26 12
發新話題

比賽: [誓約] vs Orz團

[Close]
引用:
原帖由 [誓約]_k0nG 於 2009-10-19 22:56 發表
不是當我們輸了?
咩意思先..你d  一而在放飛機..友唔比賽..唔打可以棄權呀.唔需要玩野..wo..我d邊有時間陪你顛先..話10月19號 7時pm 比賽..友唔上線 友放飛機  依家友話改時間...我方堅持唔同意改期.... 你d 係咪有心比賽 我d呢方好懷疑..

退出比賽  阻左你地咁多時間...抱歉..

5喇系当你输当边个输牙?
你话人屈你.你咪又屈人又吹水?
1次你就话一味`我地里边冇人应成改时间
你吹水话我地已经有人应成改时间.
想不戰而胜?有必要咩?我地仲紧张过你`
我喃你系想不戰而败掛?

我同其中一个队员要翻工.
你一句话19號比赛搞到我地又要请假.
如果改时间
你系5喇系赔翻$比我地陪你玩?

引用:
原帖由 [誓約]_k0nG 於 2009-10-20 06:37 發表
我無上線..?你講多次..?
我msn大把人見到我上囉唔該..
我尋日見到以為我地團唔打已經輸左..
所以無add你地...
你依家明想屈我地..?想不戰而勝..
果日因為全部隊友都無時間先改..
你以為我想唔打..?唔好玩喇!!.
上次 ...
睇到你講呢d野都好笑...屈你? 不戰而勝?  我d 洗甘做?   友唔睇下你既前科...16號到E+ bo..哥哥 我d要返工嫁.冇時間陪你顛落去..一味改時間.你係咪出糧俾我d呀... 你係咪個d  學生仔呀?  1-5 唔俾打機個d..星期6 7 友唔可以打到太夜個d.如果係 你就返去讀你既書喇..msn  話友上..真係睇唔到  個日... 我覺得你d團搵你做團長真係傻...成日吹..上次msn 同我既團友講..話我d 團有兩個人 同意左改時間..真係笑...個日 我d 5個人都係網吧..根本就冇人同意..你想呃我個團友...你都傻傻地ge...下次唔好甘吹水呀嘛..想呃我個團友.跟住.你覺得佢會點做.. 肯定會話俾我d知....

剛剛路過此地  @@   睇見你地各有自已論點  以我中立既角度黎睇 : [誓約]  明顯理虧在先,既然係Msn約定左時間18號  但當日又出唔到席,而[誓約]指出論點係 (引用)【果日因為全部隊友都無時間先改】 我想問:  時間係大家約定,點解你約左人18號,到左18號你又指出(引用)【隊友((都))無時間】  咁係咪自打嘴巴?    你仲要捩橫折曲反指Orz團 (引用)【你依家明想屈我地..?想不戰而勝..】  由於[誓約] 所指出所有論點錯漏百出,我所說的理據當然會偏向Orz團 ,但我也想向Orz團提議,賽前先詳細閱讀 Vlan的  ( 比賽規則 ) ,因為你地雙方都無係呢個版度約實時間,Msn係不能作準。 兩方都有瑕疵     如果大家都肯先睇清楚  比賽規則  評分員就唔會咁辛苦

一时5记得左比賽規則,要系呢個版度約實時間`但我地之後都有講翻話佢地约左18号7點跟住又改期```

引用:
原帖由 [誓約]_k0nG 於 2009-10-17 11:10 發表
唔洗打都知輸 :Q
一開始見到你呢句就煩...  擺明冇心應戰... 路人都睇得出你d 咩心態喇....

咁e家點先 小狐友訓左e家 你地友唔講明幾點 你地改完一次友一次 e家你地改第3次啦 e家點先 今日最後一日

棄權...我團唔比賽喇...
團友根本時間不合...就當我一個人錯吧..!
我地輸吧!..抱歉....浪費左你地咁多時間..
對不起..!

退出比賽  阻左你地咁多時間...抱歉..

龍大..點解我d仲未出線既..人d都棄左權bo.. 解釋下..唔該....

26 12
發新話題