標題: 飯團:報名入團帖(非入團不要回) [打印本頁]

作者: 飯團三段    時間: 2009-8-24 10:18     標題: 飯團:報名入團帖(非入團不要回)

各位想入團人士可以係到留d資料
如下:
vlan名:
玩左幾耐信長(最少一年):
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):
用開咩英:
織田:  聯合:   中立:
位置:輔助/主力/單肥
自我介紹下:
msn:
其他(打d可能增加你入到團粢會既野):

註※紅字必填
作者: ℃h﹡㎡aN    時間: 2009-8-27 04:40

vlan名             :  ℃h﹡㎡aN
玩左幾耐信長 :  玩左1年8個月
入團原因         :  之前有fd話想開團  想叫佢開個飯團搞下gag,而家無疾而終
                          呢個團叫飯團,合晒我意
用開咩英:
                織田:  信長火神呀松  
                聯合: 毛利$#直江  
                中立:果心加仔山王
位置                :    輔助/殺人
自我介紹下      :玩了一年多  我是男性
msn:
                        [email protected]

作者: sTRFsC〞mIC    時間: 2009-8-30 14:14

vlan名             :  sTRFsC〞mIC
玩左幾耐信長 :  玩左2年
入團原因         :  因為我本身冇團,我又好想打團戰,我又入唔到勁團,所以想試下呢個團
用開咩英:
                織田:  服,佐,羽  
                聯合: 毛,直,槍  
                中立:果,立雪
位置                :    輔手/主力/控場/全能
自我介紹下      :我是地球人,身住香港,心在vlan
msn: [email protected]

希望團長會add我
作者: lokyin1993    時間: 2009-8-31 00:58

vlan名:   飯太硬
玩左幾耐信長 : 1年5個月到
入團原因         : 我自己本身冇團,但係想搵個團玩下.我右幾鐘意飯團呢1個名
用開咩英:
織田:牙松.柴田,單羽,酒井
聯合:毛毛,馬場
中立:立花,大友
位置                :輔助/殺人
自我介紹下      :我係男性
MSN:    [email protected]
作者: 卍濤仔卍    時間: 2009-9-12 12:36

vlan名:卍濤仔卍
玩左幾耐信長2年
入團原因:之前入過你團 我係飯團怒濤!
用開咩英:信長.佐佐.山王.果心.槍神.百地.武田.美定
位置:單肥
自我介紹下:希望可以入番!
msn:[email protected]

作者: 呀偉♂    時間: 2009-9-12 21:51

vlan名:呀偉♂
玩左信長5年:
入團原因:因為想入團玩下 唔好再玩路人戰 玩想團戰/想搵人係信長入面一齊玩都好
用開咩英:
織田:信長酒井服仔德川  聯合:淺井上杉槍神   中立:立花山王石川
位置:輔助/主力/單肥全部都得
自我介紹下:我玩左信長5年 由4.4a開始玩到11.2b 唔多唔小都係好多經驗
msn:
作者: 花葬情    時間: 2009-9-16 17:57

vlan名:花葬情,king_路飛..等等
玩左信長5年
入團原因:同牙三段哥玩合作@@
用開咩英:
織田:信長酒井服仔德川  聯合:淺井上杉槍神   中立:立花山王長鍾
位置:輔助/主力/單肥全部都得
自我介紹下:我玩左信長5年 由4.4a開始玩到11.2b 好多經驗
msn:
作者: =_=    時間: 2009-10-4 13:30

vlan名: =_=
玩左信長: 2年6個月
入團原因: 我想C下入團玩!!!!希望可E有人教下我玩其他英!!!^^
用開咩英:
織田:服仔  聯合:上杉   中立:光秀 秀滿
位置: 輔助
自我介紹下:我係輔助的人!!!!我係男性
作者: 聖門乂保    時間: 2009-10-25 19:34

vlan名:聖門乂保
玩左信長:1年11個月
入團原因:我好多朋友都有團,我本身又無團,同我想玩下團戰
用開咩英:
織田:本多,信長,森仔
聯合:上杉,百地
中立:前田慶次,立花宗x
位置:輔助
自我介紹下:我最中意輔助

我想快d入啊 :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
作者: 星﹏夜空    時間: 2009-11-4 23:11

vlan名: 星﹏夜空
玩左信長: 6個月
入團原因: 本身無團...想入團玩下=]...個團名好正=]
用開咩英:
織田:信長,呀松,森仔  聯合:上杉,百地,今川   中立:加仔,果心,偷錢佬
位置: 輔助/主力
自我介紹下:我無野勁- -"係連技快小小- -........有小小技術咁啦- -"
作者: 傻力    時間: 2009-11-15 23:01

vlan名:傻力
   玩左信長都有3年         入團原因    因為想打團戰  加強實力  識多d朋友仔@v@
織田: 信長  乳柴     聯合:毛毛  直江   中立:無
自我介紹下:本人中4  平時多時間打機  都無咩搞作

作者: 質量縮短期    時間: 2009-11-18 22:39

vlan名:質量縮短期
玩左幾耐信長(最少一年):1-2年
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):這團名字很吸引,看起來很強,另外我很想入團!@
用開咩英:
織田:什麼英都用,除(太原,立花千代,義龍,牛牛)  聯合:什麼英都用,除(太原,立花千代,義龍,牛牛)   中立:什麼英都用,除(太原,立花千代,義龍,牛牛)
位置:主力/單肥
自我介紹下:我是縮短期過期物品
其他:我咩英都差唔多啦,中等la,除左太原,立花千代,義龍同牛牛-_-
希望大大快d復我><
作者: ★鋒×仔◆    時間: 2009-11-21 16:36

vlan名:★鋒×仔◆
玩左幾耐信長(最少一年):二致三年左右
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):最近睇睇 D FD MSN 點知見到FD話想入飯團呢個vlan團 咁我又心思思想入a_a
用開咩英:用開V英a_a
織田:多數都得  聯合:多數都得   中立:只有千代女
自我介紹下:無咩好介紹,我系肥料a_a
作者: 靚仔man    時間: 2009-11-25 15:35     標題: 收我啊

vlan名: 靚仔man
玩左信長:8個月
入團原因: 本身無團...想入團玩下=]...個團名好正=]
用開咩英:
織田:信長,呀松, 聯合:上杉,  中立:加仔
位置: 輔助/主力
自我介紹下:我最靚仔
作者: 呀四    時間: 2009-12-4 13:01

vlan名: 呀四
玩左信長:6.0版開始玩...唔記得左幾耐~哈哈
入團原因: 玩左都好耐下,但係一直都未入過團,睇下呢到會唔會得到我想要既野啦.例如團戰既樂趣等等。
用開咩英:其實咩英都識既,但係我覺得我玩得比較特別少少啦
織田:all,聯合:all,中立:all
位置: 主力多,輔助都冇問題
自我介紹下:唔...呢個我最差(自我介紹),不過係團戰黎講我諗我仲係一個新手,多多指教啦
作者: 【小熊】ˇ    時間: 2009-12-6 11:13

vlan名:貴族ど小啤
玩左幾耐信長:1年1個月
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):想入團為個團出名,識多D神手朋友,希望可以學多D技術同為個團帶來歡樂^^
用開咩英:
織田:單羽
聯合: 槍神
中立:丫市,大友
自我介紹下:我希望各位收我,就算5收,都多謝考慮過我^^
作者: biscult    時間: 2009-12-20 21:09

vlan名:biscult
玩左幾耐信長: 兩年有多
入團原因: 入團梗係識朋友,,最重要一齊玩,得閒吹兩嘴,同路人無乜默契
用開咩英:
織田:羽柴,龍川,日秀  
聯合:毛利,宇左,本願   
中立:道雪,市
位置:輔助/控場
自我介紹下: 本人輔助為主,唔主張英雄主義
作者: 飯團三段    時間: 2010-1-1 23:58

自推
作者: kenwong008    時間: 2010-1-20 10:15

vlan名:KENWONG008
玩左幾耐信長    (4年)
入團原因:想搵d有實力人做隊友囉 ,同埋打多d團戰  同埋個團名好特別
用開咩英:冇話用開邊隻  同埋me主攻新板   fa9都有玩
織田:v  聯合:v   中立:v
位置:輔助/主力/
自我介紹下:其實玩左咁多年 我都唔可以話自己係高手 .中手la
作者: 飯團三段    時間: 2010-1-20 22:06

msn在那?
作者: kenwong008    時間: 2010-1-21 12:31

msn [email protected]
作者: 玲汰    時間: 2010-2-3 22:25

我想入
其他野唔多講
用咩英打一場咪知
msn用唔到
作者: ╭紙包雞    時間: 2010-2-26 17:52

vlan名:╭紙包雞
玩左幾耐信長(最少一年):年半
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):想勁d,想識朋友,想吹水,想玩,最勁要都係呢幾樣@_@?
用開咩英:主力英/輔助
織田:羽柴/本多 聯合:呢個好多英都識用=.=  中立:不常用
位置:輔助/主力/單肥
自我介紹下:之前搵個好多團入,不過唔識整片,同埋有d要專攻
s版
msn:
作者: 影﹏剎    時間: 2010-4-19 19:38

玩左信長3年

織田:服仔 森仔 火神佬 織信 平手 呀松 本多
中立:前田 果心 長宗 2龍 立雪
連合:x倉小十x 武田信玄 宇佐 毛 鬼島 槍神 直江 狗女
msn:  [email protected]
我都誠實d啦 其實唔知點解我玩信長一時勁一時垃圾

點解想入團? 多d人一起玩信長 提升實力 打多d團戰(打得果1,2次)

本人優點:連技快 識合作 唔會出死d裝等
缺點:經常意氣用事

作者: 洋助    時間: 2010-4-23 23:10

vlan名: 洋助
玩左幾耐信長(最少一年): 2年左右
入團原因: 見呢個團既團名好有創意,而我玩佐信長2年,團都未入過,所以我決定報名
用開咩英: 織田:羽柴 竹中 本多 聯合: 百地 毛利 定滿 武田 中立:義龍 果心 道雪 加仔 偷錢佬
位置: 輔助,主力,單肥 飯飯掂
自我介紹下: 算係有品 起碼唔會走街場

作者: l0v3_FoRevEr風    時間: 2010-5-7 21:44

vlan名 : l0v3_FoRevEr風
玩左幾耐信長 : 2年
入團原因:我玩下團戰同想增強實力同多d勁人挑多D機
用開咩英:
    織田:  信長    火神
  聯合:   直江 冇田
  中立:果心加仔山王立花
位置:   輔助
自我介紹下:  我是男性 我是玩信長的人   
msn:
作者: 不朽洞拉    時間: 2010-5-17 17:08

vlan名:揚巨直樹
玩左幾耐信長(最少一年):---2年半。
入團原因:---希望有一班朋友可以一齊玩信長,多d夾,增強實力,同埋學習團戰技巧。
用開咩英:
織田:  ---信長    聯合: ---百地 / 武田   中立: ---道雪
位置:---打手
自我介紹下:---中3生,每日4點至8點on
其他:---我雖然冇太多團戰經驗,  但學野快,  聽前輩教悔,  熱衷團練/團戰(有得打即打)

作者: 魚生v_v    時間: 2010-5-17 19:27

我叫魚生v_v
我用山王/果   秀吉/信    毛毛/直
作者: 魚生v_v    時間: 2010-5-17 19:30

補充下 我玩左信長3年
um...我入呢個團既原因   因為 我想打多d團戰
學下野
作者: 淫蕩啊市    時間: 2010-7-11 00:04

vlan名:淫蕩啊市
玩左信長:2年
入團原因:本身冇團,想入團玩下,同埋我好鐘意個名
玩開咩英:
織田:佐佐成政,信長,羽柴 聯合:肥川,毛毛,宇左
位置:主力/輛助
自我介紹:我最鐘意sm人既感覺
作者: 喪龍    時間: 2011-6-12 17:46     標題: 入團

vlan名:范焦/喪龍
玩左幾耐信長(最少一年):最少一年
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下):因為呢個團叫飯團 令我好有興趣 我係出面d朋友兄弟 個個叫我都叫我單字(飯~~~~~~~~~)
用開咩英:
織田:佐佐成政 本多忠勝 信長(主力)  聯合:武田 ...好似得一隻比較突出   中立:山王 龍 長中
位置:主力/單肥
自我介紹下:我叫做飯xD
其他:很想在貴團學到大量既技術, 以幫貴團發展一日千里
作者: sFunG.    時間: 2011-6-14 10:59

vlan名: SFUNG.
玩左幾耐信長: 打團一年多?
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下): 因為愛x20
用開咩英:  團戰英雄.
位置: 輔.
織田:只用中立 聯合: 只用中立 中立: 隻隻用下.
自我介紹下:  hi87.
其他: 搵野PLAY 解悶.

作者: RJSHY.    時間: 2011-6-15 13:00

vlan名:RJSHY.
玩左幾耐信長:2年上~
入團原因:少玩團戰.想入團練下合作~
用開咩英:
織田: 信長,服               
聯合: 槍,淺#,直江  
中立:加仔,長中
位置: 輔助/單肥
自我介紹下:我要入團呢~
作者: N★.    時間: 2011-6-17 11:52

vlan名:            :  N★.
玩左幾耐信長:  斷斷續續都應該有二年.
入團原因        : 其實係衣二年入面. 我都只係一直打緊街場. 直到近排覺得信長真係好雖要合作.
                          好雖要團體,, 所以我好想加入一隊TEAM ,,  而已團名很凸別...  
用開咩英        : 織田:  信長,, 本多,, 森仔,, 火神,,
                          聯合:  直江,, 百地.. 槍神..
                          中立:  道雪,, 長中,,
位置                 :主力+輔手.
自我介紹下     :其實我只是一個中手. 控忍技巧還有待進步. 冰數技術衣家努力提升中. 真係好想加入本團.  學到團戰技巧. 不淆水.
MSN                : [email protected]
作者: 紅3魚    時間: 2011-6-21 18:24

vlan名: 紅3魚
玩左幾耐信長(最少一年): 1年
入團原因(最少都20字啦,比少少誠意睇下): 我想長期有團打
用開咩英: 信,本,龍,冇田,槍神,直江,毛毛 -.- 中之唔玩于左
作者: ♥_靈魂S    時間: 2011-6-21 23:37

vlan名:this
玩左信長3年,團戰經驗2年
Soul團長
作者: paka    時間: 2011-7-15 22:18

vlan名             :  paka
玩左幾耐信長 :  2years
入團原因         :  因為想打多d團戰增強實力-v-同埋想多d fd一齊玩信長
用開咩英:       織田:  信長火神本多  
                        聯合: 毛利直江槍神
                        中立:秀滿義龍立道
位置   :    輔助/主力
msn:  [email protected]
作者: 速遞三百蚊    時間: 2011-10-12 19:44

vlan名:諸神^_^
玩左信:1年半
入團原因:團名夠霸氣,想多D團練,識多D神手
用開咩英:
織田:信長火神丹雨 聯合:槍神武田百地 中立:長宗2龍加仔
位置: 主力/單肥
自我介紹:我係男仔,最中意玩主力
MSN: [email protected]

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0