標題: 關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ] [打印本頁]

作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:18     標題: 關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

關於隊伍wish.在第三回合對上隊伍無限團

在第一戰時,wish.全場掌握局勢破了對方的快攻

在第二戰時,wish.的嫩嫩毛利元就在13lv斷線,但上下兩路都未有受壓,反而一直領先
上路更力壓佐佐成政,於14lv時破了對方的騎兵營,直迫四塔
下路亦早已推至騎兵營門前,反觀對方中前期未有攻勢,中期wish.佔優
但奈何一直四打五,後期總是要輸

在第三戰時,
wish.派了多一名正選隊員,對方則沒有更換隊員,
英雄陣容方面與第二場相若      反而全場都被對方佔優 !?
前一天四打五都能佔到點甜頭,一天的轉變真的很大的說 !?

比賽過後 , 陸陸續續都有 MSN 傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”
是我的錯 本應隊友都沒有出錯太大, 是我第三場完全零水準出場  。
本應打算已經止步 但我相信之前有人說 我們第三場打要改時間請人? 我地問心無愧係無既
我本來都認為算吧,要查證對方有否違規很費時的
但有一班咁落力咁FD既隊友, 我為此在各方友團的支持下,大家都在查看RP

果然第三場的他們都突然變強,反應變快,好像吃了禁藥,還是變了”另一個人”一樣
其中 [漆黑] 和 [呃鬼食豆腐] 在第二場和第三場都是用同一英雄(本多和佐佐)
[漆黑] 的本多忠勝,只是在出裝上的改變,不能證實太大的問題

而呃鬼食豆腐的佐佐成政,就出奇的變了另一個人

不倫是技術的層面上,還是裝備的位置上,都有著明顯的差異

光說是沒有用的,看看無限團的隊員呃鬼食豆腐(佐佐成政)兩場的裝備位置吧
相信打團的大家都知道,裝備位置是一個人的習慣
無限團其他隊員用不同的英雄,裝備位置放不同的位置都尚可接受
但同一人用同一英雄在一天改變,實在不大可能

由第二場的  ”1魔水,4電書,5閃介,7和泉”
變成第三場的 ”1閃介,4和泉,5魔水,8電書”

我相信一個老手,都唔會習慣
第一場閃介由1字位變到5字位 , 電卷由4變8位 ,魔水可以1字變5字, [ 我相信呢個真係神手指 ]

必看          

我想問睇呢個貼既人望下呢度先好回覆
我想問你地玩主力 P.S 佐佐成政 槍神 之類都會有把 [和泉 電卷(可能冇) 魔水 閃介]
如果我兩場都係10-11LV 裝備係一樣, 第一場 同 第二場 要放係唔同位置 打多個比喻
我魔水放5號位 突然第二場轉左8號位
我電卷由1號位 突然第二場轉左5號位
我閃介由2號位 突然第二場轉左7號位
我和泉由7號位 突然第二場轉左1號位            
試問呢個情況下各位平時擺開既手指位可唔可以係咁快習慣得黎? 仲要係未禁錯過按鍵。
我相信各位有時都會問人拎下控權玩
我想問你地拎人地控權之後會唔會擺番自己正常玩開既手指位黎搬位玩?

第二場的 呃鬼食豆腐(佐佐成政)

[attach]54275[/attach]

第三場的 呃鬼食豆腐(佐佐成政)
[attach]54276[/attach]

我相信管理員在早前於某一個貼都說明過[ 擺位 , APM , 之類等等既比較會作出結論, 煩請管理員跟進 ]

管理員早前表示對代打的團隊決不手軟 ,
在第二回合還以行動證明 ,第三回合應該更要加強打擊吧 !
希望管理員公平處理 感恩        

我重申一次 :我相信無限團都好似幾多花生組, 呢個貼既真係用下腦諗過先好講野,

關於上次龍大對某兩個團, 有冇請槍同埋點樣教人睇有冇請槍, 既我地係照做

要發言之前諗下自己係唔係每一場團戰都可以搬哂魔水,閃介,電卷位黎玩

嗚謝各友團的支持,鼓勵和協助            

必看          

我想問睇呢個貼既人望下呢度先好回覆
我想問你地玩主力 P.S 佐佐成政 槍神 之類都會有把 [和泉 電卷(可能冇) 魔水 閃介]
如果我兩場都係10-11LV 裝備係一樣, 第一場 同 第二場 要放係唔同位置 打多個比喻
我魔水放5號位 突然第二場轉左8號位
我電卷由1號位 突然第二場轉左5號位
我閃介由2號位 突然第二場轉左7號位
我和泉由7號位 突然第二場轉左1號位            
試問呢個情況下各位平時擺開既手指位可唔可以係咁快習慣得黎? 仲要係未禁錯過按鍵。
我相信各位有時都會問人拎下控權玩
我想問你地拎人地控權之後會唔會擺番自己正常玩開既手指位黎搬位玩?
引用:

原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

曼聯足球隊 的 y[._.]
有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.

作者: 別戀.獨愛    時間: 2009-11-2 12:21

好出奇既結果
作者: nanoha2003    時間: 2009-11-2 12:27

比賽過後,陸陸續續都有msn傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”
文中精句
作者: 無敵黃戰士    時間: 2009-11-2 12:29

龍大現身吧
作者: 五殤║命運    時間: 2009-11-2 12:30

只睇食冰數冇咩分別       
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:30

引用:
原帖由 nanoha2003 於 2009-11-2 12:27 發表
比賽過後,陸陸續續都有msn傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”
文中精句
這是真的,用數位人兄在串我,又有數位人兄在安撫我,這句出現次數不下於三次

另外,文章重點不在於此
作者: Calvin888    時間: 2009-11-2 12:30

2場食兵都差不多耶0.0

同咪 光看 裝備不同位置

有點兒戲- -

作者: C_k    時間: 2009-11-2 12:30

又黎多單-.-"如果證實係既話,又一隊取消資格
作者: Sasuke~    時間: 2009-11-2 12:33

請樓主食屎  
作者: 五殤║命運    時間: 2009-11-2 12:33

有冇多d圖睇     
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:35

引用:
原帖由 五殤║命運 於 2009-11-2 12:33 發表
有冇多d圖睇     
待更新中後期的圖,因為就出門,所以未能貼上,望管理員查證~
作者: KTZTK    時間: 2009-11-2 12:37

but佢講俾d位右岩wo- -,
正常你d裝放開戈幾個位都5會轉.
作者: 五殤║命運    時間: 2009-11-2 12:37

咁今晚再睇     
作者: Sasuke~    時間: 2009-11-2 12:39

裝備位置不同 不等於請槍-.-
作者: 無敵黃戰士    時間: 2009-11-2 12:40

個人認為.........
他是同一人
1.丁丁位置一樣
2.閃介同魔水位置互掉影響不大
3.電卷轉左dd了吧
----------------
我冇睇rp.只是看看圖片而且
----------------
利益申報:本人乃是無敵戰隊
與wish及無限團完全無關係
作者: Sasuke~    時間: 2009-11-2 12:43

個人認為 無限有品團唔會請槍
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:44

引用:
原帖由 Calvin888 於 2009-11-2 12:30 發表
2場食兵都差不多耶0.0

同咪 光看 裝備不同位置

有點兒戲- -
我相信早前龍大跟進 NIF / 讓我打敗你 呢隊果陣都講得好清楚

擺位問題已經係答案 , 我問你 你會唔會每一場團戰, 第一場個閃介放係2字

突然轉左去8字黎玩 仲要係全部裝備都唔同哂位?

作者: HaNG_@@    時間: 2009-11-2 12:44

-           包包
作者: test01    時間: 2009-11-2 12:45

龍大真閒~~
作者: Sasuke~    時間: 2009-11-2 12:45

會!!!   
轉下新感受 可能刷出新的火花
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:48

引用:
原帖由 Sasuke~ 於 2009-11-2 12:45 發表
會!!!   
轉下新感受 可能刷出新的火花
抽油既去油站唔該        
作者: Sasuke~    時間: 2009-11-2 12:50

??唔好輸左 泥死唔走                     
作者: Maxㄨ賢    時間: 2009-11-2 12:57

樓主好似打錯左
第1 同第2張圖
第幾場既佐佐成正
請更正 方便龍大做野

作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 12:59

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-11-2 12:57 發表
樓主好似打錯左
第1 同第2張圖
第幾場既佐佐成正
請修正 方便龍大做野
唔該哂......         
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 13:01

引用:
原帖由 Sasuke~ 於 2009-11-2 12:50 發表
??唔好輸左 泥死唔走                     
木金=賴  可惜我地問心無愧 ^^
作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 13:11

你們是輸得不服氣嗎 第2場 跟第3場 我都是玩佐佐成政 第2場打完後 我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝 第2場 我行上路 我裝備都是按照我的想法 最後第2場 我們羸了 賽後隊友們都一直都罵我 我裝備應該這樣這樣出 我都聽他的話 仲有你講D野錯曬 第2場本多是我們無限團的漆黑用 第3場本多都係漆黑用 唔該你睇清楚D 第3場輸你自己諗下 山王一直秒你們 話我反應快 不如話你地慢左 次次破唔到叮就黎吹我 有進步就是請槍 你們是輸得不服氣 賽後可以搵我們再打過
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 13:14

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:11 發表
你們是輸得不服氣嗎 第2場 跟第3場 我都是玩佐佐成政 第2場打完後 我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝 第2場 我行上路 我裝備都是按照我的想法 最後第2場 我們羸了 賽後隊友們都一直都罵 ...
查過先知                        
引用:
我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝
我對你呢句好感興趣 以下兩張圖 原來就你講既 [ 轉變我的裝備 ]

定係轉變我的[裝備位置?] 你地個指揮叫你地打比賽一時三刻搬哂D位?

作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 13:18

都估到會係咁 前日話我地上傳RP有問題 開假圖你地都講得出仲同我地講話可能要重賽  到而家佢話我地羸埋 你都話我地有問題 你地真係唔輸得 定係唔服氣   你講D資料錯誤你自己睇清楚 你話查我阻你唔到 你搵龍大吧
題外話我第2場佐佐成政行上路 第3場行下路 咁樣唔同會唔會係請槍 仲有 第2場我沒果心靠自己 第3場有果心係咪會唔同D!!

作者: 帝王※SH    時間: 2009-11-2 13:18

我自己D裝備有時真會轉下 但閃介 魔水 電 位置 是set死的

不過可能我自己新手 一旦習慣左 就難以改變 就好似改鍵咁

不過單單睇裝備位置 真係有小小兒戲

樓上幾位仁兄都話汁兵數目接近

如果好似樓主咁講 第3場 隻佐變左超人 汁兵數目應該同第2場相差ok遠

廢話唔講咁多 龍大自然會處理
作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 13:21

等龍大搞 我點解釋都沒用  
作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 13:23

總之我唔會再解釋 你慢慢同龍大講 佢叫我解釋都味遲

作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 13:25

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:23 發表
總之我唔會再解釋 你慢慢同龍大講
查過先知         
引用:
我跟我的隊友也有討論 如何轉變我的裝備 我都是聽我們的指揮出裝

我對你呢句好感興趣 以下兩張圖 原來就你講既 [ 轉變我的裝備 ]

定係轉變我的[裝備位置?] 你地個指揮叫你地打比賽一時三刻搬哂D位?     

作者: 0kyoul0se    時間: 2009-11-2 13:31

單看吃兵 第一場17分39秒吃65兵
第二場16分 吃75兵
雖然差別不大 但裝備位置也差太遠了吧
我 抗 閃 和泉 的位置絕不隨便調換 根本不會習慣

作者: X.ExPloDe    時間: 2009-11-2 13:35

本人 電 抗 閃 和泉也絕不會調換位置!
作者: 0kyoul0se    時間: 2009-11-2 13:36

難道佐佐是神手
可以隨便轉位
作者: 兔子萬歲    時間: 2009-11-2 13:40

我自問我冇玩咁耐既話 如果唔跟番以前既位置跟本冇可能禁得順暢

佢可以同講話個指揮教佢地,, 我呢句接受唔到的說 比賽可以第二場用開既備裝位置

突然第三鋪最主要既 和泉 電卷 閃介 都可以搬到無雷公咁遠手指位, 仲要係冇出錯過按鍵 。

你個藉口唔好再誇張小小-.-?

你口口聲聲話唔會再解釋其實你係唔係因為怕講多錯多 我見你係咁
編輯            

你話你第二場行上路 第三場行下路, 其實再加埋你裝備位, 你自爆緊你知唔知-.-      

作者: 香煙乂金萬    時間: 2009-11-2 13:50

右一隊請槍比人捉到正了                                      

無間道之神槍手
哈哈,越看越精彩,情人變仇人,朋友變敵人。
出來行,預左要還!
“你系人系鬼?我系鬼,但我想做人!”

現正招收24小時/全天候補槍手Club Go Go Go !
條件:第一要識修改IP address
            第二要識得6個位用魔水同閃戒指
            第三要識得開連點APM = 無限

如此將可打遍天下無槍手,死完返身,做鬼扮人。
槍手萬歲!!!
作者: Wai_o3O    時間: 2009-11-2 13:53

第3埸根本就輸毛利
估唔到毛利仲有面出黎賴3賴4
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 13:57

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-2 13:53 發表
第3埸根本就輸毛利
估唔到毛利仲有面出黎賴3賴4
輸我右點? 我認呀^^

依家講緊呢個問題?  
作者: Wai_o3O    時間: 2009-11-2 13:59

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 13:57 發表

輸我右點? 我認呀^^

依家講緊呢個問題?  
點解人地第3埸勁左完全係因為你囉
咁個問題仲有需要討論?
作者: 帝王※SH    時間: 2009-11-2 14:21

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-2 13:59 發表

咁個問題仲有需要討論?

↑必殺技
作者: NiF_DK    時間: 2009-11-2 14:24

單憑身上換位就話人地請槍..根本不成立''龍大之前對我地作出咁既推理...
現在我支持樓主..
作者: IS.英雄    時間: 2009-11-2 14:28

有證有據也被說成無中生有
PSS_27有點可憐

單憑位置轉換並不兒戲
打信時間比較長的人都會明白
這是一項相當有力的證據
當然如果配合龍大check ip之類的東西
就可以更有說服力

支持wish
作者: Misuki    時間: 2009-11-2 15:27

除左睇出裝仲可以睇

APM <-- 有沒有多餘動作 吃兵及壓線習慣 <-- 可以被解釋為因對手而異

但都逃避不到"相關帳號調查" <-- 專查分身

同埋相關IP(當然被懷疑的可以指自己在網吧玩)

但聽說VLAN係有登入RECORD

聽說仲有更多方法 (我電腦知識低)
作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 15:30

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-11-2 15:27 發表
除左睇出裝仲可以睇

APM  
suki咁講 我唔多明請指教
作者: tony78963214    時間: 2009-11-2 16:03

第3埸,對面的確勁左少少,我有份打,完
作者: tony78963214    時間: 2009-11-2 16:11

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 13:18 發表
都估到會係咁 前日話我地上傳RP有問題 開假圖你地都講得出仲同我地講話可能要重賽  到而家佢話我地羸埋 你都話我地有問題 你地真係唔輸得 定係唔服氣   你講D資料錯誤你自己睇清楚 你話查我阻你唔到 你搵龍大 ...
1.懷疑係假圖係第2隊講既
2.指揮 指點你出裝,但係照圖片所說,裝備都一樣,但位置不同了,何教之有?
作者: MinG.    時間: 2009-11-2 16:16

轉裝改法我都成日

我以前唔會定d裝放法

魔水閃介亂放

家陣間中都會亂放和泉個d
作者: A_c    時間: 2009-11-2 16:25

你都幾有研究下wo
作者: keung_xd    時間: 2009-11-2 16:29

輸左就話人請槍....你都GDGD下..
可能人地第1,2場輕敵呢..
或者可能佢地一開始冇手感...
實力時高時低既人經常都有
作者: tony78963214    時間: 2009-11-2 16:35

引用:
原帖由 keung_xd 於 2009-11-2 16:29 發表
輸左就話人請槍....你都GDGD下..
可能人地第1,2場輕敵呢..
或者可能佢地一開始冇手感...
實力時高時低既人經常都有
打完第一埸輸左仲敢輕敵?
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 16:38

又一笑料

敢問樓主 若果 整個比賽 裝的擺位都不同

是否確定請槍?

如果是 龍大請把每一場rp看清楚分析清楚

我敢說 呢家第5回合了  起碼有1半隊上 裝擺位不同

如果這樣也是請槍 也是笑料一單~_~

此外 若果第2場 跟第3場 你覺得對方實力勁左

有沒有想過? 是你們的失手讓對手肥了而係裝上差別太大 才有實力之分?

單靠擺位 實力 就決定請槍 請問貴團 你第1回合到呢家第4回合 咪請左好多次槍?^^

看過rp的對話 看到無限團的隊友在第3場跟佐佐說了1隊話

好像叫佢轉裝樣子

那轉了出裝 放了擺位 就是請槍手嗎??^^

那轉了路線 陣容改了 這一切的伏線 都會影響比賽的實力吧

相信大家都知道

若果 psss 你是不服氣的而投訴別人請槍

我對你很失望 簡直笑話吧

敢問樓主你 你不是在哪個回合 被人發現 kfc 幫你代打了1陣??

果1陣就係你所請既去左大便??

如果貴團一早有請槍行為 咁是次無限vs wish 不就可以提早不用打 無限便可以出線吧?

若要告人 請先正其身 別讓人抓到痛腳

那我們master實力自問還可以 為什麼會在第1回合輸掉??想必是對面也請槍??
輸了就不服氣了吧^^??   難道我們也請了廢槍手嗎

作者: dogdogme    時間: 2009-11-2 16:41

pss_27你收皮啦
作者: silly_sm    時間: 2009-11-2 16:42

?邊支槍食冰咁惡   
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 16:43

引用:
原帖由 silly_sm 於 2009-11-2 16:42 發表
?邊支槍食冰咁惡   
加上 這實力 這吃兵 是哪裡的槍手可以做得到

只可以說 如果無限隻佐佐真的是槍手

咁你地wish更加廢 輸俾咁隻垃圾槍手 哭
作者: NiF_jboy    時間: 2009-11-2 16:44

老實說我相信無限團 的實力沒有需要去請槍吧....
只看物品位置有點兒戲
打比賽當然是盡全能去打@@由其是對強隊

輸了就是輸了= =只怪自己不夠強吧

作者: dogdogme    時間: 2009-11-2 16:46

PSS_27不嬲都賴皮
作者: HunJai.    時間: 2009-11-2 16:46

我有料爆!!!

但係我沉默 ( 義氣   )
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 16:47

請真  睇完rp

第2場 同第3場 有乜分別?.?

咁都係槍手我笑死左/.\
作者: SLY_MinG    時間: 2009-11-2 16:49

唔洗睇都知佢專登轉位睇下你班友仔賴唔賴啦
作者: 紫月║LunG    時間: 2009-11-2 16:57

下-_-轉下位就比人話請槍囉 -_-場主屈人屈到咁都得
作者: ★BeNO_ov    時間: 2009-11-2 16:58

笑料!!!!!....轉位就話請槍...pss_27...本來我都唔想話你...
唔好咁賴皮得唔得????輸左就話請槍??...
你地wish.就算名氣幾好..事實係輸左比我地.....我地打比賽冇諗住場場win..也冇必要請槍.....
希望你明白..如果請槍...點解我地唔搵第2個無限既ac打???同埋第一場我地輸左比你地...
點解第一場唔請槍???唔通我地第一場輸左就搵人代打???....
佢點解轉位我就唔知佢....但我可以肯定係同一個人打..
作者: 大吊鬼殘月    時間: 2009-11-2 16:59

難道佐佐掉路 轉了物品位置  食兵第2埸跟第3埸差不多   這樣也叫請槍0.0?
作者: 壯志驕陽    時間: 2009-11-2 17:00

其實裝備位置的擺法是因人而異吧....

我玩打手時和輔手時的擺法也很不相同

前期 7 褲 子         
         4  閃戒
         1 電卷   
而8 5 2 則是爆彈清酒(魔水)手劍  可以隨意地調換
當合了閃鞋時 閃鞋會放在褲子那位(7位) 魔免則是任何位置也能擺的

PS:只是提出個人的擺位習慣,就此說明擺位是因人而異的,不好勿插
作者: MO_K!ss    時間: 2009-11-2 17:01

賴皮狗!_!
沙皮狗!_!
正死狗!_!

作者: 龍之振雄    時間: 2009-11-2 17:02

初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:03

引用:
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

點解有人會係度話冇   仲要搵咁多人出黎撐    龍大加油   
我唔相信兩場主力第一場擺位同第二場擺位會咁大出入我唔相信你地每個打比賽既人
可以第一場右係玩主力放既位同第二場既會有咁大分別 APM 同 Ping MiniMap都有差別

作者: 月京武離    時間: 2009-11-2 17:08

相信既放裝位置,
一定有人完全相同
話晒得6個位置
團戰裝就差唔多個個一樣
唔一定請槍既
作者: NiF_jboy    時間: 2009-11-2 17:09

那麼如果我跟你們打團戰 我掉轉位置玩了 是不是jboy 變了其他人請槍@@?老實說我放什麼位置玩都可以=.=

apm不能作準吧 除非 兩場都是相同英雄

佐佐成政 跟本多忠勝 兩隻英雄.....很多人玩佐佐放位都差不多是這樣的 不同英雄有不同的玩法 不行嗎???

輸了就是輸了 實力不夠強就是不夠強 就算你可以去第4回合 之後你對上強敵你都會輸...

作者: Oo之戀oO    時間: 2009-11-2 17:10

引用:
原帖由 nanoha2003 於 2009-11-2 12:27 發表
文中精句
如果說換位置就等於請槍?
那某團幾乎場場裝備都在換也等於請槍?

物品的位置雖然換了,
可是同樣的位置都要按,
有分別?

你數字鍵''1''''4''本來都需要按,
物品換了就等於請槍?
敢問樓主7x1111x7的分別在哪?
結果都是77喔!
如果你認為物品換了,
按的位置一樣,
就=請槍
那麼不就每1場的法師都在請槍?
同樣的位置總是在換不同的裝備!!!!

作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:17

初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋. .
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:19

引用:
原帖由 NiF_jboy 於 2009-11-2 17:09 發表
那麼如果我跟你們打團戰 我掉轉位置玩了 是不是jboy 變了其他人請槍@@?老實說我放什麼位置玩都可以=.=

apm不能作準吧 除非 兩場都是相同英雄

佐佐成政 跟本多忠勝 兩隻英雄.....很多人玩佐佐放位都差不多是這樣的 ...
點解比賽 兩場 同一個人都係玩佐佐, 擺位差咁遠 對話都差好遠
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:21

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-11-2 17:10 發表

如果說換位置就等於請槍?
那某團幾乎場場裝備都在換也等於請槍?

物品的位置雖然換了,
可是同樣的位置都要按,
有分別?

你數字鍵''1''和''4''本來都需要按,
物品換了就等於請槍?
敢問樓主7x11和11x7的分別在哪? ...
你好似唔記得你朋友講過乜野 仲有兩場都係佐佐 係主力黎        

引用:

作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 17:21

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:19 發表

點解比賽 兩場 同一個人都係玩佐佐, 擺位差咁遠 對話都差好遠
擺位有差幾遠呀???

對話又差d咩??

講黎聽下

有咩差別
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:25

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:21 發表

擺位有差幾遠呀???

對話又差d咩??

講黎聽下

有咩差別

我相信兩場佐佐都唔洗點樣要買飛標搬第二個位之類
我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔水 電卷 閃介
都係同一個位置 我就算同你法師 一個人玩慣 電卷放1 會唔會突然可以轉去電卷放8 ?
洗唔洗開個投票比人投下, 係唔係真係咁特別比賽先黎 第一 第二場黎轉裝備位黎玩?
打多個比喻, 有人借控權比你我諗你大多數都會好自然咁樣搬番哂自己玩慣既位掛 ?
我諗10LV 同11LV呢兩張圖都係差唔多裝果陣 [ 點樣可以 突然轉位仲係唔會禁錯野100% ]

作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2009-11-2 17:25

無限同曼聯 都係同網吧既班人報既比賽
無限網吧係土瓜灣
2隊的比賽ip差唔多都1樣 因為都係網吧作賽
而2隊比賽時 另1隊既人都係度
所以希望龍大講有d咩要解釋 再作解釋吧
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:27

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-11-2 17:25 發表
無限同曼聯 都係同網吧既班人報既比賽
無限網吧係土瓜灣
2隊的比賽ip差唔多都1樣 因為都係網吧作賽
而2隊比賽時 另1隊既人都係度
所以希望龍大講有d咩要解釋 再作解釋吧 ...
點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   
作者: [X]巴﹏tD    時間: 2009-11-2 17:28

花生
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 17:28

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:27 發表

點解問過你地係唔係網吧開場 你地話 [唔係網吧] ?   
自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??
作者: 皮旦仔    時間: 2009-11-2 17:29

我係我團入面都係出佐佐成政...
基本上閃介同魔水既位玩一百場一百場都一樣...
和泉既位..賣左電卷之後就可能會有唔同..
但係電 和 閃 抗 呢4樣野..一般黎講唔會唔同..
除非果位佐佐已經好神... 放邊都識用..
但睇個食兵數

又唔似好神ja
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:30

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:28 發表

自己睇人地講乜喇

人地話 大多數

或者開場果個係屋企呢??
關唔關你事A_A收左幾多油費
作者: Oo之戀oO    時間: 2009-11-2 17:31

[quote]原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:25 發表

我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔水 電卷 閃介
都係同一個位置 我就算同你法師 一個人玩慣 電卷放1 會唔會突然可以轉去電卷放8 ?

是嗎?
比如玩雙電的人
電卷擺7,
和電刀後再買電,
電位置在5,
那這樣是否就=不是同一個人玩?
法師平時落石/電洗兵
電的位置也未必和1開始一樣,
難道這樣也是=不是一個人玩?
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 17:32

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:30 發表

關唔關你事A_A收左幾多油費
又唔見問其他人??

點解唔關我事  ???

見到唔鋸咪講 你吹得我漲咩?.?

加上龍大呢家問緊果問題都唔係關請槍事

~_~
作者: 花ben    時間: 2009-11-2 17:33     標題: 回復 80# 的帖子

呢d係你自己既個人既擺位姐..唔通擺位唔同就話請槍???....
你夠識話食冰數參唔多..只能說wish.太過不服輸了...
pss_27難道你不明白勝者為王,敗者為寇這個道理嗎
作者: carson1694    時間: 2009-11-2 17:33

你要硬砌人地請槍既  你可以慢慢講既

大多數人d放位一樣  代表到d乜先 你又知一定要放埋同一個位先叫同一個人

咁人地玩親d英 電卷放1  咪姐係同一個人lor?_?

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh?
作者: carson1694    時間: 2009-11-2 17:34

比賽過後 , 陸陸續續都有 MSN 傳來的字:”wish.連對無限團都輸?”

依家睇唔起我地?  你地勁到可以無視所有團?
作者: Oo之戀oO    時間: 2009-11-2 17:36

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:33 發表

大多數人d放位一樣  代表到d乜先 你又知一定要放埋同一個位先叫同一個人

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh? ...
season哥果然一針家血
說的對:
團戰很多人裝備一樣,位置也差不多
照樓主說法應該都是同一個人玩才對!
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:38

引用:
原帖由 Oo之戀oO 於 2009-11-2 17:31 發表
[quote]原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:25 發表

我諗大部份人打信長/比賽 平時主力位買開既裝[用得既裝] E.G 魔 ...
唔好靜係講電卷好唔好, 兩場10-11Lv呢個Time一樣裝 可以四件裝唔同位 ?.?
作者: 沁殤_小月    時間: 2009-11-2 17:38

我都相信唔會無lala改d位置(不是說無跟請槍)
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:38

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:34 發表

依家睇唔起我地?  你地勁到可以無視所有團?
把口生係人度唔好問番我地
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 17:39

PSS27 咁你都請左槍喇

場場你自己玩既英 抗 電 庫 擺位都唔同^^
作者: 月京武離    時間: 2009-11-2 17:39     標題: 回復 86# 的帖子

只想說
曾經有人同佢講過滅團
說明輸左唔可以參加信長盃
輸左之後還是參加了
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:39

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:33 發表

玩完假圖玩請槍  洗唔洗下次check mh? ...
都係果句啦
唔好靜係講電卷好唔好, 兩場10-11Lv呢個Time一樣裝 可以四件裝唔同位 ?.?
之前龍大都係咁樣Cheak 某兩個團
作者: carson1694    時間: 2009-11-2 17:39

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:38 發表

點解唔可以? 唔同左位會變左無功能?_?

1位唔係放電冇得電  4位唔係和泉補唔到血既

下次打團戰人地場場改位咁姐係佢場場唔同人啦?_?

啊哥仔  淨睇人數都知啦  唔好再兜啦  乖乖地練多幾年先
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:40

引用:
原帖由 EasY_gOinG 於 2009-11-2 17:39 發表
PSS27 咁你都請左槍喇

場場你自己玩既英 抗 電 庫 擺位都唔同^^
請槍嗎-.-?如果你真係要講唔該提供證據 。
你指既係?.? 法英定主力
場場既意思係 普通團戰 定係 比賽?
作者: carson1694    時間: 2009-11-2 17:41

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:39 發表

都係果句啦
之前龍大都係咁樣Cheak 某兩個團
你係龍大?  我絕對相信龍大唔會淨係睇位而判決lo

我亦都相信  你唔係龍大 你冇能力去判斷 只可質疑

你依家一口咬死話我地請槍 老屈到咁   有品極都有限
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:42

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:39 發表

點解唔可以? 唔同左位會變左無功能?_?

1位唔係放電冇得電  4位唔係和泉補唔到血既

下次打團戰人地場場改位咁姐係佢場場唔同人啦?_?

啊哥仔  淨睇人數都知啦  唔好再兜啦  乖乖地練多幾年先 ...
哦原來係咁, 姐係個個玩咁耐信長用開果個手指位 放果個位既裝可以係

突然大轉變 ><
作者: carson1694    時間: 2009-11-2 17:42

引用:
原帖由 PSS_27 於 2009-11-2 17:42 發表

哦原來係咁, 姐係個個玩咁耐信長用開果個手指位 放果個位既裝可以係

突然大轉變 ><
你再兜lo  輸哂啦  等下屆啦
作者: PSS_27    時間: 2009-11-2 17:42

引用:
原帖由 carson1694 於 2009-11-2 17:41 發表

你係龍大?  我絕對相信龍大唔會淨係睇位而判決lo

我亦都相信  你唔係龍大 你冇能力去判斷 只可質疑

你依家一口咬死話我地請槍 老屈到咁   有品極都有限 ...
對唔住呀 我睇既係事實 我想講,麻煩你爬一爬出面有個過百頁既貼睇下龍大點樣Cheak
作者: EasY_gOinG    時間: 2009-11-2 17:43

駛乜證據

你場場比賽rp自己睇番吧喇

電 閃戒 無論主力 法c 都唔同

仲有場 無端端 轉左裝擺位 過左1陣 又轉番

想必是 kfc哥哥幫你代打果陣

仲想我爆你更多料嗎?.?

我知的不止這麼少 ^^

只可以同你講 見好就收

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0