標題: [原創] 算了吧大家~1.67尋晚已經出左 [打印本頁]

作者: eric_cjw813    時間: 2009-11-19 04:57     標題: 算了吧大家~1.67尋晚已經出左

尋晚無啦啦見到1.0.167已經出左..

一日一個patch..1.06都未破解..1.67已經又出...

不如買正版好過..雖然我都支持老番人事..不過都係無辦法..唉
作者: killerbug    時間: 2009-11-19 09:51

支持正版
作者: marcustw2001    時間: 2009-11-19 15:22

聽日去買隻正版算。。。。。驚冇貨。。。
作者: tulee    時間: 2009-11-19 15:47     標題: 回復 1# 的帖子

http://www.mediafire.com/?iwtjzzyzmzv

轉貼:

作者: 小奈々    時間: 2009-11-19 17:15

引用:
原帖由 tulee 於 2009-11-19 15:47 發表
http://www.mediafire.com/?iwtjzzyzmzv

轉貼:
我捱左1分20秒就會彈game
作者: marcustw2001    時間: 2009-11-19 17:52

引用:
原帖由 小奈々 於 2009-11-19 17:15 發表

我捱左1分20秒就會彈game
冇錯 我都彈  不過搵到場總算係好事
作者: 22029205    時間: 2009-11-19 18:07

請問你地係咪講上網玩唔倒?
仲有patch係響邊下載?
事關我連單機都玩唔倒-.-
我只求玩倒單機
想試下裝patch睇下解唔解決倒
作者: 小奈々    時間: 2009-11-19 22:58     標題: 回復 7# 的帖子

係唔係呢d?
http://patch.ali213.net/showpatch/6759.html
作者: jy02275704    時間: 2009-11-19 23:58

買正版算啦 佢差唔多日日都更新
作者: 22029205    時間: 2009-11-20 02:01

引用:
原帖由 小奈々 於 2009-11-19 22:58 發表
係唔係呢d?
http://patch.ali213.net/showpatch/6759.html
唔係
我想要你地講果d 1.06 1.67 果d官方patch
作者: 小奈々    時間: 2009-11-20 17:35

引用:
原帖由 22029205 於 2009-11-20 02:01 發表

唔係
我想要你地講果d 1.06 1.67 果d官方patch
呢個1.67 update
http://www.sendspace.com/file/v06f6v
個crack 用唔到的 玩左1m30s 就會彈
作者: 22029205    時間: 2009-11-20 19:25

引用:
原帖由 小奈々 於 2009-11-20 17:35 發表

呢個1.67 update
http://www.sendspace.com/file/v06f6v
個crack 用唔到的 玩左1m30s 就會彈
單機都玩唔倒?
作者: wilsonkwok93    時間: 2009-11-21 16:45

今日又出咗1.68!!根本冇得追!!買正版la~~支持正版!!
作者: P6602611    時間: 2009-11-21 18:26

話知佢點update,根本冇唸過玩mp,佢果個onjj iwnet你破比我玩我刀唔去玩
作者: mudkipbaby    時間: 2009-11-21 18:32

吃不到的葡萄是酸的
作者: 牙明k    時間: 2009-11-21 18:35

我e加儲錢買

$400  -,-
作者: P6602611    時間: 2009-11-21 18:48

本來佢開天殺價要$400刀忍佢,點知佢話要連iw net....搞掂慳番去buy其他game
作者: mudkipbaby    時間: 2009-11-21 19:47

我買 368   only ...........
作者: P6602611    時間: 2009-11-21 20:02

$368刀比多左佢,e+ 佢擺到明搶錢.如果唔係cod4打響左個招牌佢邊值gum多
作者: mudkipbaby    時間: 2009-11-21 21:15

買game,你情我願  
作者: ThomasL    時間: 2009-11-21 22:12

引用:
原帖由 wilsonkwok93 於 2009-11-21 04:45 PM 發表
今日又出咗1.68!!根本冇得追!!買正版la~~支持正版!!
唔係由1.67更新做1.68....
1.67同1.69係正版玩家吹出黎
等番版玩家心驚驚更新得咁快.....
作者: P6602611    時間: 2009-11-22 14:59

冇錯係你情我願,有d人仲意比人屈錢我冇計
作者: killerbug    時間: 2009-11-23 00:56

何謂屈錢....  鍾意玩COD 買正版上網打 咁都要叫比人屈錢..

你自己玩Crack咪算囉,  仲揶揄人地玩正版係比人屈錢

我就真係未見過D人揹假LV 笑人地買真LV果D 比人屈錢
作者: P6602611    時間: 2009-11-23 20:43

有d人連比人屈左錢都唔知
你以為codmw2真係值gum多錢?單機?大把game好過佢.multiplay?收得la.
係的話只怪你太少買pc game,連隻實際game值幾多都唔知,比起其他同級數的game,codmw2擺到明屈錢
遲d仲有個mw3等住屈多你幾百,話唔定仲有d dlc,extension

作者: foxwu08    時間: 2009-11-23 21:08

買正版算啦 佢差唔多日日都更新
作者: marcustw2001    時間: 2009-11-24 00:38

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-22 14:59 發表
sorry 用iwnet

我都玩得好開心~~~

我就係鐘意比錢買正版~~
你咁叻,又唔見你自己破解

作者: killerbug    時間: 2009-11-24 00:59

屈唔屈呢D 見人見致既者, 你覺得係比人屈 係你既意見者

有D人買架波子揸,  咁揸錢七果條友就話 揸波子條友少買車 ,連架車值幾多都唔知,比起其他同級數既車,波子擺到明屈錢

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩得開心冇問題, 大家都係玩緊同一隻game者反正,  不過就唔好話自己識DL 老番識DL Crack 就話人地唔值囉....你醒極都係禁Download個制者 ,  坐係度等破解者 仲以為你係整破解果個
作者: SevenHead    時間: 2009-11-24 01:01

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-24 00:59 發表

有D人買架波子揸,  咁揸錢七果條友就話 揸波子條友少買車 ,連架車值幾多都唔知,比起其他同級數既車,波子擺到明屈錢

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩 ...
認同
作者: henryay    時間: 2009-11-24 03:04

窮人無錢發窮惡, 真係冇修的.

呢隻game我玩老番所以只玩過single player and 幾日multiplayer咁大把.
single player 畫面係好漂亮, 但最弊係遊戲性不大亦太短, 似睇movie.

如果此game最值回票價既係multiplayer, 我又覺得不是太值.
作者: mudkipbaby    時間: 2009-11-24 04:07

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-23 20:43 發表
有d人連比人屈左錢都唔知
你以為codmw2真係值gum多錢?單機?大把game好過佢.multiplay?收得la.
係的話只怪你太少買pc game,連隻實際game值幾多都唔知,比起其他同級數的game,codmw2擺到明屈錢
遲d仲有個mw3 ...
起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀
作者: killerbug    時間: 2009-11-24 10:19     標題: 回復 29# 的帖子

我玩老正...由買game返黎到今日只係玩過一個小時Single Play =.=||
禽晚都係第一次同Friend玩過第一次Special Ops...

作者: killerbug    時間: 2009-11-24 12:50

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-11-24 04:07 發表

起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀
L4D2 冇買,都冇DL...L4d 果陣都冇買老正冇DL,因為剩係Enjoy同FD 去網吧打過關
作者: amdhorus    時間: 2009-11-24 19:59

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-22 14:59 發表
屈極都係果4百唔使
真係出去食餐飯都係返到啦小朋友
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 12:38

小朋友洗錢唔知搵錢辛苦
我同你講,codmw2你steam到賣59.9美元,比起cod4貴左20元,比起cod5貴10元,但係佢的評分就比cod4 down左grade(user評分只有3/10),者係話隻game質素down左仲要賣貴左
另外,係steam只有極小game係賣到59.9,e+賣緊or貴過59.9的game有codmw2,dragon age origin,仲有以前crysis到係賣59.9,請問一下codmw2的質素比得上crysis?佢sp耐玩度好得過crysis同dragon age origin?如果佢仲好似cod4個時我會話係,但係佢e+搞死左個mp,同crysis完全冇得比.gum佢憑什麼賣59.9美元?

作者: P6602611    時間: 2009-11-25 12:43

引用:
原帖由 amdhorus 於 2009-11-24 19:59 發表
屈極都係果4百唔使
係ar,我好窮ga,我只係有錢buy bf1942,bf2,bf2142,cod2,cod4,cod5,red orchestra,half life2,ep1,ep2,team fortress,css,rainbow 6,portal,只係得gum多,唔好見笑
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 12:55

引用:
原帖由 amdhorus 於 2009-11-24 19:59 發表
屈極都係果4百唔使
我assume你一日食三餐,照你gum講你一餐最少食400HKD,你一日要洗1200HKD係食野到,你一星期要洗8400HKD,一個月當30日計你要洗36000HKD係食野度,一年就要432000HKD,厲害厲害,我冇你gum有錢,食野都可以洗gum多錢,呢位小朋友屋企一定係好有錢
唔怪得之gum唔志在個400HKD,分分鍾你行街跌左都唔只呢個數
btw,比錢買野唔等於亂洗錢,不過有d人餐餐食400元就當然冇所謂
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 12:58

引用:
原帖由 marcustw2001 於 2009-11-24 00:38 發表

sorry 用iwnet

我都玩得好開心~~~

我就係鐘意比錢買正版~~
你咁叻,又唔見你自己破解
我唔係話買正版唔岩,只係呢次codmw2吊高尼賣,我為果d比錢activision的人不值者
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 13:00

引用:
原帖由 mudkipbaby 於 2009-11-24 04:07 發表

起碼我有錢比人屈
你有無玩l4d2
我用正版acc同你玩呀
我冇玩開l4d,不過可以一齊玩team fortress,唔岩玩css,再唔岩就唔好係steam玩,一齊玩2142
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 13:00

引用:
原帖由 henryay 於 2009-11-24 03:04 發表
窮人無錢發窮惡, 真係冇修的.

呢隻game我玩老番所以只玩過single player and 幾日multiplayer咁大把.
single player 畫面係好漂亮, 但最弊係遊戲性不大亦太短, 似睇movie.

如果此game最值回票價既係multiplayer,  ...
so,codmw2唔值e+個價
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 13:06

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-24 00:59 發表

我唔係話睇唔起玩老番既人, 你地玩老番玩 ...
波子好過錢七係正常,so佢賣得貴過錢七係無可厚非
但係codmw2的質素如何?我係上幾個post度比較左
仲有,我幾時小過d正版玩家?請不要對號入座,我只係小緊某一個人,如有令你不安的話請見諒
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 13:26

最後講多一句,我對mw2的批評只係個人意見,你們當然可以唔同意和發表意見,但請勿進行人身攻擊等不君子行為.如果我的言論令閣下不安的話望見諒
作者: killerbug    時間: 2009-11-25 14:09

作者: SevenHead    時間: 2009-11-25 17:55

引用:
原帖由 killerbug 於 2009-11-25 14:09 發表
i love u 13-3-
作者: popup    時間: 2009-11-25 20:22

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 13:26 發表
最後講多一句,我對mw2的批評只係個人意見,你們當然可以唔同意和發表意見,但請勿進行人身攻擊等不君子行為.如果我的言論令閣下不安的話望見諒
你都幾勁, 你話人就得, 人話你就唔得.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=169605&page=6&fromuid=1085528#pid1501897

其實你覺得唔值唔緊要, 但最怕d人一邊打一邊嘈.
又覺得唔好玩, 但又要繼續打. 仲人身攻擊話人地鍾意被屈錢.
真係不君子囉.
最後講句, 錢銀每個人都有唔同標準,
你覺得貴, 唔值咁多錢,
但可能其他人覺得好玩, 又或者覺得值呢個價錢.
你咁想去計較或者去話人既,
咁你自問自己係咪買既每一樣野都咁值錢先啦.
作者: popup    時間: 2009-11-25 20:30

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 13:06 發表

波子好過錢七係正常,so佢賣得貴過錢七係無可厚非
但係codmw2的質素如何?我係上幾個post度比較左
仲有,我幾時小過d正版玩家?請不要對號入座,我只係小緊某一個人,如有令你不安的話請見諒 ...
其實值唔值, 唔係去比較, 而係單一件product自己去睇既.
如果因為一個爛蘋果賣100蚊, 隔離有個正常蘋果賣$101,
你就覺得個好蘋果係值$101既, 我只可以講句咁既人好無知.
(唔係話你, 唔使對號入座)
所以如果你覺得波子好過錢七就可以賣到好貴,
咁似乎你係一個更易俾人屈錢既消費者.

唔再講喇, 總之無買正版玩既, 又覺得唔好玩既,
你又無洩, 做咩仲要浪費時間係COD6身上丫. 你花時間係度彈, 係度數,
咁你咪笨, 俾COD6屈左你D時間囉.
我覺得俾人屈時間仲慘過屈錢, 除非你D時間唔值錢啦.
又或者咁講, 你真係要咁計較既, 我亦可以話你知,
你都俾人屈緊錢, 因為你之前買個既GAME, 我都唔覺得值喎,
所以, 無謂咁多餘浪費時間係度喇. 去返應該屬於你既地方啦.
作者: P6602611    時間: 2009-11-25 20:52

引用:
原帖由 popup 於 2009-11-25 20:22 發表

你都幾勁, 你話人就得, 人話你就唔得.

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=169605&page=6&fromuid=1085528#pid1501897

其實你覺得唔值唔緊要, 但最怕d人一邊打一邊嘈.
又覺得唔好玩, 但又要繼續打. 仲 ...
你話人之前唔該睇清楚先好講,第1,係有人先向我人身攻擊,我先向其在反擊,我唔係一d清高之士,他人攻擊我,我唔會同佢客氣.你可以睇反之前的post
至於你post果個貼,你冇睇我指的人的言語,我只是以其口吻回應,反映出其言論之攻擊性
批評人有理據係好,但係唔好不+辨識,只顯得無知

作者: P6602611    時間: 2009-11-25 21:12

引用:
原帖由 popup 於 2009-11-25 20:30 發表

其實值唔值, 唔係去比較, 而係單一件product自己去睇既.
如果因為一個爛蘋果賣100蚊, 隔離有個正常蘋果賣$101,
你就覺得個好蘋果係值$101既, 我只可以講句咁既人好無知.
(唔係話你, 唔使對號入座)
所以如果你覺得波 ...
以你之說,我只會話個壞蘋果不值$100,正常的刀是吊高黎賣.套用在codmw2上,其品質是壞蘋果,價錢是正常的蘋果-品質下降,但價錢還要上升.
另外,比較是評定某產品指價值其中一個重要因素,否則,如何單以其品質定價錢?沒有比較如何得知其品質比較好?沒有比較如何令人信服其價錢?如果不去比較各產品就去購買,這些人先至無知(無意影射任何人)
令我,我刀想唔講,但係不停有人刻意歪曲我的觀點,咄咄逼人
最後,請問我所購買的有何不值?請提出理由,別為反而反.+上大部分刀是舊game,何以比較?還是有人故意針對,以另一途徑去人身攻擊?(無意影射任何人)

作者: mudkipbaby    時間: 2009-11-26 00:01

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 13:00 發表

我冇玩開l4d,不過可以一齊玩team fortress,唔岩玩css,再唔岩就唔好係steam玩,一齊玩2142
2142 --->  ->HKRS<-Mudkipbaby  見到就say hi 啦 7.7
雖然唔係好勁 7.7,但都玩左好耐

作者: popup    時間: 2009-11-26 00:40

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 20:52 發表

你話人之前唔該睇清楚先好講,第1,係有人先向我人身攻擊,我先向其在反擊,我唔係一d清高之士,他人攻擊我,我唔會同佢客氣.你可以睇反之前的post
至於你post果個貼,你冇睇我指的人的言語,我只是以其口吻回應,反映出其言 ...
你都仲係覺得自己無問題?
當初你話人俾人屈錢, 仲話人地鍾意俾人屈錢.
你覺得你自己咁樣話人無問題?
人地最初無攻擊你, 你就寸人地.
你同你自己另一個post鬧緊既人, 有乜分別?
根本你自己想點話人就得, 但又唔俾得人話返,
作者: popup    時間: 2009-11-26 00:48

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 21:12 發表

以你之說,我只會話個壞蘋果不值$100,正常的刀是吊高黎賣.套用在codmw2上,其品質是壞蘋果,價錢是正常的蘋果-品質下降,但價錢還要上升.
另外,比較是評定某產品指價值其中一個重要因素,否則,如何單以其品質定價錢?沒有 ...
咁你又講左幾多覺得COD6唔值錢既原因呢?
一直都無講到D實際原因,
就咁話要連IWNET, 呢D就係所謂既原因?

而且你一直做比較, 話比起COD4貴左20蚊, 又或者比起COD貴10蚊,
呢個我唔覺得係一個值唔值錢既評價用法.
所以我先用蘋果黎做例子.
掉返轉你自己話值既GAME,
我一樣可以好似你咁主觀地覺得唔值喎,
你買既GAME一定值呢個價? 平10蚊貴10蚊都唔得,
一定係你買既價就係值, 全世界都要跟你個價做標準, 你永遠唔會買左D唔值既野?
呢D問題如果你識得反省下, 問返自己,
或者唔好咁小朋友, 出黎接觸下呢個經濟型社會,
就會知道呢D野根本無得計較,
每個人買野只有自己肯唔肯俾個價,
而唔係由你自己去決定全球市場既價格定位架.
你自己一覺得唔值既就想冤枉人地話人地鍾意被屈錢,
咁做未免太小朋友喇.

最後, 你仲留係呢個COD6既POST黎做乜丫.
返去屬於你既星球啦.
作者: rathalos    時間: 2009-11-28 22:22

請大家冷靜點........
作者: amdhorus    時間: 2009-11-29 10:29

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 12:55 發表

我assume你一日食三餐,照你gum講你一餐最少食400HKD,你一日要洗1200HKD係食野到,你一星期要洗8400HKD,一個月當30日計你要洗36000HKD係食野度,一年就要432000HKD,厲害厲害,我冇你gum有錢,食野都可以洗gum多錢,呢位小 ...
lol
一日三餐出街食, 你d assumption 都
就算一個月要洗36000HKD係食野度又如何?
我寫個site 都收人10個
淨係前幾日匯控上到9X, 都收左成40個
食得起有突

打機? 我唔驚我無錢, 驚開工無時間姐

作者: amdhorus    時間: 2009-11-29 10:36

引用:
原帖由 P6602611 於 2009-11-25 12:43 發表

係ar,我好窮ga,我只係有錢buy bf1942,bf2,bf2142,cod2,cod4,cod5,red orchestra,half life2,ep1,ep2,team fortress,css,rainbow 6,portal,只係得gum多,唔好見笑
無圖無真相
作者: Hkhoho    時間: 2009-12-9 15:57

ncf檔其實係放係邊?
作者: rathalos    時間: 2009-12-9 18:32

請大家唔好再係呢到罵起來

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0