沒有曾經的感動 因為一直都存在

要說感動的事 多不勝數
玩了vlan 3年 感動的事情總有幾件 但一時三刻 卻想不出來
要求:在vLan發生的讓你感動的事件為題材
我就抽取當中最深刻的幾件事來抒一抒

首先 最感動的 當然就是日昐夜昐 最後得到的團隊團版
在別人眼中 可能只是一個普通再不為的版塊
但當回到6月3 我獨自創立宇智波
第1位入團的是.Sakel  就在當時就已經定下
團版為我們的目標 最後成功得到
團隊上下都歡欣鼓舞
我個人突然感到受寵若驚
亦多謝管理員相信我有能管理好版塊的能力

第2件事 就係vLan 這一個地方 給了我很多好友
前提有中學的朋友 Forgetting~月,MR.康, shan_321
另外到團裡面的 大番薯,Ratk, MagiCK , 嚮往。優雅 ,  [★]__逝儿 , CoOLNoVer ,  ★〝儿戲 .......(下減1千萬字 講哂d名會俾人話呃字數 )
最重要 是大家一直都十分忍受我的脾氣
因為多野做 有D團員甚至入團至今都未同場玩過  
有時係M群招玩 我都好少參與
所以多謝團員們一直的忍耐與接受

最後 也說說版主方面吧 感覺也蠻不錯的
做了不長 3個月也不足 尚在學習階段
但日子過得不錯 雖然間中會有違規或事件發生
最重要 有一班得力的同事(楊仔.作)  我都可以算做最懶個個
很多時會發脾氣無視佢地   但至少合作愉快

最後 希望可以繼續輕輕鬆鬆的繼續在vLan玩下去
不求做最稱職的版主 因為大有人在
但求做最有心的團隊隊長 因為這是夢想
正如簽名圖一樣 只要大家在一起就行了

完結前放幾張圖宣傳下我老婆的手藝 做下宣傳
以及一首歌  祝團員們學業之餘也繼續支持vLan   多多上團版

[attach]146394[/attach]

[attach]146395[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
評論(17)

一完場就見到 -  ..-'
表示支持, 之後深潛。

都估到你又用個招黎跟蹤我 = =

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-9-11 03:43 發表
都估到你又用個招黎跟蹤我 = =
咩叫又用個招 -  .-..
咁見到就見到架啦...

今日買左vayne   好難用 暫時1勝2敗
離左題   多謝支持

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-9-11 03:45 發表
今日買左vayne   好難用 暫時勝1勝2敗
離左題   多謝支持
今日(!?)係咁用karma, 扭得好囧。

其實我覺得D簽整得好↓ ..

回復 6# 的帖子
整得好what??

回復 7# 的帖子
沒..................

吹到一放假就咁夜都唔訓 -   .-
繼續睇埋D故事背景佢先。閃

引用:
原帖由 Ratkirani 於 11-9-2011 04:02 發表
沒..................
吹到一放假就咁夜都唔訓 -   .-
繼續睇埋D故事背景佢先。閃
睇黎冇用=.=

力頂REM
很好
寫得gd

一路順風啦你

有我個名

-
我都黎支持您A

支持

好比心機打吧

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-9-11 04:42 發表

睇黎冇用=.=
係因為有條友仔,
有晚無聊睇晒D故事話幾好睇..
於是我咪聽佢講睇下囉。

咁個傻仔一定唔係我 =.=

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。