標題: [更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(30-11-09 v4023) [打印本頁]

作者: Nightmare夢    時間: 2009-11-30 00:07     標題: [更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(30-11-09 v4023)

如更新後開啟遊戲彈game,使用FAQ提供之方法亦無法解決,請改用新手包更新
並於更新後再一次破解Steam~開steam檢查以下項目
更新後記得要把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead <---不是你自己增添的那個捷徑.而是steam原有那項.右鍵點內容如果點錯的話會找不到更新頁)
及工具頁
Left 4 Dead Dedicated Server
右鍵點選內容->更新 設定為不要自動更新.否則會再次被steam修改檔案

如過動畫後彈GAME>請按此<

老手包 (v4002→v4023)
IPVE vLan 官方下載點

按我下載
Ziddu分流下載點(請勿使用多線程軟件下載, 如迅雷等...)

按我下載
更多分流下載點(請勿使用多線程軟件下載, 如迅雷等...)

按我進入下載中心

新手包(v3663→v4023)
(供3663更新至4002使用,如使用本區置頂提供的主程式,可使用此檔,不確認版本請開啟遊戲按"~"輸入version,如果版本低於3663,請於置頂帖重新下載L4D主程式)
IPVE vLan 官方下載點(可利用續軟件下載, 如迅雷等...)

按我下載

並無更新內容!
作者: hungfat0729    時間: 2009-11-30 00:09

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-11-30 00:07 發表
如更新後開啟遊戲彈game,使用FAQ提供之方法亦無法解決,請改用新手包更新
並於更新後再一次破解Steam~開steam檢查以下項目
更新後記得要把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead 更新 設定為不要自動更新.否則會再次 ...
你打錯左
新手包(v3663→v40023)
....改一改...
作者: beckturtle    時間: 2009-12-1 17:45

其實v4023更新左D咩....
作者: T-BacK_    時間: 2009-12-6 16:14     標題: 更新後既版面問題

到底點先可以更新完之後入到game睇到中文而唔係英文同數字既亂碼丫
唔該大家幫幫手
作者: ★εvent、豪    時間: 2009-12-8 19:21

好想玩呀
作者: abcwa9820wa    時間: 2009-12-9 19:07

我想要下載當阿.........THX
作者: liubq    時間: 2009-12-10 13:47

看帖要回帖,先顶一下!!

Signature--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nothing is impossible for a willing heart.
ugg bailey button
ugg classic cardy
作者: 骨精    時間: 2009-12-13 15:02

連結失效了

作者: ╭☆叉飯~    時間: 2009-12-18 17:44

照足你咁講做都係彈game/...點算
作者: dinolo    時間: 2009-12-20 19:31

點解佢話安裝路線不正確........,..
作者: Rikimaru_2047    時間: 2009-12-20 22:39

攪咁多野都係彈~~次次都係咁~
不如花二百幾蚊買隻GAME算LA~~搞咁多野做乜??
作者: vagbb520    時間: 2009-12-27 12:29

儿科可靠     少时诵诗书
作者: SIUYUP*    時間: 2009-12-28 09:31

可以貼一下完整的路徑嗎?很混亂
作者: choimo    時間: 2009-12-31 18:31

有1.0.1.7 了~~
~~~~
作者: Ronny279623486    時間: 2010-1-7 16:14

1.0.1.7都出左,版主快更新啊~
作者: -★Myababys〝    時間: 2010-1-13 17:59

thx ar
作者: kong6422    時間: 2010-1-15 20:52

可唔可以一之過post哂
之前既更新link呀><
我覺得好亂
見到有2.00xxxx,又見到v00xxxx
dl邊個先係
真係好想同ching一齊打僵屍呀
有既唔該比一比我丫,,唔該哂

作者: pakchau123    時間: 2010-2-5 18:59

他話安裝x線不正確!!
作者: klsl2008    時間: 2010-2-9 22:34     標題: me2

安裝路線不正確....
點算好呀....

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0