標題: 玩對抗有外掛喔-.- [打印本頁]

作者: X殺手X    時間: 2009-9-17 14:21     標題: 玩對抗有外掛喔-.-

有時玩到一ㄝ人很怪明明躲很好~他都知道你在那= =
濫死ㄌ~怎躲他ㄇ都知道你在那邊= =
一堆狗都知道你躲哪= =

靠腰喔 我玩XBOX360那ㄇ久ㄝ知道要等生還著出來阿
一變要攻擊脫對ㄉ~我變HUNTER都還沒蹲等他就知我在牆後ㄌ
還有可以用鐵網是啥ㄌ部是外掛那是啥阿:L 你ㄇ說阿~
不然換他們玩感染被殺死ㄌ1秒多一下就復活部掛不然是啥:L
不信是不是ㄌ要照片喔~遇到拍給你ㄇ看阿叫啥:L

作者: Pat.    時間: 2009-9-17 15:20

"有時玩到一ㄝ人很怪明明躲很好"

從你這一句就知道你很早就重生等生還者走過來
你知道你一重生就會不停的發出叫聲嗎???
這樣只有聽你的叫聲就會知道你在那

我想你還是多練一下吧
作者: ﹏NaTuRe乂颯    時間: 2009-9-17 16:03

台狗嗎= =PC狗你叫架咩..
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-17 16:44

引用:
原帖由 X殺手X 於 2009-9-17 14:21 發表
PC狗就那ㄇ多= =
我看要玩對抗去玩360還比較爽~
就跟CS一樣開透視都知道你躲哪= = ...
即使CS也有腳步聲聽,
何況L4D的喪屍都有特定聲音呢??

看來你應該多練習聽聲
作者: derekyin    時間: 2009-9-17 18:52

引用:
原帖由 X殺手X 於 2009-9-17 14:21 發表
PC狗就那ㄇ多= =
我看要玩對抗去玩360還比較爽~
就跟CS一樣開透視都知道你躲哪= = ...
憑你呢句pc狗, 我就記得今日下晝玩vs時, 有個人同你講野d口吻一樣
果個人做完怪, 到做人果時, 用全頻鬧人pc狗用外掛, 又話玩xbox好過, 仲tk隊友添
唔知你係咪果個冇品人?

p.s 個ser係"sy ser" 當時醫院第4關, 大概係下晝2點幾
作者: qazaqaz123    時間: 2009-9-18 18:41     標題: 回復 5# 的帖子

係佢既話比我都唔認啦
你咁直問佢
作者: stephen222003    時間: 2009-9-19 08:01

其實點樣聽聲....我聽聲個時分唔到邊個方向
作者: ga1234    時間: 2009-9-19 09:48     標題: 回復 7# 的帖子

隻怪同你越近越大聲,當聽到好清楚果時就靠經驗估佢地camp邊,
通常都係樓上.這是小弟的打法.
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-19 10:10

引用:
原帖由 ga1234 於 2009-9-19 09:48 發表
隻怪同你越近越大聲,當聽到好清楚果時就靠經驗估佢地camp邊,
通常都係樓上.這是小弟的打法.
香港太多人冇戴耳機既習慣,

喇叭比較難聽方向,不過都聽到,至於聽到幾多睇你用咩喇叭
作者: curapicaxsing    時間: 2009-9-19 10:47

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-9-17 18:52 發表

憑你呢句pc狗, 我就記得今日下晝玩vs時, 有個人同你講野d口吻一樣
果個人做完怪, 到做人果時, 用全頻鬧人pc狗用外掛, 又話玩xbox好過, 仲tk隊友添
唔知你係咪果個冇品人?

p.s 個ser係"sy ser" 當時醫院第4關, ...
轉番書面語,佢睇唔明
作者: simonlck    時間: 2009-9-19 13:55

不想玩pc版就別玩
如果你是太弱就不要說別人外掛
你玩過pc版你自己也是pc狗
.
.
.
好似過左d火

多練你也會聽到別人在哪啊.....
作者: wong    時間: 2009-9-19 14:12

唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆追住我黎打  係咪外掛呢
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-19 14:44

引用:
原帖由 wong 於 2009-9-19 14:12 發表
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
你會吾會一早就比人發現左呢系果度,又或者你太痴埋牆隻手凸左出黎呢?
作者: derekyin    時間: 2009-9-19 17:35

引用:
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
老實講 如果外掛的話 係唔需要追住你黎射  一兩槍就殺左你
佢會追住黎射就係因為佢知你係度  但佢睇你唔到=.=
作者: 野野仔    時間: 2009-9-19 18:22

神手木魚b你都話佢係用外掛!!?
你ed新手真係要練多d再自己諗番點解會比佢發現
作者: manuhin    時間: 2009-9-19 19:03

神手木魚b?@_@.......
作者: pokhh2006    時間: 2009-9-19 19:59

引用:

你又知人地用外掛?? 點解d人一死左,就要用籍口黎掩釋自己技術未夠好,真係好離譜。

唔該你地練好技術先好話人。

例如琴日,我開咪叫人睇位,隊友就打字叫我唔好嘈,我心諗,你係唔係kai嫁??自己冇咪係到打字,累人累物,之後仲要vote kick我,笑到我死,對面都睇唔過係到嘈佢,之後佢係到話玩緊xbox,係咁讚xbox玩l4d有幾好,我心諗你玩xbox就咪連去同pc玩啦,輸左又要瀨,我唔係怪佢玩手制,我唔理佢點玩啦,佢輸左就瀨人係到搵籍口。

就算係pc玩家睇到以上例子,唔好覺得xbox玩家好ma煩,某d pc玩家一樣係咁,自己技術唔夠,就瀨落人到,真係唔該練好d先話人。

我覺得呢d人,就算現場睇住d勁人玩,都一定會搵籍口黎話人地,例子我就唔多講,留返比d技術唔夠既人諗,得果種人先會諗到。

作者: curapicaxsing    時間: 2009-9-19 21:22

引用:
原帖由 野野仔 於 2009-9-19 18:22 發表
神手?咁西利?@_@
作者: smmmlong    時間: 2009-9-19 22:23

原來l4d有外掛既

我諗你都係玩番單機,簡單會好d

作者: teddytou    時間: 2009-9-19 23:15

神手木魚b?@_@.......
作者: pokhh2006    時間: 2009-9-20 01:15

引用:
我係木魚b,野野仔唔該唔好亂講野
我冇話過我係神手。
作者: 無名㏒言重    時間: 2009-9-20 04:00

gag pc 9?好笑.l4d都有外掛嫁咩
作者: nicho459918    時間: 2009-9-20 04:14

相信其他台灣人因你而蒙羞

以上
作者: Pat.    時間: 2009-9-20 07:40

罕我眼中無論CS OR L4D OR其它FPS GAME 都冇外掛只有強人, 外掛都係強人GE一種,你打得WIN佢~自自然然你就覺得自己技術有提升~就好似當佢地係超高級BOT咁~BOT 都可以知你罕樹叢GE準確位置,罕牆後面重生D BOT 早已經會望住你個位黎行路,只係冇開槍而已, 所以有外掛冇外掛都好隻隻GAME都係要有技術先有生存
作者: wong    時間: 2009-9-20 08:56

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-19 14:44 發表

你會吾會一早就比人發現左呢系果度,又或者你太痴埋牆隻手凸左出黎呢?
第一 我話左個陣-1 等緊人 所以無限重生 我重生左5,6次  甘我hun啦  跳黎跳去 佢唔可能一兩槍殺我啦 
比人發現左呢系果度  就更加冇可能   5,6次都可以發現仲要穿牆殺  我冇痴埋牆  甘點解佢可以穿牆殺先?
又或者有條外掛無品狗  用左木魚b個名
我話佢外掛既原因 : 無聲 無比人發現 無痴埋牆  5,6次都比佢殺(唔係孝合)  我先話佢係外掛囉 你答我 甘都唔係外掛係咩??

作者: 成-_-    時間: 2009-9-20 09:21

神手木魚b>_<
真係要見識下..
作者: pokhh2006    時間: 2009-9-20 12:19

引用:
第一 我話左個陣-1 等緊人 所以無限重生 我重生左5,6次 甘我hun啦 跳黎跳去 佢唔可能一兩槍殺我啦
比人發現左呢系果度 就更加冇可能 5,6次都可以發現仲要穿牆殺 我冇痴埋牆 甘點解佢可以穿牆殺先?
又或者有條外掛無品狗 用左木魚b個名
我話佢外掛既原因 : 無聲 無比人發現 無痴埋牆 5,6次都比佢殺(唔係孝合) 我先話佢係外掛囉 你答我 甘都唔係外掛係咩??
你game到咩名? 果陣玩緊咩map ,第幾關 ,咩位 ?

點解你咁肯定我用外掛呢? 5次 定 6次?? 證據? 人證?  你xbox 定pc ?

你比人偷完銀包,就算捉到個人,都要講證據。

點解你第2次先話5,6次?? 點解你比人殺左第1次仲唔走位?? 係唔係你問題??

咪就係你呢種人,未搞清楚,就話人外掛,煩到。
作者: wong    時間: 2009-9-20 12:58

引用:
原帖由 pokhh2006 於 2009-9-20 12:19 發表

你game到咩名? 果陣玩緊咩map ,第幾關 ,咩位 ?

點解你咁肯定我用外掛呢? 5次 定 6次?? 證據? 人證?  你xbox 定pc ?

你比人偷完銀包,就算捉到個人,都要講證據。

點解你第2次先話5,6次?? 點解你比人殺左第1次 ...
我搞得好清楚 我問埋隊友  全隊都覺你外掛  走位?  個陣-1  走咩位  等緊人入  我係到跳黎跳去 係甘重生 之後你就係甘穿牆射我  我冇搞清楚就唔會係甘回貼啦 
作者: chun1324    時間: 2009-9-20 13:00

台灣人因你而蒙羞       
作者: 先射後切    時間: 2009-9-20 13:54

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-9-20 07:40 發表
罕我眼中無論CS OR L4D OR其它FPS GAME 都冇外掛只有強人, 外掛都係強人GE一種,你打得WIN佢~自自然然你就覺得自己技術有提升~就好似當佢地係超高級BOT咁~BOT 都可以知你罕樹叢GE準確位置,罕牆後面重生D BOT 早已經會 ...
cs冇外掛,唔好笑死我啦,入d冇admin既場試下,多到你仆街,例tig
仲有,l4d都有外掛的,你試下上網搵下,唔識搵就搵唔到咁姐
台灣人都係人,希望你地唔好罵佢台狗
作者: Edward.D.Just    時間: 2009-9-20 14:01

所謂外掛姐系BUG , 每隻Game本身都有BUG架啦 ....做得幾好都只不過系虛擬遊戲
唔鐘意既咪唔好玩囉 ,  要求公平對抗既同時都要先檢討一下自己既態度
作者: Nightmare夢    時間: 2009-9-20 14:03

引用:
原帖由 先射後切 於 2009-9-20 13:54 發表

cs冇外掛,唔好笑死我啦,入d冇admin既場試下,多到你仆街,例tig
仲有,l4d都有外掛的,你試下上網搵下,唔識搵就搵唔到咁姐
台灣人都係人,希望你地唔好罵佢台狗 ...
人地後面有句外掛都係強人GE一種,睇清楚小小先...

================================================

另外,wong無謂執著系呢個問題上

如果你真係想證明佢有用外掛,,

真係,你起碼都要錄左片自己點死法先

其次,仲要多幾個人都話,見到佢係外掛

否則冇人會信你講既野,因為大家都未親眼見過

本人都同佢玩過,佢真係吾多似係外掛,吾通見到我就熄左

作者: pokhh2006    時間: 2009-9-20 14:06

引用:
我搞得好清楚 我問埋隊友 全隊都覺你外掛 走位? 個陣-1 走咩位 等緊人入 我係到跳黎跳去 係甘重生 之後你就係甘穿牆射我 我冇搞清楚就唔會係甘回貼啦
喂我問緊你wo , 又唔答我,算點姐,你講黎講去都係呢d,你而家響我名,仲要話我外掛,而家你叫我唔好回帖?? 你生病嗎??

問緊你game到咩名, 玩咩場 ,邊關 , 咩位, 你要知道每個位都有唔同既特點,你唔搞清楚就亂講,口講無憑。隊友名又冇,你d隊友真係有講野,冇人知嫁wo???maybe我殺左你1次,你唔高興,作多幾次@@?? 係唔係比我講中左呢@@?????
你唔好打機上腦啦,外掛外掛,玩online game玩到你on 下on下。

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0