標題: 新帳號規則將生效, 舊有未符合規則帳號更改公告 [打印本頁]

作者: 龍之振雄    時間: 2010-1-1 16:37     標題: 新帳號規則將生效, 舊有未符合規則帳號更改公告

作者: [SPY]Mr.Hui    時間: 2010-1-1 17:03

我團1個19  有份
作者: [Y2]吻別    時間: 2010-1-1 17:43

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2010-1-1 16:37 發表
五明....即系點?
作者: 幻。痛§    時間: 2010-1-1 18:39

唔知up乜..............................
作者: Ev-forever    時間: 2010-1-1 21:44

姐係個名唔符合就要更改   ?
作者: williamwar    時間: 2010-1-1 23:15

可唔可以講清楚d 唔係好明..
作者: KaIHaNg    時間: 2010-1-1 23:29

我覺得已經強制修改了
作者:  ̄▼ ̄    時間: 2010-1-2 00:50

唔明囉 咁我個明呢
作者: mC.|shirley    時間: 2010-1-2 04:30

wow我有名wo
but龍大下次可唔可以用短信訊通知左先
因為你今次轉..整到我以為唔知做咩入唔到
仲以為比人無啦啦封ac-.-
作者: R|=]    時間: 2010-1-2 22:31     標題: 回復 2# 的帖子

你就19 我輸左食屎戰呀
作者: 一世    時間: 2010-1-3 17:01

引用:
點解會咁......
作者: 〥Andsㄨ月β    時間: 2010-1-3 18:26

唔係好明你up乜

作者: 啊。﹏be    時間: 2010-1-4 21:25

-.-" 有符號ge要改?
點改-.-"
我無啦啦 入唔到區-3-
作者: SaGaiN|伊    時間: 2010-1-5 03:20

幫改???
作者: 99043922    時間: 2010-1-5 22:00

vlan账号全是数字的怎么改账号名字?
作者: wylvcxm    時間: 2010-1-15 13:45

你能给我解释下不  我怎么进不去了
作者: [魔]_惢痛    時間: 2010-1-15 13:59

我入吾到vlan
作者: k5574684    時間: 2010-1-15 16:34

vlan再系咁X煩!遲早無人玩
作者: HING=]    時間: 2010-1-16 12:03

引用:
原帖由 [Y2]吻別 於 2010-1-1 17:43 發表

五明....即系點?
我明啦..姐係你個名如果用左shift+空白鍵打既特別字(eg:g要變返原本個g),就係咁-.-
作者: 一孫中山一    時間: 2010-1-16 12:47

又要問題了vlan,不論全英/中/中英都入唔到囉,是咩問題?vlan係唔係將咩字都叫特別字?唔俾人玩?咁可能會拎到冇人再用vlan玩lu
作者: -0.0-    時間: 2010-1-16 20:18

甘要點先玩到呀
越來越麻煩積係點呀
作者: dirtywest    時間: 2010-1-17 15:40

俾番20lv我 ok?

又要迫人轉新account!!

煩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-17 16:18

引用:
原帖由 dirtywest 於 2010-1-17 15:40 發表
俾番20lv我 ok?

又要迫人轉新account!!

煩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你係邊個AC?
作者: Wa1_24    時間: 2010-1-17 16:22

帥少∴偉少 => 帥少x偉少
作者: 一孫中山一    時間: 2010-1-17 18:13

版主vlan有登入問題了,佢話我防火牆/連線有問題,但係我今上玩完冇野,冇理由下午玩有野啦?幫手整整佢
作者: 一孫中山一    時間: 2010-1-17 18:16

同埋除e個問題仲有[帳號]或[密碼]錯誤,若包含英文字母,請注意大細楷,我想講無論大細楷都唔得.同我全中文同密碼全數字,唔會有大細楷,跟本無關係
作者: stop8205397    時間: 2010-1-17 18:30

我個密碼同帳號都岩 但係佢話我錯誤唔俾我入
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-18 15:57

引用:
原帖由 Wa1_24 於 2010-1-17 16:22 發表
帥少∴偉少 => 帥少x偉少
只係1樓上所示的名單有問題, 其他未有列出的並未有問題
作者: alan_wong8    時間: 2010-1-18 15:58     標題: 回復 25#,27# 的帖子

請嘗試利用VLOADER 開啟VLAN, 然後再試.
作者: diekookinessson    時間: 2010-1-20 17:11

唔明做乜?? :o :o
作者: ★﹑樂仔    時間: 2010-1-29 17:28     標題: 頂~

點搞 佢話我連線問題想點?.?
作者: §天★使§    時間: 2010-1-29 17:29

咁姐係點塙呀...煩到咁既
作者: §天★使§    時間: 2010-1-29 17:36

終於入到喇
好心vlan咪塙d咁既野啦-.-
作者: wanny1022    時間: 2010-1-29 20:38

又登入吾到囉咩事-.-
作者: kkkk2003    時間: 2010-1-29 22:00

登入到~~~vlan  但係一入到選擇sever個時,話我權限不足~~~~~點樣可以入去呀
作者: 小康康.    時間: 2010-1-31 16:37     標題: 唉~

搞錯呀~我咁辛苦先升到9lv~咁就話要重開ac~
作者: 小康康.    時間: 2010-1-31 16:48

引用:
唔明呀~姐係點~
我個帳 小康康.  係咁~姐係點入??張快回複~5該先
作者: 冇本事就黎    時間: 2010-1-31 21:12

點入vlan呀...入唔到...
作者: 冇本事就黎    時間: 2010-1-31 21:19

妖...我又冇符號...你都唔比我入...點搞呀大哥.
唉!!都唔講明d點搞先入到....
作者: 752637    時間: 2010-2-1 21:25

PS  ```给各位还不知道为什么无法登入VLAN的朋友``

在安装VLAN的文件夹里有一个 vLoader 的应用程序,请打开他,会自动给您更新VLAN

更新完以后就可以登入了~~

作者: squirrelsea    時間: 2010-2-5 14:07

搞什么鬼啊 我的账号squirrelsea都能有问题 ?……
vlan登陆不能啊  提示错误

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0