標題: 比賽: TmFD vs MeiMei [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-7-4 05:46     標題: TmFD vs MeiMei

遊戲類型: 信長盃III 預選賽 第一回合

比賽時間: 7月4日 至 7月5日

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型,而另一方開場,僅限首場;
       由勝出隊伍隊員上載 Replay,漏 Replay 場次不計分。

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob3_team_game.php?pair=149,200]LIST[/iframe]

作者: Sec.Kill    時間: 2009-7-4 19:49

TmFD有人在嗎...
請應機
作者: Sec.Kill    時間: 2009-7-5 13:54

我地齊人了,有冇人丫tmfd
作者: Sec.Kill    時間: 2009-7-5 17:36

龍大~~對面冇人,,冇得打~~囧
作者: 惡魔DS影    時間: 2009-7-5 22:22

不好意思呀....我地係大陛到....但係留左電話..無打到比我wo...sor...可唔可以聽日or後日打呢?...唔好意思,..sor
作者: DcT_xD    時間: 2009-7-5 22:28

我地睇唔到你留既電話的=.=   你想聽日or後日..我地ok  但你講一個大約時間吧
作者: 惡魔DS影    時間: 2009-7-5 22:33

等一等..唔好意思////問緊隊員
作者: 惡魔DS影    時間: 2009-7-5 22:51

我地諗住後日既10點a.m-10點p.m......呢段時間..唔該曬...
作者: DcT_xD    時間: 2009-7-5 22:53

我們兩團討論後  決定後日10am-10pm內完成比賽  希望龍大延長我們的比賽時間
作者: 龍之振雄    時間: 2009-7-5 22:58

冇問題, 只要你地雙方同意就得了
作者: 惡魔DS影    時間: 2009-7-7 11:45

我地會係12:00p.m.打得比賽......會等你地30分鐘
作者: DcT_xD    時間: 2009-7-7 12:20

我們可以了

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0