標題: [更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(1-10-09 v3979) [打印本頁]

作者: 紀敏    時間: 2009-10-1 02:02     標題: [更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(1-10-09 v3979)

在此先感謝alan大人為我們捱夜製作更新檔

如更新後開啟遊戲彈game,使用FAQ提供之方法亦無法解決,請改用新手包更新
於3979新手包發佈前可使用3939新手包然後再使用3979老手包
並於更新後再一次破解Steam~開steam檢查以下項目

更新後記得要把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead <---不是你自己增添的那個捷徑.而是steam原有那項.右鍵點內容如果點錯的話會找不到更新頁)
及工具頁
Left 4 Dead Dedicated Server
右鍵點選內容->更新 設定為不要自動更新.否則會再次被steam修改檔案

老手包下載點
(供3939-8月25日版本更新至3979版本使用,如不確認版本請使用新手包
於3979新手包發佈前可使用3939新手包然後再使用3979老手包)

badongo下載點
(使用多線程軟件會無法下載) 下載後請自行修改檔尾為.exe
按我下載

BT下載點
[attach]50456[/attach]

Rayfile下載點 - 內地朋友建議使用

按我下載

SendSpace下載點
按我下載

新手包下載點
(供3663更新至3979使用,如使用本區置頂提供的主程式,可使用此檔,不確認版本請開啟遊戲按"~"輸入version,如果版本低於3663,請於置頂帖重新下載L4D主程式)

BT下載點
[attach]50455[/attach]

Badongo下載點
(使用多線程軟件會無法下載) 下載後請自行修改檔尾為.part1.rar及.part2.rar
檔案1   檔案2      必須2個檔案下載後同時解壓 其後會回復成為1個EXE檔

Rayfile下載點 - 內地朋友建議使用
按我下載

[-]3979 更新內容

Made the variable "mp_gamemode" available again. Note that you can also load maps directly with different game modes by specifying it in the map command. For example, "map l4d_garage01_alleys versus" will set mp_gamemode versus for you automatically and load the first map of Crash Course

改變"mp_gamemode"指令, 注意! 您也可以直接使用不同的遊戲模式在開場器命令列, 例如 :

只要於命令列內輸入"map l4d_garage01_alleys versus" 便會自動轉換為對抗模式
若想轉換生存模式, 即輸入"map l4d_garage01_alleys survival"
同樣地, 轉換戰役模式輸入"map l4d_garage01_alleys coop"

Added "mm_dedicated_force_servers" to allow specification of a list of dedicated server addresses manually used for searching (ms_force_dedicated_server is depreciated)

新增指令"mm_dedicated_force_servers"取代"ms_force_dedicated_server", 以允許指定列表的專用服務器地址,用於手動搜尋

Updated shared libraries and DLLs preventing dedicated servers listing correctly, appearing on Steam groups, and being found via sv_search_key

此項不詳

作者: pokelfki    時間: 2009-10-1 02:04

終於有得dl了^^.
作者: 俊仔仔    時間: 2009-10-1 02:04

試試先!thx
作者: mc2222    時間: 2009-10-1 02:06

終於出來了
國慶日有新野玩了!

老手包要219mb?

作者: 紀敏    時間: 2009-10-1 02:13

引用:
原帖由 mc2222 於 1-10-2009 02:06 AM 發表
終於出來了
國慶日有新野玩了!

老手包要219mb?
沒有錯..這的確是老手包..
新手包395mb斬件中
作者: simonlck    時間: 2009-10-1 02:14

辛苦哂咁多位(?)的通宵趕"工"
萬分感謝
作者: pokelfki    時間: 2009-10-1 02:15

badongo下載點好慢 = =
作者: chris2004617    時間: 2009-10-1 02:17

Thank you for your sharing...!!!
作者: SuM森_    時間: 2009-10-1 02:25

badongo~囧..唔知點解成日有問題-_-
岩岩dl左5min...dl得果16mb 就話完成...
仲有..個檔名點解係 .124 點開佢-_-?
作者: Nightmare夢    時間: 2009-10-1 02:26

引用:
原帖由 SuM森_ 於 2009-10-1 02:25 發表
請問你係咪普通下載??

冇用其他軟件..."
作者: simonlck    時間: 2009-10-1 02:28

#9  好似係要將.124 轉做.exe
      不過個file係219.27mb...
      bdg係咁...
      有時斷左當完

#10 我用緊迅雷130kb/s (都係慢)

講真...我寧願係easyshare等500s wait time都唔想係bdg 咁財赤的地方dl野

作者: 紀敏    時間: 2009-10-1 02:31

引用:
原帖由 SuM森_ 於 1-10-2009 02:25 AM 發表
咁神奇= =..我都冇計.暫時得呢個網upload到.我up埋個新手包先同你地慢慢傾..
作者: stanley215    時間: 2009-10-1 02:32

請問有冇第2個載點?
認真...badongo呢個網真係好唔掂...(堅唔掂)
試過好多時dl落黎d野唔係開唔到就係變左唔知咩檔 (一早black list左)
我岩岩dl佢居然變左個文件榴........ (我其他係冇事既=.=)

作者: Nightmare夢    時間: 2009-10-1 02:34

引用:
原帖由 stanley215 於 2009-10-1 02:32 發表
請問有冇第2個載點?
badongo呢個網真係好唔掂...
點解依家冇vlan下載點呢?

就係因為你地,又訊雷,又flash get
整到個vlan個ftp死左

所以依家決定吾會出住,大家用右鍵,另存目標,吾好再用任何軟件!!!
作者: simonlck    時間: 2009-10-1 02:35

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-1 02:34 發表

點解依家冇vlan下載點呢?

就係因為你地,又訊雷,又flash get
整到個vlan個ftp死左

所以依家決定吾會出住,大家用右鍵,另存目標,吾好再用任何軟件!!! ...
我用vlan下載點唔會用迅雷
普通下載已經夠快
作者: Nightmare夢    時間: 2009-10-1 02:36

引用:
原帖由 simonlck 於 2009-10-1 02:35 發表

我用vlan下載點唔會用迅雷
普通下載已經夠快
問題就係仲有其他人用

冇辦法,你只好慢慢下載

基本上,大部份網站都吾允許用軟件下載

如你所見badongo都係

作者: mc2222    時間: 2009-10-1 02:39

正,出左bt版,幫忙加速中
作者: manuhin    時間: 2009-10-1 02:41

加速吧~~~~~~~~~~~~~~~
作者: manuhin    時間: 2009-10-1 02:43

1kb 都冇=.=

作者: simonlck    時間: 2009-10-1 02:45

dl新手包仲快過老手.....
ps 老手已在64.1%時dl 新手....新手99.9%老手只得81.6%
原來仲有果0.01%係vlan2900- -

作者: mc2222    時間: 2009-10-1 02:45

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-10-1 02:43 發表
1kb 都冇=.=
3xxkb/s.......
最多我開大個upload啦.....
作者: alan_wong8    時間: 2009-10-1 02:50

麻煩下載完, 留低做下種.否則會採取限制速度
作者: simonlck    時間: 2009-10-1 02:53

留緊......留到聽朝起身
如無意外的話
作者: tf00607555    時間: 2009-10-1 02:57     標題: 我卡住左起99.9%

:我卡住左起99.9%
作者: 22029205    時間: 2009-10-1 02:59

bt好快
作者: tf00607555    時間: 2009-10-1 03:04

卡住左半個鐘有多
作者: 22029205    時間: 2009-10-1 03:09

用bt 3個字唔洗download完
我而家做緊種 ( 老手包)
作者: 淚藍    時間: 2009-10-1 03:13

why bt 新手包一直停係99.8%
官方冇留種嗎.....
作者: 紀敏    時間: 2009-10-1 03:35

引用:
原帖由 淚藍 於 1-10-2009 03:13 AM 發表
why bt 新手包一直停係99.8%
官方冇留種嗎.....
你睇返係咪個vlan2900.exe未dl完= =..如果係既話即係個新手包已經ko左
作者: hoyee108    時間: 2009-10-1 04:02

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(1-10-09 v3979)
作者: zhupi    時間: 2009-10-1 06:27

可唔可以由3979變返3939...
作者: ming6339    時間: 2009-10-1 09:05

多謝哂版主
我依家down緊
作者: 小殤×ㄦ    時間: 2009-10-1 10:07

系香港用Rayfile蠻快的... 1分鐘=14% 3976未用.. 3939用左 用老手包得唔得

作者: yongkennymails    時間: 2009-10-1 10:39

Thanks for sharing
作者: curapicaxsing    時間: 2009-10-1 11:05

3979係咪包埋3976???~~~~~
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 11:27

出來了..~唔係話同一日有兩個更新咩=_=?
包埋嫁喇?
作者: curapicaxsing    時間: 2009-10-1 11:32

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-1 11:27 發表
出來了..~唔係話同一日有兩個更新咩=_=?
包埋嫁喇?
我都問緊~ ~~~~
作者: xtream    時間: 2009-10-1 11:48

3976用咩包?老手or新手?
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 11:50     標題: 回復 38# 的帖子

用新手安全d~~~~~~~~~~~~~
作者: xtream    時間: 2009-10-1 11:52

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-1 11:50 發表
用新手安全d~~~~~~~~~~~~~
唔好啦掛~好大舊喎- -"
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 12:04     標題: 回復 40# 的帖子

我用左老手入game就彈喇=w=
咁你認為老手好d頂新手好d喇=~=
作者: xtream    時間: 2009-10-1 12:06

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-1 12:04 發表
我用左老手入game就彈喇=w=
咁你認為老手好d頂新手好d喇=~=
但係問題係...我而家dl緊新手包,停左係99.9%到 =.=
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 12:11     標題: 回復 42# 的帖子

哈=.=
我4xx kb2家先得個17.x %...
作者: alan_wong8    時間: 2009-10-1 12:12

新手及老手, 已經包括埋3976
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 12:15     標題: 回復 44# 的帖子

O...但我3939用老手更
係咁話
Engine Error
Could not load library matchmaking

已更新左steam兩次...(兩次已經夠了==)
作者: 306931642    時間: 2009-10-1 12:24

我系大陆噶。、
作者: curapicaxsing    時間: 2009-10-1 12:24

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-1 12:15 發表
係咁話
Could not load library matchmaking

自己友喎~
我都有咁ge問題~
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 12:39     標題: 回復 42# 的帖子

我幫下你,做種一陣啦
作者: alan_wong8    時間: 2009-10-1 12:46

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 2009-10-1 12:15 發表
係咁話

剛岩測試過, 用老手包更新並未有任何問題
作者: qazaqaz123    時間: 2009-10-1 12:50     標題: 回復 49# 的帖子

係我自己問題~可能~
我2家用左新手包先冇事~~謝了
作者: ranbow    時間: 2009-10-1 12:58

下載老手包又出句

bt下載新手包又停左係99.9%
作者: chun1324    時間: 2009-10-1 13:01

3979我黎啦~~
作者: curapicaxsing    時間: 2009-10-1 13:51

搵人做一做種~~plx~thxthx
作者: philipwong2929    時間: 2009-10-1 15:33

做咩我更新完之後玩到但係同唔到人地連線玩既?
作者: kin_222222    時間: 2009-10-1 16:37

哈哈..我都係O係99% 就...無得DOWNLOAD
作者: xtream    時間: 2009-10-1 16:58

用老手包啦...冇哩個問題,唔會去99.9%就停左...
不過如果你係用緊3939之前既版本,我就幫唔到你了...可以試吓唔用BT離dl既.
作者: 紀敏    時間: 2009-10-1 18:48

99.8%以上停左係正常.自己check返file個檔案其實已經dl完.未dl既部份係txt

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0