發新話題

Anno 1701 連線方法

[Close]

Anno 1701 連線方法

啟動 vLan, 登入後選擇 策略戰棋(SLG) 分類, 進入 Anno 1701 專區

橙色公仔表示主持遊戲者;
綠色公仔表示加入遊戲者.

附件

啟動遊戲, 選擇 多人連線(Multiplayer) 遊戲, 再選擇 區域網路(Local network) 模式

附件

多人連線

區域網路

主持遊戲, 等待其他加入

附件

加入遊戲者, 按 Refresh 查找遊戲, 選擇遊戲後按 Join Game 加入遊戲

附件

查找遊戲

加入遊戲

連線遊戲中按 Enter 對話,  主持遊戲者可以中途儲存遊戲, 下次可以繼續一齊連線玩

附件

如加入遊戲出現 SerialNo. 錯誤, 可以於下列位置更改 SerialNo. , 重新啟動遊戲後生效

附件

呵呵~~~真係好方便...連轉SerialNo都有教埋
I LOVE vLan

咁係唔係唔可以同cdkey-.-?

引用:
原帖由 Lucifer 於 2006-11-20 19:07 發表
咁係唔係唔可以同cdkey-.-?
正解...!!!
裡面只有四組key...剛好可以4個人

a_a搬完個server之後,anno變左連唔到
未搬仲連到,e家變左連唔到囉

引用:
原帖由 Lucifer 於 2006-11-29 17:56 發表
a_a搬完個server之後,anno變左連唔到
未搬仲連到,e家變左連唔到囉
經過測試,,一樣可以連

我個anno 1701   係中文~~

試左幾個  cd-key 都唔得
因為我想玩連線  所以想要多一個cd-key

有第二條key 咩??????

post多組cdkey出黎啦

發新話題