時番泥吧

多謝各位,

今次結果令我接受唔到
今次實在太過自大+狂奔....

引用:
原帖由 .SaKel 於 2011-9-3 23:48 發表
多謝各位,

今次結果令我接受唔到
今次實在太過自大+狂奔....
叫左你架啦  仲話我on_   我睇反d英  奇實你唔應該輸

SAK  失敗乃成功之母..跌低左咪企返起身囉

我正係同優雅,rem玩過 唔係幾熟悉你
希望你會番來
到時一齊打場信長

SAK今日隻服好勁

sak i miss you

一路走好 我們會念你

我永遠都唔會忘記sak比我抽水的日子 .

.Sakel
雖然同你沒咩兩句.
亦沒咩同你傾過偈.
不過有時都覺得你幾搞笑既.
有時回覆可以無啦啦帖首歌出黎
真係九唔搭八
可以同你接觸個陣應該係水區圖戰個時.
成日都搵d有趣既圖片返黎
你退vLan應該係好事黎既
至少唔就比人再抽水

btw.雖然我地唔係同一個老豆老母生出黎
但我一直都當你係我親哥哥
咁係唔係應該比返百幾二百分我呢
我的字典裡只有.Sakel
因為我已經鎖定了你

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。