標題: [Left 4 Dead] US. 團既人入一入黎有野睇@口@ [打印本頁]

作者: skyvv45    時間: 2009-5-9 19:43     標題: US. 團既人入一入黎有野睇@口@

我係billy_平野綾*

vlan 1應該有部份人識我。

事情係咁既

今日下午7點個陣..對面US團既@仔..仲有S!U 維 U.S 呢2個人                加埋永利GUNDON(<-----應該唔關佢事既)

我地呢邊就有水銀燈 , 我 ,銀女 同埋一個街客..好似叫heter 我地唔識既= =

玩到第3關 雙方輸哂之後個@仔就話要RE場= =有可能唔服啦..我地唔知= =咁我地咪再玩多次囉@_@

去到第4關 , 一開波..佢地一隻HUNTER同一隻BOOMER 係安全室前面個個房出世= =

大家都知..玩L4D耐既都估到係個到出世...咁都會射幾槍..射死左佢地一隻HUN同BOOMER

上到去2樓個到水銀燈就比人KICK 左@口@

我地淆哂頭做咩呢@_@

之後對面個@仔就話我地留意左個水銀燈好耐架啦..佢開外掛

我同銀女呆左=0=....水銀燈開外掛= =有同佢玩過既人都唔少...大家覺得佢有冇用外掛呢?

之後就開ALL TALK 就問佢做咩= =

最搞笑既係US團既@仔話我地US團有防外掛軟件

CHECK到佢有用外掛...之後我同銀女就話你可以COPY張圖落黎

可以POST VLAN討論區..比大家睇下

睇下水銀燈係一個點既人..係唔係真係用外掛@_@

其實...我地唔係話要咩罵戰..只不過係想US 團比個証明我地..

我地唔想無啦啦。水銀燈。比人屈..

但係@仔個時好大聲話:我地有防外掛..見住佢用外掛!!!

到時一張圖都拎唔到出黎..咁樣只會令你自己誠信破產。

我地期待你既圖片。

作者: 口刁_妳    時間: 2009-5-9 19:46

叼....e+系m群插緊佢喇我
作者: skyvv45    時間: 2009-5-9 19:46

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2009-5-9 19:46 發表
叼....e+系m群插緊佢喇我
你係邊個?@_@

一真?
作者: 紀敏    時間: 2009-5-9 19:47

請大家以事論事

切勿作出任何人身攻擊或侮辱成份之言論

並請勿有意或無意引發罵戰.否則關帖

請各位回覆者及樓主自重
作者: 口刁_妳    時間: 2009-5-9 19:47

條傻仔講吾掂  話要食飯走左佬
作者: 口刁_妳    時間: 2009-5-9 19:48

我咪He†eR
作者: 冰霜雪晶    時間: 2009-5-9 19:48

我係。水銀燈。
唔止呀,佢地玩到第2關
有個未得又唔講
仲自己行左2個落黎,我地咪打
打到1個紅左,先話未得
之後打指令整番個藥包出黎
真係超白痴
自己未得又唔出聲
打完佢仲要打指令

自己唔識玩bommer
一早出定世,比我穿死話我開cheat
真係未見過人d人咁低b
作者: tatskii    時間: 2009-5-9 19:48

i will not shoot them,
i will go to shut the door first xd
i played with him before.

HE DIDnt CHEAT
作者: Ap.    時間: 2009-5-9 19:52

乜依家有依D防外掛軟件?  仲有REPORT話邊個邊個CHEAT?

有冇人有資料?  我都想要呀。
作者: 成-_-    時間: 2009-5-9 19:52

唉= =真係比佢地影衰晒
作者: K.C    時間: 2009-5-9 19:54

比下面好wo= ="
最後一日做版主都要整個含人身攻擊既post我歎...
拜託 .. 討論好喇 .. 各位"
作者: 紀敏    時間: 2009-5-9 19:55

已留意到樓主並無攻擊成份並純屬想要求證事實

但仍請各位留意自己的言語中會否導致罵戰

以免於事情得到證實之前被迫關post
作者: xba    時間: 2009-5-9 19:57

引用:
原帖由 K.C 於 2009-5-9 19:54 發表
比下面好wo= ="
最後一日做版主都要整個含人身攻擊既post我歎...
拜託 .. 討論好喇 .. 各位"
KC 最後一日=口=!??  哭... 您6月中記得幫我整 唔好掛住溫書xD 有咩msn講
大家 唔好嘈住   us團既 比下面我 ( 彥
樓主 可能中間有好多誤會呢=.="  玩左咁耐 一定係發生好多野先會咁
大家息事寧人  
前us團員  新手彥 [唔知做咩 更新完 入game話我冇開steam 維維/識點整既vlan人  請教教我
見有人話有神人出現 當然要回來玩玩=v=

作者: bebee0526    時間: 2009-5-9 19:59

!!!!!!!!!!!!!!!
我係銀女=.='凸
...真係完全地o晒囉......唔知佢地想點,玩到第3關一開頭死晒就re場....勁無癮...都算
打到第4關一開安全室就聽到boomer...(**基本上打左3場,佢地都係一開安全室門boomer就會重生)
聽到唔通唔射咩大佬....識玩ge人都知boomer可以聽聲知位置架啦...我地唔殺你唔通企係度比你噴咩大佬...
跟住仲要話留意左我地好耐,check到水銀燈用外掛...真係無奈....如果係真ge,,,
點解要玩到而家先出聲???比人開外掛玩左4場先踢?咁開心??
況且有同過我地玩ge都知我地唔用外掛.....
我同佢地講copy張圖出黎,比個証明大家睇睇發生咩事
點知對面話:我post左你地都唔知啦,你知我叫咩名咩?
咁即係點呢?我真係好想睇睇你地個防外掛軟件個樣同點check...
在下孤陋寡聞......希望us大大可以指點迷津
唔該晒 =]
作者: Nightmare夢    時間: 2009-5-9 20:05

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-5-9 19:52 發表
乜依家有依D防外掛軟件?  仲有REPORT話邊個邊個CHEAT?

有冇人有資料?  我都想要呀。
Ap仔
我知大陸d網有XD"

======================

另外
樓主既問題我覺得都係算喇-  -
我覺得冇咩必要太執著@@""~

作者: xba    時間: 2009-5-9 20:08

我想問一問 您3個 喇叭開到幾大(調查中 o_o"
作者: 殘娃×    時間: 2009-5-9 20:08

就 算 @ 仔 真 係 起 到 吹 .
甘 你 咪 當 佢 錯 囉"
佢 話 你 地 真 係 有 用 ,,
你 都 吹 佢 吾 漲 架.
仲 話 吾 係 要 罵 戰"
吾 係 既 話 你 岩 岩 就 吾 會 起 L4D 到 成 班 友 爆 粗 啦 "
我 係 岩 岩 個 到 某 個 人 個 FD"
岩 岩 起 佢 屋 企 .
你 地 D 野 我 都 睇 到 亦 聽 到 .
都 吾 關 s1u 維 事.
有 冇 做 過 心 照 啦 ;
清 者 自 清 aH"
以 上 內 容 純 粹 個 人 意 見 ;
並 無 針 對 誰;
不 喜 勿 插 .___.
作者: frankwong1314    時間: 2009-5-9 20:16

我係@仔 你地有無做個最清楚la 你係死口唔認 我都耐理唔可 就算係ban錯人 你都唔駛爆粗 現在的咩香港人小小野就爆嘈 3個嘈1個人 公平的好wo 之後中要嘈我叫人踢我出理 你邊位 團長都未說野你就說 就算我地無證據我地都有證人 4個見住  你唔好以為我地低能
回32 我絕對唔覺得我在這件事做錯 中有係msn只得你說野 我完全沒有理會你所說的野 因為你說的野全沒有道理  加上我覺得我係這件事我無雖要理會你地所說的一切 吧口生係你個邊 你鐘意點說咪點說 做個的咩心照la 你係要死口唔認 我都耐理唔何!

作者: xba    時間: 2009-5-9 20:20

唉 @仔 您過左火... 做錯應該認 就算您真係知佢用外掛 但係冇證據. 咁係未夠釘死佢的~_~
我做醜人算 因為全貼我識人最多 快d搞掂佢

1. 水銀燈 冇用外掛  因為沒有證據 [@仔 只能算您不好運 因為您沒拍照 加上別人識人太多 可以證明佢冇用開外掛]
2. 小維冇串人 佢個fd係佢屋企 我都信佢~_~ 我識佢耐
3. 您地比人懷疑 係因為 [當時在場人 提供]
話說 您地技術不差 前3關都爆左d屍既頭  直到第4關 兩隻hunter係前邊 係'勁'前 小維企係2隻hunter後面 唔知邊個 一槍爆左佢頭 死左 小維同@仔 都"覺得" 您有用外掛 點知 @仔踢左您.. 係到講sorry先  

總結 @仔係出左錯 對唔住大家orz 另外 us團早已散了 好多個月之前.....(太多us團員 約100人 加上活躍團員都有40-50個  太多人鍾意呢個團 所以都會掛名us_)

本貼在好急之下打 有咩講錯  對唔住先 希望息事寧人

新手彥

作者: \\良心//    時間: 2009-5-9 20:21

我都試過同班 frd 玩玩下 ,
俾插件 check 到 " 話我有用 cheat " ...................... =.=
跟手 kick 左 10 幾次 ..................  
但奈何冇人知正版用 cheat 會俾人 ban acc .......

而定o的插件係唔係都話人用 cheat .............
所以冇咩用 .......
作者: xba    時間: 2009-5-9 20:21

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2009-5-9 20:16 發表
我係@仔 你地有無做個最清楚la 你係死口唔認 我都耐理唔可 就算係ban錯人 你都唔駛爆粗 現在的咩香港人小小野就爆嘈 3個嘈1個人 公平的好wo 之後中要嘈我叫人踢我出理 你邊位 團長都未說野你就說 就算我地無證據我地 ...
請del貼 有咩m群講
作者: jackho132002    時間: 2009-5-9 20:23

寶月:
US不嬲出曬名"好勁"嫁啦........可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢?!
佢地成日都RE場..........唔夠打又走場..........水銀燈似用外掛咩??
比我穿牆射死既人.....佢地又會話我係外掛?!
US肯定係最有品既團!!!
作者: xba    時間: 2009-5-9 20:25

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:23 發表
寶月:
US不嬲出曬名"好勁"嫁啦........可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢?!
佢地成日都RE場..........唔夠打又走場..........水銀燈似用外掛咩??
比我穿牆射死既人.....佢地又會話我係外掛?!
US肯定係最有品既團!!! ...
可能人地岩岩寫左個防外掛出黎呢
一早有

佢地成日都RE場..........唔夠打又走場
睇黎您新玩
US肯定係最有品既團!!!
上面講完衰野 E家話有品 咁都唔算挑起罵戰?
作者: jackho132002    時間: 2009-5-9 20:26

我新泥報到    xba
作者: 5afbi    時間: 2009-5-9 20:27

玩緊邊個map?
no mercy?
作者: xba    時間: 2009-5-9 20:28

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:26 發表
我新泥報到    xba
歡迎加入l4d =.=?
作者: jackho132002    時間: 2009-5-9 20:29

睇黎你先係新黎喎  xba
作者: xba    時間: 2009-5-9 20:32

引用:
原帖由 jackho132002 於 2009-5-9 20:29 發表
睇黎你先係新黎喎  xba
何以見得 理由
多謝
作者: chung78    時間: 2009-5-9 20:42

e+ d人 係5係 肺 比人吊係開外掛 @仔係好勁 係你開外掛 比人ban 你e+ 吊9人 你係5係kai  水銀燈你開外掛,係你肺 e+岩岩寫左個防外掛出黎 大老
US肯定係最有品既團 大家
作者: 「極無奈﹏    時間: 2009-5-9 20:45

我係us既siu維...我有必要係到講番句野

1)係同你地玩左咁多場....可能我太新手既關係....覺得你其中一名玩家水銀燈用cheat...搞到依家有悟會..我想係到講句sorry....但係....係岩岩既第4關....我[[[沒有串任何一個人]]]]
2)我唔知到@仔佢有冇防cheat,,不過可以肯定...我的確係咁樣比水銀燈爆左幾次頭...如果有你地覺我我要道歉既..我再講多一句sorry
3)岩岩我個fd係我屋企...佢睇到曬發生過既事......我要講多次我冇串人
4)回27.....xba係l4d老手..不過你一定新過佢
5)回22....呢次係個別事件..唔關us全團既問題...請del post

要講既就係咁多........最後...我再講多句...sorry!!!!!!!!
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-5-9 20:45

唔好用果個插件啦 , 我都試過俾人話check到用cheat .............. 即kick.........
呢o的野冇得拗 , 佢話有 , 你根本証明唔到自己冇架喎.........

老老實實 ,
我都唔係好信真係有外掛俾人dl .........
作者: 口刁_妳    時間: 2009-5-9 20:47

樓上再樓上再樓上...你乜事e+完事先黎攪野???

以下本人僅代表。水銀燈。本人在此宣佈事件已經完畢。

He†eR: 水銀 0.0 ...
He†eR: 我代表佢同你講s0r
He†eR: 人我已經吊完..
。水銀燈。: thx
He†eR: 佢都知驚收左皮..
He†eR: 下次佢吾會
。水銀燈。: 可以既話
He†eR: ?
。水銀燈。: 幫我係vlan講一下sor,同先太回言太激
。水銀燈。: 頭先
。水銀燈。: 果陣好火

以上系甘多  還請大家以後吾好系吾系都亂甘話人外掛,要有根有據。

作者: 紀敏    時間: 2009-5-9 20:49

事主已表態事情已經解決.已沒有任何繼續討論之必要

亦因帖中有某名用戶意圖引發罵戰  故此關post

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0