標題: 用Trainer的人請自重 [打印本頁]

作者: zombie88624    時間: 2009-11-8 18:31     標題: 用Trainer的人請自重

有冇用Trainer好易睇得出
唔該用果d人唔好扮晒無野, 你地有冇用好易睇得出

更加唔好入playthrough2後期既場,50lv你入黎幫唔到手但又幫批怪強化晒
部份更人渣仲要整入黎同你搶箱...
作者: sinsin56    時間: 2009-11-8 18:41

唔止用修改器=.=
好鬼多人都係搶箱份子=.=
我開場見到有人搶箱即kick=.=
我理q佢係邊叉個
我宜家人手升50lv已經3隻=.=[勁易升]

樓主我都要支持下你!!!
作者: 零°c    時間: 2009-11-8 18:58

= = ok la ..
搶箱依樣野 我都好憎 ...
作者: andrew1234ok    時間: 2009-11-8 21:32

所以我唔玩多人連機
作者: 零°c    時間: 2009-11-8 21:36

唔多人連線 到後面好難打 = =v
作者: sinsin56    時間: 2009-11-8 21:47

唔係丫=口=哈哈
p2既話就係~~1隻1隻就有排打=.=哈試左2個鐘都未搞掂=.=
作者: beermare2005    時間: 2009-11-8 22:39

P2 大隻佬爆無雙...殺曬所有近身怪....
作者: marcustw2001    時間: 2009-11-8 23:22

最q憎d siren 成日懶晒快搶箱
作者: 布卡斯    時間: 2009-11-8 23:42

點先為搶箱呢= =
我入人場都會開箱架wo= =開左冇用咪唔要lo= =睇左先會汁-.-
但係成日見既係d人見你開箱衝埋黎
要唔要佢都汁晒佢-.-
呢個行為先叫搶lo= =
因為我開箱試過開完比人kick
咁係咪入人地場一定唔開得箱汁槍呢=.=
但係我唔係搶架wo=.=個場主入new haven,入面咁多個箱= =我跳上去開箱..開完就比人kick-.-
咁我都叫搶=.=!?
搶既定義係咩=.=d開場既係咪比人汁左佢想要既槍就kick呢-.-
我覺得開場既都要自重lo-.-

作者: kinchuan    時間: 2009-11-9 00:07

引用:
原帖由 布卡斯 於 2009-11-8 23:42 發表
點先為搶箱呢= =
我入人場都會開箱架wo= =開左冇用咪唔要lo= =睇左先會汁-.-
但係成日見既係d人見你開箱衝埋黎
要唔要佢都汁晒佢-.-
呢個行為先叫搶lo= =
因為我開箱試過開完比人kick
咁係咪入人地場一定唔開得箱汁 ...
你係唔係玩ACCOUNT個D架? 點解有得KICK既@@?
作者: 碎霖    時間: 2009-11-9 00:20

我唔知算唔算搶呢..
不過呢隻game d 人感覺上好好..
之前同一個sxxxxx既人玩..佢幫我過關..仲係咁企係個箱隔離話我知有箱/或者見到有用d既槍會指住提我...
琴日同個叫in既人玩...又係好好人...我死左勁多次都救我...我地吸點幫唔到手又無kick我地..
箱都留番晒比我地開....
好多好人
作者: 布卡斯    時間: 2009-11-9 00:45

引用:
原帖由 kinchuan 於 2009-11-9 00:07 發表

你係唔係玩ACCOUNT個D架? 點解有得KICK既@@?
玩玩下彈返出去入game個到= =咁唔係比人kick係咩=.=
作者: zombie88624    時間: 2009-11-9 01:18

1個唔夠打既人黎開晒d箱拎晒d野
但連打都唔夠打, 佢唔叫搶叫乜?
作者: 布卡斯    時間: 2009-11-9 01:39

引用:
原帖由 zombie88624 於 2009-11-9 01:18 發表
1個唔夠打既人黎開晒d箱拎晒d野
但連打都唔夠打, 佢唔叫搶叫乜?
我夠打架= =只係係new haven跳上去開箱就已經比人kick-0-
只係想知搶既定義姐= =
作者: 你同新手玩    時間: 2009-11-9 02:12

唔覺難打 士兵i feel better already無限子彈 女人i'm really good at this無敵技 屬性攻擊加成 狙手boom!hahahaha you like that? 大隻佬MORE BLOOD show me some blood玩拳就夠

作者: marcustw2001    時間: 2009-11-9 03:25

D死人siren 成日連d怪都未打晒就扮晒發哥咁係槍林彈雨之間穿梭開箱唔幫拖 見親都吊ga我a-a
作者: tiduswat    時間: 2009-11-9 03:33

不過好難講~
通常幾個人一蕭開一個箱~都係手快有手慢冇~
有d人係覺得你汁q左我想汁個樣野~kick左佢唔比佢save~XDD
作者: narutoj    時間: 2009-11-9 03:34

我都係一見到 siren 用技能跑去開箱 Kick
作者: sinsin56    時間: 2009-11-9 03:38

引用:
原帖由 narutoj 於 2009-11-9 03:34 發表
我都係一見到 siren 用技能跑去開箱 Kick
我會等佢見到個箱開到差唔多有光佢就返左出去~哈哈
作者: narutoj    時間: 2009-11-9 06:59

引用:
原帖由 sinsin56 於 2009-11-9 03:38 發表

我會等佢見到個箱開到差唔多有光佢就返左出去~哈哈
咁都比你諗到~~~好野!
作者: cwlfjoe    時間: 2009-11-9 09:17

次次開到箱
想睇下有咩槍岩自己用...
當我睇完第一支槍
接著...
就係被腦殘"一掃而空"...
作者: 你同新手玩    時間: 2009-11-9 13:38

見到光已經執得
不過依家d野開左都唔會執...
作者: dinoin    時間: 2009-11-9 14:31

引用:
原帖由 cwlfjoe 於 2009-11-9 09:17 發表
次次開到箱
想睇下有咩槍岩自己用...
當我睇完第一支槍
接著...
就係被腦殘"一掃而空"...
我好明白你的感受
因為我都是
作者: dinoin    時間: 2009-11-9 14:33

引用:
原帖由 碎霖 於 2009-11-9 00:20 發表
我唔知算唔算搶呢..
不過呢隻game d 人感覺上好好..
之前同一個sxxxxx既人玩..佢幫我過關..仲係咁企係個箱隔離話我知有箱/或者見到有用d既槍會指住提我...
琴日同個叫in既人玩...又係好好人...我死左勁多次都救我... ...
我是IN那個角色有空PM我留MSN
一起去刷槍^^
作者: 雷神乂德    時間: 2009-11-9 14:44

同fd玩吧or add 人玩....好過自己開場有人入泥搶槍

我都比人搶過....佢地唔理係咪好野,有野就汁
作者: nxnos    時間: 2009-11-9 14:55

其實可以理解
d人用修改器升到lv50 但係冇勁槍
故事又未去到可以刷槍
所以咪入人地房狂刷箱 唔洗理係咩槍 有紫用就得
有d修改哂全技能 但係行為又好正常 呢d好難睇得出
唔用cheat既 當隻game可以全技能算啦 會好過d
仲有!!
更高難度既cheat 改搶
我見遊俠d人改到5000攻火箭炮
但係唔知射落去係咪廢既
冇技術打lv51 咪又係咁死
唯有希望隻DLC預左人cheat 再整難d !!
作者: FTO2009    時間: 2009-11-10 14:30

如果吾想比人 搶gun
不如 吾好開場 比人入
第一週目  一個人都好輕易 打爆啫
去度第二週目 基本上 d箱 都好少 靚野岩你用啦
作者: 你同新手玩    時間: 2009-11-10 16:15

佢唔打怪 唔放技基本上無人會知
作者: SayKIO    時間: 2009-11-10 16:51

有D怕人地D CHEATER開場......好怕佢地D膠野.....自己肺得個衝.....死左造人地唔HELP....D人ON膠膠冇唔知UP咩好...
作者: 鉛之空    時間: 2009-11-10 21:31

入M群叫人玩- -
P.S玩之前先備份(同我地玩預左
作者: scm_ming    時間: 2009-11-11 01:59

打鋪機姐.唔駛咁介意邊個loot到先嘅.

毒男 )
作者: marcustw2001    時間: 2009-11-11 04:48

引用:
原帖由 scm_ming 於 2009-11-11 01:59 發表
打鋪機姐.唔駛咁介意邊個loot到先嘅.
你憑乜話人毒男- -?懶清高
某程度黎講,玩呢d game,當自己花左精神時間落去打怪,就緊係想拎到d好寶物。

當你花左呢d心機時間換取番黎ge東西比條旦散聲都唔聲就汁走左,有可能唔嬲咩= =?

作者: marcustw2001    時間: 2009-11-11 04:50

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2009-11-10 16:15 發表
佢唔打怪 唔放技基本上無人會知
你係新手 唔知唔奇ge。。。。
唔知點解我次次都知  睇住條友怪都唔打  真沖開箱  會唔知?= =? 真係奇
玩得多 根本係地圖睇睇條友係咩位都知佢做乜啦,成team人都未去到果度,就沖去開箱位,駛q親眼睇。。。多餘
打完怪去到見到個箱空左都知咩事啦,會唔知?咪玩啦
可能你好專心打怪~掛

作者: 你同新手玩    時間: 2009-11-11 10:09

你認為我無能力衝? 咁我又係外掛拿?
我ID係 :O) 得閒玩下
我都未駛用女人 千七甲夠我走完成個FASTLESS

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0