標題: KiCasA 團戰 [打印本頁]

作者: Sai楓    時間: 2009-7-15 02:24     標題: KiCasA 團戰

http://www.youtube.com/watch?v=KMEE1jxy61Y
幫人放而已
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-15 10:11

這是內戰??????????????/
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 11:53

團戰^_^ 不過對面認識而已..!
作者: 天下為|神    時間: 2009-7-15 12:01

被人逼住支持=.=                    
作者: BiTcH_Evil    時間: 2009-7-15 12:05

自制片....
我推啊~_~
作者: Bitch_HaNa    時間: 2009-7-15 12:06

被逼支持+1               
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:06

頂你地=.=

老吹 自己想支持^_^作品咁好 唔支持=嗮
作者: Bitch_HaNa    時間: 2009-7-15 12:08

片的確好....但看rp真的很悶喔-0-
作者: Bitch_HaNa    時間: 2009-7-15 12:10

森仔很強-0-被聯合雙主開大才死笫一次
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:17

哈^_^  
因為我地壓路 壓到對面冇得打..差幾神..哈哈''^_^
那個毛利 還要(串嘴)垃圾到笑..^_^
作者: oath_[v]ictor    時間: 2009-7-15 12:22

支持
幫推
作者: 天下為|神    時間: 2009-7-15 12:25

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-7-15 12:06 發表
被逼支持+1               
佢逼我話 快d支持=.=                  
作者: [KaT-TuN]wai    時間: 2009-7-15 12:29

ゞ                                        wAIX2 說:
now打
龍 說:

龍 說:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
龍 說:
支持左先啦
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:36

唔好支持lo
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:37

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-7-15 12:17 發表
哈^_^  
因為我地壓路 壓到對面冇得打..差幾神..哈哈''^_^
那個毛利 還要(串嘴)垃圾到笑..^_^
你上次先俾我挑嬴左封號戰  仲未封夠???又想我降服多你一次??我廢都挑嬴你封號戰  咁你係咩
垃圾都不如
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:40

本多單殺d咩     單殺隻動物??
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:40

我不嬲**侮辱成份**'' 唉.. 我叫人刪除你吧..
你堅**侮辱成份**.. 整影片整少左你死...-_-''你起碼比我 同本多殺 10次-.-0反應既毛 唉(冇**粗口**用仲要嘈'')
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:41

哦''你系怪物..no嘈啦..已經整少左你..你仲想點姐-.-'' 仲要嘈唉..你玩得好?..人地話你廢西
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:41

你有冇放埋個rp先  洗5洗我放埋???你/本多單殺到我10次我幫你含j啦 你咁嫩
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:42

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-7-15 12:41 發表
哦''你系怪物..no嘈啦..已經整少左你..你仲想點姐-.-'' 仲要嘈唉..你玩得好?..人地話你廢西
本多單殺???秀吉唔變咁我就5會俾本多單殺啦 **侮辱成份**仔
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:43

好放埋...你幫我放埋..快d''比大家睇你條垃圾點死..含柒啦你..(笑死人star ?人地恥辱丫你)敗類 影衰嗮star  ..  輸左仲要嘈....(系我就收嗲啦..唔敢出聲  搵日 覆我地桌 贏左再串我地..
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:45

你條秀吉 haha   連技唔夠人快   學人手劍變羊  俾我魔水左幾多次
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:48

hahahahahah
魔水左幾次 我笑左..你夠膽 放rp上黎比人睇下你幾次啦...
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:49

別人還不知你實力   俾我封號戰嬴左果晚 仲要開隻1級ac去挑CoOLh0Ya封號戰  
點知仲要俾佢3:0直落  連佢都3:0直落你    實力就.....唉
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:50

55 單挑同團戰2回事 -- 我好少打單挑..  
你有本事黎挑我地多一場lo ..(我怕 佢地唔幫你wow..你咁神魔水幾次wow !
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 12:53

廢話少說   佢地根本就想同你地挑多場    幾時 佢地第1次輸俾你呢條垃圾 好自卑  當然我都係
仲有 勝點:森仔  唔關你事囉  你0貢獻
作者: Sai楓    時間: 2009-7-15 12:53

唔好嘈喇你地        唔鋸既快快趣趣打多次

花生組召集
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:55

琴晚同左 佢地打 左...不過練習 我地樹熊冇出場 對面 都 搵左2個補 我地一樣贏!~
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 12:59

唉 ..當我地輸啦..你唔好嘈啦 得唔得..!~''~你想嘈 去個度 快攻我陪你..唉..!
都唔明點解 你玩得咁(好)都仲有面嘈...魔水左幾次 都講得出..唉!~
記住放rp丫..比人睇你 魔水左幾多次..
落下路幫雜 2次 笑死我...記住放rp上黎  
你話靠森仔贏?.. 咁中下 中我地都贏嗮wow !唔該你叫人睇rp啦
只不過森仔過肥..
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 13:04

快攻你陪我???好似你求我幫你造影片架啵  快攻果場我都冇出場  你係咁入人m群 一地一話玩得唔好 你就**不良詞語**哂人地老母  搞到人地當左係我  haha嫩秀吉
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 13:07

當你系咩?..-,-''冇人當過你系邊個wow'' 我地作品全部我地出M群d人關你咩事 - -
唉 大佬唔好嘈啦..唔該你啦.>,<小弟知錯啦..你有本事 叫返拉登 打我地多次啦..唉..
你串又要比我串親...-.-唉..唔該你啦 堅 唔該你唔好嘈!
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-15 13:08

周傑玩得有點gag
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-15 13:10

因為直江 同武田第一次合作所以^_^
森仔和果心  是同團 他們是RG 所以配合很好!!
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-15 13:12

9哲隻槍亦有多個被強姦既畫面
作者: Ck_CaRy0    時間: 2009-7-15 13:14

字眼已引笑
我的屁.
用詞不當
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 13:52

樓上+1     
作者: 皇者【雲】    時間: 2009-7-15 14:38

嘩 好耐無上 vlan 踩場啊=0=
作者: CoOLh0UYa_    時間: 2009-7-15 17:31

WHY -"人地挑你滅團可以話無團 -?"999.
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-15 18:15

hi G佢           haha
作者: Bitch_HaNa    時間: 2009-7-15 19:55

好重火藥味-0-
作者: [KaT-TuN]wai    時間: 2009-7-15 22:40

引用:
原帖由 Sai楓 於 2009-7-15 12:53 發表
唔好嘈喇你地        唔鋸既快快趣趣打多次

花生組召集
應招
有冇飲品提供
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-16 13:38     標題: 回復 35# 的帖子

-.-可能製片的人 用錯了字 吧..不喜歡請不要 諷刺...!~(謝謝)
我們很不喜歡那個..ACE(毛利)所以可能那些字眼 會比較諷刺毛利..請不要介意..!~
不喜歡不要罵 謝謝..
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-16 14:43

只係你單挑封號戰輸左俾我  你先咁唔鋸我姐  基本上得你1個唔鋸  歡迎你封號戰覆卓
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-16 14:56

haha   封號戰唔敢接  話搵5件打團戰?? 嬴輸靠隊友
作者: Milk.MaN    時間: 2009-7-16 14:58

無咩好睇=.=

花生組
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-16 15:30

好笑的 ACE
你真可愛..唔系唔鋸你..加上封號個場  好似不相上下..
加上我單挑 唔勁3:2 ^_^差1個火計GG你..=.=
咁好彩比你贏左..不過我都唔系好9..我即刻 以後唔開個帳戶..打影片戰我都冇開..好明顯我遵守承認..我聽個fd 講你好似比人滅過aCE個帳戶 但你都開wow''^_^''5打5 不嬲講求合作 唔系咩..靠隊友..仲有我輔得點大家有眼睇 (我承認自己系垃圾..好過d人成日 拿star出黎威..好**粗口**型咩..真系..影**粗口**衰嗮..而家拿COOL出黎威丫..gd ..冇眼睇你!~
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-16 18:49     標題: 回復 47# 的帖子

你好好笑..-,-''串人..次次你都 拿我地d人黎串..!~e個影片都系..本來我 地同EaSy_KIT打 其實你冇得打嫁 你知唔知嫁..你個位系底底..^_^人地見你冇得打叫埋你掛..我就唔知 我錯頻你系要串..我講左錯頻對不起你系都要**不良詞語** 最後比YL都冇 嘈到..點知影片誕生你又要黎我地度嘈..都唔明點解你咁柒..唉  
仲有我地M群好少人出去嘈 ..唔似你..
仲有打完 滅號 你都話算..唔洗封..(但我一樣 唔開wow..因為我遵守..我話冇開就冇開啦..^_^) ace輸比人 (狗西  開返..)算啦你.. 垃圾到嘻嘻笑
作者: 柚夜    時間: 2009-7-16 18:51

路過一推

其望樓主日後會放多一些團戰影片

感恩
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-16 19:04

其實有咩好嘈姐''我想唔到..
今次我拿嗮彩..  冇得你唔鋸wow ^_^
嘈黎嘈去 唔知做咩..
我野講完 你單挑咩滅號 我不會接..
5打5 就會接 ..^_^但 我驚冇人幫到你
我講野系咁多...你想嘈你慢慢 我唔會再同你e d小朋友嘈..
你慢慢系度打字 吧..輸又唔系我地.. 哈哈 嘈黎做咩
你又要拿嗮之前你  威水 d野出黎講 幾耐啦..啦 傻西^_^你慢慢嘈啦>,<我系輸過1打1 比你..未輸過5打5 比你wow ''團戰 單挑2回事 哈哈''唔通 你打比賽1打1 嫁 我唔會打比賽1打1 lo我會打5打5 ^_^ 加上你1打1 唔系勁(都系垃圾 只不過勁過我而已!)
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-16 19:41

花生組組員報到
作者: 囧鼠    時間: 2009-7-16 21:34

支持一下吧                                 
作者: Milk.MaN    時間: 2009-7-17 06:16     標題: 回復 52# 的帖子

'
GD  泥包花生你GA
食完先番黎
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-17 11:08

打咪打 洗死?..!!
指定要你出場..
仲有 輸贏..只系串柒我一個..我地團友一個都唔關事..
你地幾個串我 ..都得..但一定唔可以串我 團友 講明..!~
我野系咁多..今日齊人..搵你地!~  
追求勝利!~~!@~@
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-17 14:11

花生已食完   散水     買定一包等聽日睇好戲
作者: Sai楓    時間: 2009-7-17 15:14

打完放RP上黎    花生組等緊你
作者: 紙包豆腐花    時間: 2009-7-17 21:03

推推
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-17 22:29

你地都ok神架啵  約左9點左右  等到你10點半都未出現???已笠水
作者: Sai楓    時間: 2009-7-18 02:08

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-7-17 22:29 發表
你地都ok神架啵  約左9點左右  等到你10點半都未出現???已笠水
你"

只是龍少,不要拉埋我們,不然無辜的人會葡萄鳥

花生組再次召集

作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-18 11:29

Sorry-.-'!~我約左時間 但佢全日冇on..-.-我都冇辦法..=.=儘量搵你地吧.!~''~
大把時間 驚打唔到?.?..仲有.. 唔洗下下上黎e度發..威d?..
有咩 咪系**廣告** 傾掂佢lo..放上黎 咁樣好威?..洗唔洗比個獎你..(威威哥)
=.=小朋友...
作者: 7YueN    時間: 2009-7-18 12:43

引用:
原帖由 Albert_Si_u 於 2009-7-18 11:29 發表
Sorry-.-'!~我約左時間 但佢全日冇on..-.-我都冇辦法..=.=儘量搵你地吧.!~''~
大把時間 驚打唔到?.?..仲有.. 唔洗下下上黎e度發..威d?..
有咩 咪系**廣告** 傾掂佢lo..放上黎 咁樣好威?..洗唔洗比個獎你..(威威哥)
= ...
果日係**廣告*頻見到你叫佢放上黎嫁wo 你e+馬後炮???
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-18 13:01

^_^唔關事 唔好對號入坐啦..
我當時見佢串..約我地態度唔好...之後我咪話 (系唔打吹丫  你咁既態度對我地..?)
之後佢話放上網...原來放黎就系e  d?>.<''唔知情就no搭嗲啦 唔該^_^
仲有不嬲d時間都系佢 訂 ..我冇訂到..我一直話 我fd上左齊人即打..
但佢冇上我都唔想..  大把時間 你估以後打唔到咩?.?.
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-18 15:21

花生組都等到唔耐煩 回水呀!!!我d花生錢
作者: BiTcH_Evil    時間: 2009-7-18 15:54

睇黎我做錯左決定...
作者: Bitch_HaNa    時間: 2009-7-20 19:14

evil整影片成為罵戰
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-20 21:10

係你話9點架啵  咁依家又笠水  都唔知你想點 講好左今日唔打就唔再打架啦
作者: Milk.MaN    時間: 2009-7-21 05:30

花生組
5蚊一包  10蚊二包 15蚊四包
作者: [KaT-TuN]wai    時間: 2009-7-23 22:02

花生組有冇飲品提供
作者: BlacK*華    時間: 2009-7-23 23:05

作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-25 19:00

哦 各位久等了..琴晚打左了..
輕鬆再次收佢皮a_a' -,-要rp搵我吧..  a_a 老實說 唔識放rp上黎a_a
  唔該ace以後唔好 再咁多野 講啦-.-你咁既垃圾實力仲有面串我地d人?..琴晚扮完死狗 突然發惡  而家 比你扮多次死狗 黎認錯(叫聲 老豆 )我和解
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-25 22:57

唉.. (._.應承左fd了..算啦..之前我系串d..我系度  同你講對不起-),-你之前同我講對不起 承認自己 系 串左d.你好難覺得我(接受) 以後大家唔好串大家 得閑交流打下團戰就算..^_^  如果見到我打字 ace請回..   以後唔好串我班團友 唔該 如果你唔鋸 就唱我 一個  串我一個-.-!~"~  真心講...&_&和唔和解 你自己 想-.-
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-25 23:22

[23:11:48]Albert_Si_u 說:
系唔系度?
[23:11:54]Albert_Si_u 說:
有野搵你
[23:11:59]AcE____kIlleR 說:
?
[23:12:5]Albert_Si_u 說:

[23:12:7]Albert_Si_u 說:
一句講嗮
[23:12:8]Albert_Si_u 說:
唔先甘草
[23:12:9]Albert_Si_u 說:
想嘈
[23:12:18]Albert_Si_u 說:
我咩野都做齊嗮-,-你想唔想和解?
[23:12:24]Albert_Si_u 說:
我上咪論壇
[23:12:27]AcE____kIlleR 說:
你有做過咩
[23:12:28]Albert_Si_u 說:
道歉
[23:12:31]Albert_Si_u 說:
=.=
[23:12:49]Albert_Si_u 說:
仲有我可以保證 個場rp唔會比人..比人=唔會比論壇搵我既人rp
[23:13:3]AcE____kIlleR 說:
你俾人咪俾人囉
[23:13:8]Albert_Si_u 說:
-_-而家點?
[23:13:10]Albert_Si_u 說:
和解?
[23:13:12]AcE____kIlleR 說:
唔**粗口**和
[23:13:14]Albert_Si_u 說:
=.=
[23:14:33]Albert_Si_u 說:
ok
[23:14:35]Albert_Si_u 說:
你唔核
[23:15:13]Albert_Si_u 說:
和 .咁我之前好串 ..sorry  -,-以後 你扮唔識我 我扮唔識你ok?.?
[23:15:50]AcE____kIlleR 說:
ok
[23:15:52]AcE____kIlleR 說:
咁就得
[23:15:54]Albert_Si_u 說:
ok
[23:15:57]Albert_Si_u 說:
咁你唔好串我f
[23:15:59]Albert_Si_u 說:
d fd
[23:16:0]Albert_Si_u 說:
ok?
[23:16:8]Albert_Si_u 說:
楓/樹熊 記住
[23:16:11]Albert_Si_u 說:
唔串得
[23:16:15]Albert_Si_u 說:
  -,-ok?
[23:16:19]Albert_Si_u 說:
我都唔會串你地
[23:16:21]Albert_Si_u 說:
我可以保證
[23:17:4]Albert_Si_u 說:
  點樣
[23:17:14]Albert_Si_u 說:
=,=唔該比個答覆我-__ 謝
[23:17:16]AcE____kIlleR 說:

[23:19:5]Albert_Si_u 說:
講得出就做得到謝謝..我唔想第2次.再發生 no串系我fd身上-_-
作者: ScaRify〝MaN    時間: 2009-7-26 00:06

傑跟我說~_____~佢將潛入5000米深既海底  1個月內不上水換氣
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-26 11:46

現在事情平息左-_-''!~
終於可以過d  安靜既生活!~"~>,<
如果 ace想再次覆桌 (第3場)隨時搵我a_a'''
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-26 12:43

依家你求我  仲要咁能串  算點???
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-26 12:45

-,-''我求你Gd..冇野講你覺得我求你..-.-''  a_a 系人都知我串...
我唔串就唔會做到e個位啦a_a
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-26 12:47

我係覺得你求我先答應  依家你唔求我  算  唔達成  呢個協議
作者: 阿黑    時間: 2009-7-26 18:07

今日在澳門01再一次引起
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-26 20:59

唔想XD 算以後唔理條傻仔-a_a!~佢好唔知丑.又要輸 又要串  又要 廢  又要扮勁 又要 扮同 勁人好熟  又要檫鞋  又要靠關係入勁團 又要 比人無視 又要自己退團  之後又要扮死狗  又要黎吠 ..唉..你老母生你真系冇**粗口**用..!!
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-26 23:13

全部鳩up當秘及  你估下有冇人信你??係澳01  今晚唔見??你俾10幾條友圍**不良詞語**  
作者: [KaT-TuN]wai    時間: 2009-7-27 15:16

戰爭一足即發
花生組第n次招集
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-27 20:35

咁又點?.?.. 贏系我   你輸 你7.7 收你2次唔夠?.?需要第3次嘛?..a_a sorry你已柒 柒少陣啦a_a影**粗口**衰嗮..系star 輸  系cool輸 (全部退左a_a都唔知系唔系比人踢 .你一定話唔系嫁拉..a_a) 你咁柒..又要垃圾到笑..-,-道雪恥笑你a_a''毛毛 更加恥笑你a_a 毛0反應  道 0 接技   神 閃吹 比我武田 開大 GG你 仲要唔識買清酒 7到冇朋友a_a    要rp搵我 cool d人話唔系同你好熟@_@
作者: AcE____kIlleR    時間: 2009-7-28 15:00

喂   好似琴晚我收左你皮啦啵 仲要45
作者: Albert_Si_u    時間: 2009-7-29 20:21

55 Gd..a_a !~
見識到勁人..NIF團長實力a_a''果然厲害
加油 我搵日一定會覆桌  有番d料

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0