標題: 比賽: vs 千★團 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2009-10-30 04:04     標題: vs 千★團

遊戲類型: 信長盃4 第三回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

[iframe=http://www.ipve.com/game/game_nob4_team_game.php?pair=346,200]LIST[/iframe]

作者: 千葉櫻成    時間: 2009-10-30 04:07

0..............................0r唔洗打 ?
作者: 千本櫻戀雪    時間: 2009-10-30 04:07

3管果然 識野
比我地自動進級
作者: 五殤║nG.    時間: 2009-10-30 04:20

Lucky? 唔駛打
作者: [SPY]Mr.Hui    時間: 2009-10-30 04:22

引用:
原帖由 五殤║nG. 於 2009-10-30 04:20 AM 發表
Lucky? 唔駛打
天生我才必有運
作者: sSaI    時間: 2009-10-30 07:09

點解5係我果隊?
作者: ︳°◆戀B×    時間: 2009-10-30 16:28

姐係點
作者: 七武海prince    時間: 2009-10-31 08:26

姐係你地搶左我地個位
作者: 絆月~cLaSS    時間: 2009-10-31 09:26

唔洗打囉  咁多野問..
作者: 我冇MH嫁    時間: 2009-11-3 04:36

唔明有咩咁開心........... 無得打反而係你地損失  對戰可以增加經驗 加強實力 吸取教訓   所以我覺得你們真可憐
作者: 秒殺hkbn埸    時間: 2009-11-3 08:31

引用:
原帖由 我冇MH嫁 於 2009-11-3 04:36 發表
唔明有咩咁開心........... 無得打反而係你地損失  對戰可以增加經驗 加強實力 吸取教訓   所以我覺得你們真可憐
今次信盃強隊眾多  本人非常同意上者所言確有道理,但注意用詞    而我就在這回合比賽中吸取到不少經驗令自已面對下回合戰爭更有把握    請貴團好好善用每個學習機會
作者: 秒殺hkbn埸    時間: 2009-11-3 13:23

接獲舉報: 千★團 涉嫌請槍
接獲舉報直 千★團 中的 千鳥佐助  涉嫌請槍, 由 [omG]. [omG]._mS!JuN 代打.
根據 vLan 系統記錄, 已經證實, 因此取消  千★團 參賽資格.

無言
作者: 無敵露    時間: 2009-11-3 19:43

抵死 比人取消 參賽資格 好 lun 7阿
作者: ﹏NaTuRe乂颯    時間: 2009-11-5 20:51

引用:
原帖由 千本櫻戀雪 於 2009-10-30 04:07 發表
3管果然 識野
比我地自動進級
你地會唔會踢請槍果位人兄出團...你地俾人取消左資格...

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0