標題: 比賽: 水喉幫〞 vs im [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-10-16 02:06     標題: 水喉幫〞 vs im

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob4_team_game.php?pair=134,200]LIST[/iframe]

作者: 龍之振雄    時間: 2009-10-17 23:10

第2場 取消, 警告雙方, 勿再違反比賽規則. 否則雙方會被取消資格.
由第1場勝出隊伍選擇開場或選軍, 打第三回合.
作者: ♥____動L×    時間: 2009-10-18 09:29

= =佢仲未on msn...咁如果今晚仲未上線...過左18號...系咪判我地嬴?
作者: x凍檸水x    時間: 2009-10-18 10:33

我想問...打完第3場..點分勝負...?睇完場時間..?
作者: ♥____動L×    時間: 2009-10-18 12:51

邊個gg對方咪當嬴囉= = 打到好攰
作者: ChUnG║║聰    時間: 2009-10-18 14:47

但第1場係你地WIN...咁宜家一場過?
作者: ♥____動L×    時間: 2009-10-18 18:41

如果我地嬴多場就出線..你地嬴就要打多場...因為我地本身嬴左1場...
作者: 水喉幫〞龍    時間: 2009-10-18 21:54

多謝哂你地指教........下年信長盃+油吧!!
作者: ♥____動L×    時間: 2009-10-18 21:56

嗯!!大家都要加油^_^
作者: ChUnG║║聰    時間: 2009-10-18 22:01

多謝指教
作者: pR0〝    時間: 2009-10-19 15:25

沒控場的im   

真係好sm的英啊                 

笑料            
作者: ♥____動L×    時間: 2009-10-19 17:51

不要踩人吧- -只系切磋姐!!玩得開心咪得囉
作者: ChUnG║║聰    時間: 2009-10-19 21:43

我地只係新手黎= =
作者: 時昌迷你槍    時間: 2009-10-19 22:10

新手都有個限度啦
好心你地睇多d youtube團戰出wt英仲好            

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0