標題: [知識] 唉...真係人面獸心.... [打印本頁]

作者: 新奇*橙    時間: 2009-5-8 10:55     標題: 唉...真係人面獸心....

女童:老師與我性交320次
(星島)2009年5月8日 星期五 06:30

(綜合報道)
([url=]星島日報
[/url]報道)前油蔴地天主教小學(海泓道)男教師涉與年僅十二歲女生展開忘年師生戀,近三年來交往中更與女童性交多達三百二十次,期間女童更因此懷孕而進行墮胎;男教師昨否認十一項非法性交及一項串謀促使流產罪名而受審,女童昨供稱雖將自己處子之身奉獻給被告,但她根本不愛被告,與被告性交感到「很慘」。
  油蔴地名小學前男教師涉與女童多次非法性交一案,昨在高院開審。現報稱無業的三十九歲被告朱志華,否認六項與十三歲以下女童非法性交、五項與十六歲以下女童非法性交及一項串謀促使流產罪名。控方開案陳詞指案發於○四年一月至○六年十二月,被告當時在油蔴地天主教小學(海泓道)任教,受害女童X為該小學的畢業生,被告曾是她小學三至六年級的科目老師。
  現年十七歲的女童X在警方錄影會面帶供稱,被告為她的數學及體育科小學老師,深受學生愛戴,而她亦很尊敬被告,更不時到被告油麻地平安大廈替他改簿,期間她曾坐在他大腿上,作出親密的行為。○三年九月X升讀同區中學,被告開始為她補習,○四年初兩人單獨在涉案單位共處時,兩人在沙發上親吻,被告突問她:「想唔想試吓同佢發生性行為?」她在不知如何回應下,被告抱她入房發生關係。
  X回憶指,她獻出處子之身痛到流淚,數周後被告再要求發生關係,卒於○四年暑期她發現月經遲來,在油麻地萬榮大廈一間診所被驗出有身孕三個月,被告即時要求她「快啲落咗佢」,他更向診所將墮胎費由三千元壓至二千八百元,數天後她被安排墮胎,她形容過程痛楚,全身冒汗。雖然醫生吩咐她手術後一個月內不能性交,但不夠兩周,被告又與她發生性行為。
  她粗略估計,她墮胎前與被告性交三十至四十次,由墮胎後至○六年十二月與被告分手,兩人發生關係達二百八十次,即使他的寓所有其他學生補習或留宿,他也會與她在房中發生關係,但因她已獻出處子之身,「拒絕他發生關係也沒有意思」。她升到中四時,懂得分辨自己根本不愛被告,決心與被告分手。不過,控方開案陳詞指,○五年被告曾致電女童X的母親,飲泣地說愛上X,「發了很多事情」。
  案件編號:高院刑事二八——二○○九。

個老師真係好衰+變態
大家有咩睇法??
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-8 11:17

為人師表,佢當然係人面獸心,應該嚴懲,但呢單CASE似乎同變態又拉不上太大關係.....
作者: 弧月﹀小餅    時間: 2009-5-8 11:31

吹到會數幾多次上床囉~_~""
作者: ×UnioN﹏葉    時間: 2009-5-8 11:41

樓上果位好中肯
我望到果陣都諗點解會計幾多次
作者: 新奇*橙    時間: 2009-5-8 11:51

320次~_~
真係鄧個女仔可憐....
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-8 11:58

引用:
原帖由 新奇*橙 於 2009-5-8 11:51 發表
320次~_~
真係鄧個女仔可憐....
真係好懷疑D數字,唔通每次都有摘低....   我相信做咗咁多次,個女仔同個老師冇感情我都好狐疑...

不過身為老師,呢D行為簡直係令人髮指...
作者: 傻秋ㄦ    時間: 2009-5-8 13:07

320次
由小學到中學
要發生關係番大陸麻,人地13甘細過就比個老師搞成甘
作者: 小利    時間: 2009-5-8 13:49

講真
3百幾次...發生左咁多次關系, 唔通全因佢當時年少無知??
個女仔講到自己好似無責任咁.. 我唔認為lo..
去到中學 識諗野 唔認為佢仲要維持咁既關系lo 係佢自己唔say no姐.. 而家又全部怪晒人?
作者: siu死亡影姬    時間: 2009-5-8 14:37

我相信個女仔佢下體已經虧了
作者: 傻秋ㄦ    時間: 2009-5-8 14:38

嗯嗯,樓上講得幾有道理
作者: ~雷呀~    時間: 2009-5-8 15:50

有無打999拉人
作者: 暗之夜影﹏    時間: 2009-5-8 16:35

係wo...有咩可能會數到咁多次呀= =.....仲要唔係大約
仲有  搞左咁多次都冇感情....個女仔講野好kai姐=,= 唔係比個老師搞得爽...點會比人搞咁多次呀..點都有藉口推/一早同老豆老母講啦= =
作者: 傻秋ㄦ    時間: 2009-5-8 16:37

哈哈,搞得爽
仲知個女仔低死
比人搞左一次都應該報警啦
作者: 靈活鞋子    時間: 2009-5-8 16:41

做老師 連咁既黑白是非都唔識分

讀屎片
作者: 隱逸    時間: 2009-5-8 17:23

條女.............................鬆晒.........................
作者: 魚蛋粉    時間: 2009-5-8 17:27

個女仔真係好慘...
過左去就算..
而家俾心機做人算
我係YAHOO 見到個丫SIR都幾咩下....7,7

陰公.
作者: chuntony    時間: 2009-5-8 17:32

一年365日...320次=0=.....1年得45日休息=.=.....
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-8 17:59

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-5-8 14:37 發表
我相信個女仔佢下體已經虧了
你阿媽生你都得啦,你唔知有彈性呢樣嘢嗎...

老師攪學生無論怎樣講都不能開脫.... 仿且個女仔得12,13,....
作者: siu死亡影姬    時間: 2009-5-8 18:04

搞成3百幾次你估玩咩
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-8 19:50

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-5-8 18:04 發表
搞成3百幾次你估玩咩
咁我相信佢想玩感情,不過實情係點,都係得當事人先知...
作者: 傻秋ㄦ    時間: 2009-5-8 19:54

唔係玩感情,係玩女仔,得閒咪打比果個女仔叫佢去邊到去邊到,等個老師自己輕鬆一下
作者: ╒Ruido-K╛    時間: 2009-5-8 21:05     標題: 回復 21# 的帖子

咁樣個老師都幾大壓力wo...............
作者: 殘劍飛星    時間: 2009-5-8 21:15

我覺得佢老吹有320次
..
冇可能咁多啦
5日做一次?
作者: ~雷呀~    時間: 2009-5-8 22:16

唉...4個字話哂 臭氣沖天
作者: 弧月﹀小餅    時間: 2009-5-8 22:20

當飯食~_~
不要得呢
作者: 琴晚島夜香    時間: 2009-5-8 23:35

3百2十次-口-?
佢係唔係做一次劃一筆....
作者: 戰俘    時間: 2009-5-9 05:34

有沒有看完全文的啊...
是由 04年 1 月 至 06年 12月 沒3年也有2年11個月... 怎麼只有365日...

320次...沒什麼好懷疑
律師嘛... 總能以某些數據上作出分析及"評估" 用來為自己的客戶之用

律師 : 04年~06年 共3年時間 , 假設一星期2次 , 一年52個星期 , 一年就104 次 , 3年就312 了...
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-9 07:08

引用:
原帖由 戰俘 於 2009-5-9 05:34 發表
有沒有看完全文的啊...
是由 04年 1 月 至 06年 12月 沒3年也有2年11個月... 怎麼只有365日...

320次...沒什麼好懷疑
律師嘛... 總能以某些數據上作出分析及"評估" 用來為自己的客戶之用

律師 : 04年~06年 共3年時 ...
呢D數字總教人敏感起來,其實根本無須寫出來,一次已經足以定他的罪.....

作者: 戰俘    時間: 2009-5-9 08:20     標題: 回復 28# 的帖子

傳媒啊 律師啊..
發掘 和 利用 這些數字可是他們的工作之一

看遠一點 看清一點 才會發現
借事件 利用數據 去嘩眾取寵
真相 以及 值得去看的 可是沒太多人理會

為人師表 不要說一次 應該連這種念頭想法 也不應該存在
所謂 其身不正 何以正人 其身不正 何以立足於天下
作者: ~雷呀~    時間: 2009-5-9 08:36

我想問 如果佢日日做唔累咩 同埋d精有無咁多呀
作者: ★﹑細傑ζ    時間: 2009-5-9 08:37

兩個都有責任
老師: 人面獸心

學生: 有關係期間唔出聲 而家出黎扮可憐-.-?
個老師無可能320次都強姦 唔信佢唔係自願囉-.-
爽完320次咪算囉 係要捉人去坐監
作者: 傻秋ㄦ    時間: 2009-5-9 09:38

引用:
原帖由 ★﹑細傑ζ 於 2009-5-9 08:37 AM 發表
兩個都有責任

爽完320次咪算囉 係要捉人去坐監 ...
講得無錯,2個都低死
作者: ~雷呀~    時間: 2009-5-9 11:20

影臭我地香港
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-9 11:34

引用:
原帖由 ~雷呀~ 於 2009-5-9 08:36 發表
我想問 如果佢日日做唔累咩 同埋d精有無咁多呀
你地D思想總教人搖頭嘆息...

戰俘,老實講,老師都係人,諗吓都唔比就過嚴咗D,但老師自控能力就應該比一般人强,唔係點為人師表...
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-9 11:34

引用:
原帖由 ★﹑細傑ζ 於 2009-5-9 08:37 發表
兩個都有責任

爽完320次咪算囉 係要捉人去坐監 ...
依家都唔係告佢强姦,係衰十一而已.....
作者: ~雷呀~    時間: 2009-5-9 14:07

個女仔 傻傻地 比人搞唔出聱唉
作者: chicky    時間: 2009-5-9 14:34

無語。。。細細個就咁了。。到時點嫁人啊。
作者: Scorpio_k    時間: 2009-5-9 15:24

OH MY GOD 我小學個老師原來咁-.-
作者: 死肥老蕭    時間: 2009-5-9 17:13

引用:
原帖由 chicky 於 2009-5-9 14:34 發表
無語。。。細細個就咁了。。到時點嫁人啊。
不過老師的而且確害咗個女仔,佢心智都未成熟..... 今次仲咁公開,對個女仔心理及生理影響不少...

作者: 凍檸樂B    時間: 2009-5-9 17:31

岩岩睇錯左,以為係一年搞320次
作者: 魔蝶♥    時間: 2009-5-9 20:09

我想知到條女索唔索~_~
作者: 殘劍飛星    時間: 2009-5-10 10:17     標題: 回復 41# 的帖子

一定唔索到去邊
係4年前發生
平均4日半就做一次
我覺得個女仔一定enjoy
佢自己爽
爽完又要告人
侈?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0