標題: [Left 4 Dead] *SuRviVoR♂團.現正招生 [打印本頁]

作者: kelvin2142    時間: 2009-5-6 20:15     標題: *SuRviVoR♂團.現正招生

本團現正大量招生,
本團宗旨:
1.畢竟對抗模式是表現實力的...但是太多人忽略了合作模式的好處和樂趣....本團希望通過合作模式從而提升團中戰友的合作性和增加大家的溝通能力(不會因戰友弱而發脾氣)
2.本團主要是大家文流上交流L4D的個人心得 也會互相講解對方的優點及值得改善的地方 從而提升實力......
3.本團的建立是希望各團員在本團中玩得開心,更加有所進步

本團守則:
1.嚴禁與外團生事(例如:挑戰外團等)
2.絕不容許使用外掛等作弊程式或行為
3.請勿故意惡傷隊友
4.切勿胡亂更改steam既名

本團誠意招收有禮貌,有品..長時間在線..禁收一些言語和品行惡劣的人....
技術好與差本團都會接受(要符合有品有禮貌)
本團會定時抽出一些會員練習合作模式(主要希望幫忙技術差的團友有進一步的改善)
*SuRviVoR♂團隊嚴禁雙團人士!!
如經過測試後問題不大的話就會比本團既m群你地
團中有男女團員....因此會通過一些符號分別出性別(♀/♂)

入團準則:
要有麥克風☆
有品
有禮貌

本團會採用評分制 評分制會採用一列措施
本團有專門評分的人員...
會因技術以去評下列的分數
S(暫時沒有),A,B,C,D,E   C為合格
不合格的...本團都會收錄....

有意加入的朋友入團前會經過測試) 可以通過下列2個MSN[email protected](智障) steam iD:kelvincchx
[email protected](云.少)steam iD:ice123ice123

作者: *小︴俊×    時間: 2009-5-6 20:42

開個團打電腦........仲有咩說話好講= =
不過個人喜好無法阻止
作者: kelvin2142    時間: 2009-5-6 20:48

朋友 我地開個團係大家文流下練下默契之餘亦可以促進各團員之間既關係
作者: kelvin2142    時間: 2009-5-6 20:48

我地係玩合作為主姐  一定會係咁玩合作咩 可能玩下對抗嫁嘛 你中意既話咪挑戰我地囉

作者: TraperPO    時間: 2009-5-6 21:23

話說這個團名 ...

跟我多年前玩war3 notd的時候有點相像 ...

還以為kaise玩L4D開團了 ...
作者: blue212    時間: 2009-5-6 23:50

你地好..我係DESTINY團既團長...入黎打聲招咪.. ..
有機會既大家切磋下都好...團長加我STEAM得閒交流下...steam id:blue212428
我見你地叫小俊挑戰....好有膽識喔....:
作者: kelvin2142    時間: 2009-5-7 07:05

你好
有機會先算吧 我地多數都以合作為主
作者: *小︴俊×    時間: 2009-5-7 11:17

咁我想挑戰你地系吾系同我地打場先= =?
接受既話add我Steam:terrychu2006
唔接受唔洗理我回覆
作者: matt.nam    時間: 2009-5-8 08:47

唔入係你既損失

玩戰役同對抗差好遠 ,

定係死都唔玩對抗

不過點都好恭喜你個團成立
作者: s10004512    時間: 2009-5-8 16:22

hi
我想加入呀
我add左你msn
msn傾呀
作者: 醉愛§小月    時間: 2009-5-10 13:33

幫你地推一推啦=v=
吾洗多謝我啵-v-
作者: kelvin2142    時間: 2009-5-11 09:45     標題: *SuRviVoR♂團.現正招生

本團現正大量招生,
本團宗旨:
1.畢竟對抗模式是表現實力的...但是太多人忽略了合作模式的好處和樂趣....本團希望通過合作模式從而提升團中戰友的合作性和增加大家的溝通能力(不會因戰友弱而發脾氣)
2.本團主要是大家文流上交流L4D的個人心得 也會互相講解對方的優點及值得改善的地方 從而提升實力......
3.本團的建立是希望各團員在本團中玩得開心,更加有所進步

本團守則:
1.嚴禁與外團生事(例如:挑戰外團等)
2.絕不容許使用外掛等作弊程式或行為
3.請勿故意惡傷隊友
4.切勿胡亂更改steam既名

本團誠意招收有禮貌,有品..長時間在線..禁收一些言語和品行惡劣的人....
本團會定時抽出一些會員練習合作模式(主要希望幫忙技術差的團友有進一步的改善)
*SuRviVoR♂團隊嚴禁雙團人士!!
如經過測試後問題不大的話就會比本團既m群你地
團中有男女團員....因此會通過一些符號分別出性別(♀/♂)

入團準則:
要有麥克風☆
有品
有禮貌

本團會採用評分制 評分制會採用一列措施
本團有專門評分的人員...
會因技術以去評下列的分數
不合格的...本團都會收錄....

有意加入的朋友入團前會經過測試) 可以通過下列2個MSN或團網聯絡本團[email protected](智障) steam iD:kelvincchx
[email protected](云.少)steam iD:ice123ice123

作者: mudkipbaby    時間: 2009-5-11 15:12

我見無人理你個團,幫你推一推呀
你地團大多咩server出現嫁
好似未見過你地d人 
作者: Nightmare夢    時間: 2009-5-11 16:48

又有新團
恭喜先
作者: s10004512    時間: 2009-5-11 20:00

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-5-11 16:48 發表
又有新團
恭喜先
唔新啦下嘩囧
之前都開過post
後來沉左姐
作者: 醉愛§小月    時間: 2009-5-13 19:29

推一推先-v-
咁新奇既團....
希望成功啦=v=
作者: Mad_tim    時間: 2009-5-13 20:06

唔合格都收
咁測試黎做乜??
作者: s10004512    時間: 2009-5-13 20:36

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-5-13 20:06 發表
唔合格都收
咁測試黎做乜??

有無睇清楚架=_=
作者: jolian    時間: 2009-5-13 21:08

引用:
原帖由 kelvin2142 於 2009-5-11 09:45 發表
ABDE 都係唔合格
作者: silly_erick    時間: 2009-5-13 22:48

引用:
原帖由 jolian 於 2009-5-13 21:08 發表

ABDE 都係唔合格
他的意思大概是c級以上為合格吧?
善哉善哉....
作者: ice123ice    時間: 2009-5-14 09:44

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-5-13 20:06 發表
唔合格都收
咁測試黎做乜??
測試一下人品和技術..同認識一下想入團的人..
作者: \\良心//    時間: 2009-5-14 09:54

而家好難搵到好o既隊友打campaign ,
我可唔可以同你地打 ?????????
作者: jolian    時間: 2009-5-14 14:03

引用:
原帖由 \\良心// 於 2009-5-14 09:54 發表
而家好難搵到好o既隊友打campaign ,
我可唔可以同你地打 ?????????
自己打得多 覺得有人打得好就add人地steam

簡單- -
作者: 稀洛    時間: 2009-5-14 14:07

我都ADD左你MSN...想加入架但係你都冇ONLINE....
作者: 我的小弟弟    時間: 2009-5-14 14:13

引用:
原帖由 jolian 於 2009-5-14 14:03 發表

自己打得多 覺得有人打得好就add人地steam

簡單- -
你睇唔到佢話好難搵咩 ????
一d都唔簡單 !!!
作者: 醉愛§小月    時間: 2009-5-14 16:41

引用:
原帖由 ice123ice 於 2009-5-14 09:44 發表

測試一下人品和技術..同認識一下想入團的人..
-0-
岩岩睇錯野添=-=
係囉-v-
同意你既講法

作者: Mad_tim    時間: 2009-5-14 18:39     標題: 回復 18# 的帖子

哦~
原來係我冇睇清楚~
失覺哂
作者: ice123ice    時間: 2009-5-26 16:40

本團以有30人....但希望再多一點團員..交流下練下默契...
和各團員也會團聚...一起出去玩...可以認識多一點朋友...
作者: 沖田總師    時間: 2009-5-31 17:28

點樣入團   我想入@@
作者: ice123ice    時間: 2009-5-31 18:53

引用:
原帖由 沖田總師 於 2009-5-31 17:28 發表
點樣入團   我想入@@
有意加入你add我or寫底自己man  or  steam iD
作者: kkN].    時間: 2009-5-31 21:20

hi 我想加入!!
作者: ice123ice    時間: 2009-6-1 20:01

你要申請入團 唔該請寫底msn 或steam ip ......
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-6 19:04

hi,我係alexyipmc2004
之前同Leo 同埋翔玩過果個呀...
我遲D唔係成日玩,不過都想入黎傾下計玩下咁,受唔受啊?
作者: kuenkn    時間: 2009-6-7 00:50

支持..個團好勁ga...專打戰役...不過勁極都係打專家=))..進步係會..不過進步會有限..如果你覺得你腦殘就快入啦!!!
不合格都收..咁做乜要做測試??..唔通永遠都係c同c打..a同a打..??

作者: Mad_tim    時間: 2009-6-7 01:46

suvivor幾時有人得閒
我地想挑戰下你地~
我地唔係團~係幾個fd玩到悶悶地想挑下你地
得唔得呀?
唔好又delete post喎
作者: kuenkn    時間: 2009-6-7 01:46

又叫人鍾意就挑機..又話等有機會先..唔知個機會率會唔會比中六合彩ge機會大d呢??..定係你地秘密練緊a??..唔想到時冇面..打機je...放心..邊有人串你...一串你你就關post....

作者: 呀魚o_o    時間: 2009-6-7 03:00

-0-""貴團係咪只打專家嫁!? 我想約你地打團戰
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-7 12:28

人地係度招生,就有條友係度串77,之後又話邊有人串你,咁同搵一班打手圍住人,話無惡意有咩分別呀!?
你想挑人咪另開帖lo!你係一個招生帖發D咁既回覆有咩意思真係唔知,但俾人既感覺係想一D想加入既人唔好入lo...
kuenkn,條友係你
作者: kuenkn    時間: 2009-6-8 00:27

我唔suggest你將打機ge玩家比喻為一個打手 圍住人.就=有惡意..?唔怪之得會有64事件啦..就係d學生圍左天安門,,所以被當為有惡意??我開唔開帖挑機..難道又關你事呢??你又話我咁回覆唔知乜意思..你自己話自己唔明白我ge意思..咁你又回覆我ge回覆??..唔明就問..如果我講一句..d人就唔入...係ge話我轉頭發帖叫d人唔好打機..比心機溫書啦..如果樓主覺得我真係串77...真係唔好意思..每個人觀點與角度不同..我唔認為咁就叫串77..
為左避免有其他人唔小心對號入座..alexyipmc2004<<同你講的..

作者: nicho459918    時間: 2009-6-8 00:32     標題: 回復 38# 的帖子

I have nothing to say to you, you are simply incompetent and meddlesome person
作者: GuilinRice    時間: 2009-6-8 00:42

NO-STEAM歡迎嗎?
作者: Mad_tim    時間: 2009-6-8 00:55     標題: 回復 38# 的帖子

而家想挑佢地團既係我同埋個阿魚
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d
同埋如果你係佢團既~非常歡迎你join埋一齊打
加上呢個係人地個post~
我地係度講d乜~應該都唔太關閣下你既事

教你一條人生大道理
"閒事莫理"
作者: nicho459918    時間: 2009-6-8 01:07

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-6-8 00:55 發表
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d

教你一條人生大道理
"閒事莫理" ...
oh come on~!   stop bully that incompetent

we don't have to cause unnecessary struggle~

I only hope that he is no longer so nosy
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-8 22:24

引用:
原帖由 Mad_tim 於 2009-6-8 00:55 發表
唔係kuenkn~
睇字睇清楚d

教你一條人生大道理
"閒事莫理" ...
你憑咩教我?
我係佢個團既就唔會話想入啦,用少少腦細胞,少少應該夠!
仲有,我唔係同緊你講,而係同緊K字頭講,你話閒事莫理,咁你又?
Moreover,係人個post又關咩事?
作者: 呀魚o_o    時間: 2009-6-8 22:27     標題: 回復 43# 的帖子

@o@唔係唔係 唔係挑機 係交流交流技術
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-8 22:31

引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-8 00:27 發表
我唔suggest你將打機ge玩家比喻為一個打手 圍住人.就=有惡意..?唔怪之得會有64事件啦..就係d學生圍左天安門,,所以被當為有惡意??我開唔開帖挑機..難道又關你事呢??你又話我咁回覆唔知乜意思..你自己話自己唔明白我 ...
首先,suggestion呢D野都係個人觀點上既野,唔想再作討論=]
第二,你係度講64要小心,因為呢個網有大陸人同台灣人上到,到時你俾某D人見到,咁就廢事煩啦,下話
第三,你開帖挑人機唔關我事,但你串77,我就想發表下我對你回覆的感想~
仲有,唔洗再話邊個對邊個講,跟晒我風抄晒Q咁啦
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-8 22:33

引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-6-8 00:32 發表
I have nothing to say to you, you are simply incompetent and meddlesome person
Please don't voicing your feaking bullshit again,thank you for your cooperation
作者: Mad_tim    時間: 2009-6-8 23:32     標題: 回復 44# 的帖子

唉~ 好心你啦
你連自己講過乜同埋人地講緊乜你都未攪清楚
叫人"另外開post挑機"果個係你
話"係人個post又關咩事?"果個又係你
係度鬧人叫人唔好係度挑機
我~kuenkn同果個交流技術既都係挑緊機架
咁你咪即係話哂我地囉~
話得我就唔係閒事啦~

睇黎應該用多少少腦細胞果個係閣下~
而唔係小弟我囉~

我好聲好氣同你講野~
你噓我?
作者: nicho459918    時間: 2009-6-8 23:35

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:33 發表

Please don't voicing your feaking bullshit again,thank you for your cooperation
you mean freaking~ right?

so i can tell you that everything you say are non-sense

and you, you just a jerk

"唔洗再話邊個對邊個講,跟晒我風抄晒Q咁啦"

if,as you say ,then you just went back on its words

作者: kuenkn    時間: 2009-6-9 00:15

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:31 發表

首先,suggestion呢D野都係個人觀點上既野,唔想再作討論=]
第二,你係度講64要小心,因為呢個網有大陸人同台灣人上到,到時你俾某D人見到,咁就廢事煩啦,下話
第三,你開帖挑人機唔關我事,但你串77,我就想發表下我對你回 ...
首先,串77呢d野都係個人觀點上既野,咁你一開始又要對我回覆有意見?點解你永遠都自相予盾?你一句唔想再討論.想就咁落台?=)
第二,我係問..咁樣d學生係咪有惡意,我相信我係回覆中冇表明自己對64事件ge立場,剩係引用一條問題問你je.
第三,你驚d大陸人係到煩,咁你怕我煩..你一開始又要指名煩我?..點解你永遠都自相予盾?x2(請不要答:kuenkn<<世上大把啦!)
第四,我開帖挑人機唔關你事,當然,我回覆比樓主..我相信都唔關你事.
第五,如何在你的回覆入面找到了你的作風??我勸你都係唔好係跟唔跟同抄唔抄e個話題到討論,因為你不是地球的創造者..每個人都係跟緊人,,抄緊人,例如:難道我年齡比你大,你又是跟我做人嗎??

作者: kuenkn    時間: 2009-6-9 00:29

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-8 22:24 發表

你憑咩教我?
我係佢個團既就唔會話想入啦,用少少腦細胞,少少應該夠!
仲有,我唔係同緊你講,而係同緊K字頭講,你話閒事莫理,咁你又?
Moreover,係人個post又關咩事? ...
人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入??,,sorry,,我冇資格教
人",,。意見only!!!係垃圾桶入面ge野..永遠都係垃圾!
作者: 老虎滿山跑    時間: 2009-6-9 00:37

人地係度招生-3-咁多人入黎搞人地個POST. . .
想有人入都好難@@"
作者: nicho459918    時間: 2009-6-9 01:03

引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-9 00:29 發表

人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入?? ...
There is no convincing of his comment , he just a little piece of shit
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-9 19:05

引用:
原帖由 nicho459918 於 2009-6-9 01:03 發表

There is no convincing of his comment , he just a little piece of shit
咁你咪係一大堆of shit
作者: alexyipmc2004    時間: 2009-6-9 19:09

引用:
原帖由 kuenkn 於 2009-6-9 00:29 發表

人地冇教你..係比意見...有教就一定要有學...咁你學到未???冇人逼你學 ..宜家一開始對人有意見果個又係你(PS:我係對個團有意見,冇好似你咁指名)..佢今次係冇用腦細胞,不過估唔到你冇腦細胞用,咁ge戰役團你都入?? ...
睇下最尾果句先啦,佢話教你呀!又話咩春有教就要學,之後又話無人逼你學,你講咩春呀?其實你俾少少常識都知人係無可能無腦細胞既,除非你連果少少常識都...
作者: 紀敏    時間: 2009-6-9 20:17

夠未?!係咪仲要繼續嘈?!
作者: kuen107    時間: 2009-6-9 21:30

沒有言論自由的地方.,.宜家邊個嘈邊個先..vlan已死
作者: 紀敏    時間: 2009-6-9 22:21

引用:
原帖由 kuen107 於 2009-6-9 09:30 PM 發表
沒有言論自由的地方.,.宜家邊個嘈邊個先..vlan已死
你講左去邊?!

你地邊個嘈邊個先唔關我事
你想我扣埋佢分既話你可以搵返晒你認為佢有挑釁成份既內容出黎
但係我搵晒呢個帖所有回覆.唯獨係你果個係度講咩腦殘就入?!
人地招人你要係度搞事
唔扣你扣邊個?!

你地係有心理論既話   冇攻擊他人成份係可以
但係我想講
邊個違規先 同 邊個嘈先 係2回事
作者: met0426    時間: 2009-6-10 08:40

vlan就係多思想有問題人士同唔識聽中文睇中文人士所以先咁好笑
每次打街場/早場都總會笑死我...:lol :lol :lol
作者: nicho459918    時間: 2009-6-10 14:08

引用:
原帖由 alexyipmc2004 於 2009-6-9 19:05 發表

咁你咪係一大堆of shit
would you just shut the fuck up?

you know nothing, jackass!
作者: kuen107    時間: 2009-6-10 14:15     標題: 回復 58# 的帖子

嘩..你講野好有道理好正義wo..你鍾意啦點攪就點攪啦..你大曬..你覺得我講野有問題..佢點名話人就冇問題..主觀係好..不過都要適當時候表現出黎囉..版主萬歲..版主英明.

作者: kachun5    時間: 2009-6-10 14:18

版主未免有點兒那個了..不懂處理事情引起呢d 事...
我要求轉版主
作者: kachun5    時間: 2009-6-10 14:23

你地成班友係度玩個平帝就冇問題,版主做下野吧
不要黑箱作業,同埋言詞大方小小吧
我見你好多回覆都有d 骨...

反對!!!!
作者: Mad_tim    時間: 2009-6-10 14:31

冇辦法~
有時人就係咁
公平不嬲都係人做出黎~
唔係要個版主黎托咩
就係要維持公平嘛
可惜版主都係人~
總會有睇事睇得唔通透同埋偏袒
你地願諒佢
不畏強權
好多野~公道自在人心
作者: s10004512    時間: 2009-6-10 16:44

老實講
人地個團都話唔會刻意同人打vs
你地就算啦
交流技術只係表面野
實際就係挑機威水史
作者: nicho459918    時間: 2009-6-10 17:49

引用:
原帖由 s10004512 於 2009-6-10 16:44 發表
老實講
人地個團都話唔會刻意同人打vs
你地就算啦
交流技術只係表面野
實際就係挑機威水史
the question is   he did say this
引用:
原帖由 kelvin2142 於 2009-5-6 20:48 發表
我地係玩合作為主姐  一定會係咁玩合作咩 可能玩下對抗嫁嘛 你中意既話咪挑戰我地囉
Therefore, we take the initiative to challenge him, we did nothing wrong

and you said "交流技術只係表面野  實際就係挑機威水史"

This is just your personal opinion,

For us, this is really just for the sake of the exchange of technical

Because we know they are good at the campaign mode,

If the application in Versus mode, I think that the survivors of them will play very well

Hence the challenge in order to learn from the strengths of both sides.

You agree with my opinion?   

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0