標題: 貴團既滅團戰想拖到幾時0_0 [打印本頁]

作者: 七串*沙龍    時間: 2009-7-6 06:00     標題: 貴團既滅團戰想拖到幾時0_0

你地團既團長真咀炮

想問你地既滅團戰想拖到幾時?

你地請番黎既槍吾得閒 ?
作者: 孫仲謀    時間: 2009-7-6 06:05

沙龍小心比人滅番轉頭

人地好銀神  人地岩岩先滅完1個團
作者: D.路飛    時間: 2009-7-6 06:36

香煙團有d料到嫁a_a
作者: 孫仲謀    時間: 2009-7-6 06:42

街場神手  ~_~
作者: CrusaDersζSai    時間: 2009-7-6 06:49

作者: 七串*沙龍    時間: 2009-7-6 07:50

作者: LaZY_B奶    時間: 2009-7-6 08:21

作者: Maxㄨ賢    時間: 2009-7-6 10:32

作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-7-6 11:13

都講過好多次
香煙板既post真係好好呃
作者: 孫仲謀    時間: 2009-7-6 11:18

滅團戰POST你都呃    安已不
作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-7-6 11:21

引用:
原帖由 孫仲謀 於 2009-7-6 11:18 發表
滅團戰POST你都呃    安已不

作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-7-6 11:22

引用:
原帖由 D.路飛 於 2009-7-6 06:36 發表
香煙團有d料到嫁a_a
路兄又想暗示d咩
作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-7-6 11:22

再呃

作者: LeAtezz76w    時間: 2009-7-6 12:58

作者: 香煙乂小嵐    時間: 2009-7-6 13:46

有人上水了~
作者: CyBeR︱月    時間: 2009-7-6 13:55

幫手呃一呃                                   
作者: dcckc107    時間: 2009-7-6 14:34

沙龍哥打滅團加我msn吧
[email protected]
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-6 14:44

引用:
原帖由 dcckc107 於 2009-7-6 14:34 發表
不用加個哥字了吧  根本廢架  得果5友條友  垃圾
作者: aRYIp.    時間: 2009-7-6 14:45

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-7-6 14:44 發表

作者: 香煙乂威    時間: 2009-7-6 14:45

作者: lovekei1    時間: 2009-7-6 14:45

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-7-6 14:44 發表 不用加個哥字了吧  根本廢架  得果5友條友  垃圾
+1
作者: D.路飛    時間: 2009-7-6 15:08

暗示你地勁 講堅-v-
作者: CrusaDersζSai    時間: 2009-7-6 15:17

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-7-6 14:44 發表

中肯
作者: 香煙乂小嵐    時間: 2009-7-6 15:28

上面的串得很大
作者: 香煙乂黑萬    時間: 2009-7-6 18:54

七串哇 你終於上水了   我好掛住你地哇    黎黎黎  幾時打?!
作者: Dick_123    時間: 2009-7-7 02:43

作者: 七串*沙龍    時間: 2009-7-7 10:30

引用:

廢都吾夠香煙黑萬大哥甘廢

想當年 佢玩服部次次完場殺兵吾過百
作者: 七串*沙龍    時間: 2009-7-7 10:31

引用:
原帖由 dcckc107 於 2009-7-6 14:34 發表
叫你團長約吧
作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-7-7 11:44

引用:

呵,
果然夠直接呀ace
沙龍,,上水後感覺良好嗎?
作者: 七串*沙龍    時間: 2009-7-7 14:17

多謝問候先

吾錯
作者: CrusaDersζMooN    時間: 2009-7-7 14:25

作者: 戇鳩鳩鳩鳩    時間: 2009-7-7 16:59

**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗**不良詞語**你老母屄呀7.7又比人fake鳩左 成班vlan狗
作者: 香煙乂花龜    時間: 2009-7-9 18:52

作者: 香煙乂小嵐    時間: 2009-7-9 20:17

作者: aRYIp.    時間: 2009-7-9 21:22

接左未 老老實實 ?
作者: 香煙乂黑萬    時間: 2009-7-10 00:24

問佢地先啱  我已經邀左佢地  睇黎佢地又開始潛水了
作者: 惡來    時間: 2009-7-10 05:54

作者: 香煙乂花龜    時間: 2009-7-10 11:13

岩岩先上完又潛
作者: aR.kaB    時間: 2009-7-10 15:15

作者: 1992sm112    時間: 2009-7-30 03:35

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 香煙乂傑    時間: 2009-7-30 13:48

作者: 七串*中純    時間: 2009-8-8 22:52     標題: 回復 18# 的帖子

第1  加唔加個哥字同個團有幾多個人係冇關係
第2  個團得5個人唔等於垃圾
第3  唔通要好似香煙團咁 咁多人 無啦啦彈個mh 又無啦啦走埸  又無啦啦多個2死30殺又神威既出黎  又無啦啦唔係正式團 咁點算好呢!?
如其無啦啦多個香煙團既唔係正式團  我情願打45 /..\

如果人多等於無敵0.0ok!咁香煙團成功左 佢地好無敵0.0

作者: 香煙乂傑    時間: 2009-8-9 12:07

咁你咪打45 lo 唔洗係到講
作者: ioioio8888    時間: 2009-8-13 20:02

@_@玩到要滅團

作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-8-13 20:10

引用:
原帖由 七串*中純 於 2009-8-8 22:52 發表
第3  唔通要好似香煙團咁 咁多人 無啦啦彈個mh 又無啦啦走埸  又無啦啦多個2死30殺又神威既出黎  又無啦啦唔係正式團 咁點算好呢!?
如其無啦 ...
七串*中純用戶組:

乞丐
發帖數級別:新生入學

作者: 香煙乂凍結    時間: 2009-8-16 19:11

我地拖!?
作者: 牙_輝    時間: 2009-8-16 21:00

5系牙
作者: 力量團隊華    時間: 2009-8-20 10:30

一呃再呃
作者: ★SIUTIK=D    時間: 2009-8-20 15:34

引用:
原帖由 七串*中純 於 2009-8-8 22:52 發表 [img]http://w[img]http://w[/img][/img]
如其無啦 ...
點解乞丐都出到聲既-.-
作者: ~雷呀~    時間: 2009-8-20 23:20

引用:
原帖由 ★SIUTIK=D 於 2009-8-20 15:34 發表

點解乞丐都出到聲既-.-
哈哈 你唔洗咁講ga
作者: 唯愛×G.E.M    時間: 2009-8-27 04:17

作者: StaRK〞帥健    時間: 2009-8-27 15:41

花生5$包
作者: 空之軌跡*    時間: 2009-8-31 21:56

作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-9-9 23:41

引用:
原帖由 StaRK〞帥健 於 2009-8-27 15:41 發表
花生5$包
單野n年前仲要花生??
發曬毛喇d花生
作者: Av_吉澤亮    時間: 2009-9-11 00:24

哈哈 金萬搞gag?!
作者: 啊木♥    時間: 2009-9-16 21:42

幾時打呀 2斑廢物
作者: 香煙乂深    時間: 2009-9-21 18:24

呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃
作者: 大蛇~蛤蟆    時間: 2009-9-30 16:43

幾時打呀 垃圾香煙 頂你地個廢 輸左唔好哭吧
作者: 惡來    時間: 2009-9-30 17:48

路過
作者: [北敗]WaI    時間: 2009-9-30 18:23

打左未?

作者: 香煙乂黑萬    時間: 2009-10-4 18:54

當然未... 沙龍5add我msn
作者: ♣TriAnGle〝W    時間: 2009-10-6 17:55

姐佢地反拖3個月 ?
作者: 愛憶乂小森    時間: 2009-10-16 16:25

幫手呃1呃先  

作者: 靈.靈.靈    時間: 2009-10-28 19:15

唉 2斑垃圾....
作者: StaRK〞牙休    時間: 2009-10-29 16:59

o..u神手-,-?
作者: lb00895631    時間: 2009-10-31 20:48

路過此地 見大家呃post呃得咁開心 緊係要預埋小弟    呃一呃先~
作者: 愛憶乂小森    時間: 2009-11-14 15:22

靈.靈.靈←←好勁嫁咩
神手話人垃圾呀_~
睇洛又唔係正身
開個新ac學人話人垃圾><
作者: 愛憶乂小森    時間: 2009-11-14 15:22

神手靈.靈.靈_~
呃一呃先- -
作者: 靈.靈.靈    時間: 2010-1-23 22:46

黎**廣告** lo 垃圾 你邊**粗口**到 咩料子啊       **廣告** 1ser 高等ser
淆你冇咁高lv 垃圾 **廣告** 名:K.K98
作者: 147tommy    時間: 2010-1-30 10:10

下,點算,**廣告**同vlan,vlan 20lv
**廣告**20幾lv
咁你又咩料子
作者: Distance.    時間: 2010-1-30 18:13

咩咩料子            

作者: 帥‧小‧魂    時間: 2010-3-31 19:16

路過
呃一呃
作者: 帥〥小休    時間: 2010-4-25 20:23

單野條友都拖左好耐下
作者: BesT-S!nGG.    時間: 2010-5-11 03:49

應該潛哂水吧
作者: LoVe╭恒    時間: 2010-6-27 00:37

昆post冇得輸haha
作者: 花田草    時間: 2010-6-27 19:48

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0