發新話題

defendcity 2.06強化版 無bug(更新)

[Close]

defendcity 2.06強化版 無bug(更新)

地圖名:defendcity 2.06
類型: 防守
玩家人數:4
地圖作者:未知
介紹:覺得普通的-sd太易了?又不想玩有bug的加強版?快來玩這個吧

阿薩斯不再是隱英,提康催斯是新隱英
沙凡那技能修改
灼熱之刃新增分裂12%效果
血書加的血量減少

提康崔斯第一技4,5級召喚物更變
修改部分資料

小記:很多場都有人用阿卡馬,但是中期開始打怪很慢,建議不要用!(一,二技改不了)

有意見可用短消息PM我

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

defendcity..好多人都開nocd版...玩乜難都差唔多=.=''
仲有呢個版...會唔會兩隻呀卡馬就彈?

提康催斯密碼系咩

引用:
原帖由 kaka53214 於 2012-9-23 12:28 發表
地圖名:defendcity 2.06
類型: 防守
玩家人數:4
地圖作者:未知
介紹:覺得普通的-sd太易了?又不想玩有bug的加強版?快來玩這個吧

阿薩斯不再是隱英,提康催斯是新隱英
沙凡那技能修改
灼熱之刃新增分裂12%效果
血書 ...
2.06何來強化版,
仲有2.06其實唔多好玩,D裝改到勁哂,2.05先真正全面玩技術

2.05唔係個個都有bug

話普通-sd易唔該你兩人打-sd通關比我睇先(我得)
引用:
原帖由 mchei116 於 2012-10-3 23:08 發表
defendcity..好多人都開nocd版...玩乜難都差唔多=.=''
仲有呢個版...會唔會兩隻呀卡馬就彈?
你係米有問題,2.04後版本何來nocd,你入ser搵1個nocd場比我睇

新到感,定係玩都未識玩係到嘈

引用:
原帖由 KaTop2002 於 2013-7-26 12:44 發表
提康催斯密碼系咩

冇密碼,v英5%機率抽中

Good thz !!!!!!!!!!!!!!!!

感謝大大分享

gd

thx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

goooooooooooooooooood

感謝大大分享

多謝大大上傳~

感謝大大上傳~~~找了很久

qweqwe qwfsfwfwefawf fw

thanks forseo hksharing

你的身后如果中了冷箭,说明你走在他们的前面福彩双色球;你会被他们伤到,说明你走的不够远幸运飞艇,还在他们的射程以内。所以,不要停下来解释自己,要证明别人是偏见,唯一的办法就是证明自己是对的。为此你需要更努力地往前走,平静而从容。
彩票

感謝分享

發新話題