標題: 新!L4D1地圖L4D地圖在L4D2玩!!(連L4D1人物model)已更新Add-on DL link [打印本頁]

作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 17:28     標題: 新!L4D1地圖L4D地圖在L4D2玩!!(連L4D1人物model)已更新Add-on DL link

玩了一段時間的L4D2圖後
想玩返L4D1的同人物(尤其係Zoey~~)
若你也想玩的話~
就安裝以下的檔案吧~~

注意:此地圖不用下載l4d1 , 與舊方法不相同!!

簡單教學: (內容轉自http://nekoarcnetwork.com/l4donl4d2/index.html)
引用:
第一部分 : 地圖       (必要)

地圖有分原版及修改版,
原版就跟l4d的地圖一模一樣,
而修改版即加上了l4d2的武器(包括近身),天氣及時間(日頭同夜晚) , event等等(本人建議下載修改版~)
下載完放在Left 4 Dead\left4dead2\addons內即可
(死亡喪鐘的修改版在版連結內的deathtoll_v2.zip , 原作者放錯了)
原版:按此下載
修改版:按此下載
引用:
第二部分 : l4d2喪屍       (必要)
記得舊方法的喪屍是又藍又綠的
裝了這個後,問題即可解決~
下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在Left 4 Dead\left4dead2\addons內即可
l4d2喪屍:按此下載
引用:

第三部分 : 人物模組 (可裝可不裝)
終於到改人物模組了~
看到zoey等l4d1人物 , 果然十分感動
下面有l4d1的生還者及特殊感染者
下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在Left 4 Dead\left4dead2\addons內即可~

生還者有得揀一個檔案全部人四個檔案分別代表不同模組(四個檔案可同時擺放) , 任揀其一

生還者:按此下載
特殊感染者:按此下載
引用:
第四部分 : 修改 pak01_dir.vpk  (必要)
到了修改pak01_dir.vpk了
教學就引用舊文吧:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=176908&extra=page%3D2
若不想搞咁多野,下載已修改好的吧
下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在Left 4 Dead\left4dead2\內覆蓋即可~ (建議先backup)
已修改好的pak01_dir.vpk(原作者版): 按此下載
                     或
(本人修改版 , 解決語音雷逹問題)[attach]61546[/attach]
引用:
最後 : 下載l4d2的add-on(必要)
Add-on是解決大部分在L4D1及非官方圖有紫黑格仔的情怳
下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在Left 4 Dead\left4dead2\內即可~
Add-on下載點一: 按此下載
           下載點二(分割檔):http://www.mediafire.com/?sharek ... bf168091f646800a064
           下載點三(vlan帖內):http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=180768&;extra=page%3D1
========完成  ========

開場方法:
在scrcds內的命令列內打: (藍色部分按地圖名改變)
~~[ 毫不留情 ]~~ changelevel l4d2_hospital01_apartment
~~[ 死亡喪鍾 ]~~ changelevel l4d_smalltown01_caves
~~[ 死亡機場 ]~~ changlevel l4d2_airport01_greenhouse
~~[ 嗜血豐收 ]~~ changelevel l4d2_farm01_hilltop

即可玩

現在本人於l4d2 11區中開了場,
還不快裝好入ser

更多場 , 請到 http://www.l4dmaps.com/ 自行尋找~

(遲d補圖)

作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 17:39

最後,要下載l4d2的add-on(必要)
下載完放在Left 4 Dead\left4dead2\內即可~
add-on係.....
作者: 絕對邪惡    時間: 2010-1-2 17:41

最後 : 下載l4d2的add-on(必要)
下載完放在Left 4 Dead\left4dead2\內即可~
[local]1[/local]???

即係唔使做野?
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 17:47

樓主而家玩緊.....
快D返來呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 17:50

開唔到個網.....點dwon
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 17:51

ADD-ON 上傳中....(361MB)....
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 17:52

引用:
原帖由 HeroSnpier 於 2010-1-2 17:50 發表
開唔到個網.....點dwon
邊條LINK有問題?
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 17:54

第一部分 : 地圖       (必要)
呢到
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 18:01     標題: 回復 7# 的帖子

如修改版
去到入面會有
引用:
Index of /l4donl4d2/l4dmodifedcampaigns

* Parent Directory
    * airportl4d2.7z
    * bloodharvestday_v3.zip
    * nomercymodified_v3.zip

Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at nekoarcnetwork.com Port 80
按"airportl4d2.7z"即可下載死亡機場
按" bloodharvestday_v3.zip"即可下載嗜血豐收

記住解壓檔案 , 要放的是vpk檔案
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 18:16

已更新Add-on DL link
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 18:25

個網同我down緊?
作者: ericchoi1019    時間: 2010-1-2 18:45

除左樓主唔知仲有冇人得左呢??
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 18:50     標題: 回復 11# 的帖子

不是,
要按下該連結
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 19:03

引用:
原帖由 Icey0812 於 2010-1-2 18:01 發表
如修改版
去到入面會有

按"airportl4d2.7z"即可下載死亡機場
按" bloodharvestday_v3.zip"即可下載嗜血豐收

記住解壓檔案 , 要放的是vpk檔案
咁呢到都係得3個場.......
作者: 55331200    時間: 2010-1-2 19:07

教學就引用舊文吧:http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2
下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在Left 4 Dead\left4dead2\內覆蓋即可~ (建議先backup)
已修改好的pak01_dir.vpk: 按此下載

----------------------------------------------------------
有咩用?
改來做咩?
作者: yats    時間: 2010-1-2 19:11

我單機玩到舊版啦...
但係仲係同唔到人連線..要下載咩附加元件
同埋呢..我發配舊版有一個新既普通感染者..成個軍佬咁
佢"咩"住個藥包...你用槍射死佢,會著火..
用近武殺佢又冇事....
新版都唔見佢既
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 19:19     標題: 回復 15# 的帖子

應該是為了修改一些指令 , 使其適合舊時的指令(注:改語音雷達都要改此檔案)

回16#
其他人入來的話 , 他們都要有裝以上的東西
而且那軍佬是隱藏角色或是插件.....不太清楚

作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 19:24     標題: 回復 14# 的帖子

在原版連結中,
deathtoll_v2.zip 為死亡喪鐘的修改版
應該是原作者放錯了...
加埋果3個場 , l4d1的場就齊了~(不計light house)
作者: 莫加    時間: 2010-1-2 19:34

引用:
原帖由 yats 於 2010-1-2 19:11 發表
我單機玩到舊版啦...
但係仲係同唔到人連線..要下載咩附加元件
同埋呢..我發配舊版有一個新既普通感染者..成個軍佬咁
佢"咩"住個藥包...你用槍射死佢,會著火..
用近武殺佢又冇事....
新版都唔見佢既 ...
佢就係傳說中ge武器店老板
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 19:51

引用:
原帖由 莫加 於 2010-1-2 19:34 發表

佢就係傳說中ge武器店老板
一睇就知係PC版未出,但聽講XBOX出左的人
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 19:54

好慢呀...
點解load速咁慢,又唔見我down其他檔去到60k咁慢,個檔有問題架?
作者: 一箭三鵰    時間: 2010-1-2 21:04

請問點樣用L4D1人呀,同埋唔倒(死亡喪鐘)個地圖下載地址? :L :L :L :L
作者: 一箭三鵰    時間: 2010-1-2 21:07

同埋我成功玩倒舊地圖,除死亡喪鐘 :@ :@
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 21:10

在原版連結中,
deathtoll_v2.zip 為死亡喪鐘的修改版
應該是原作者放錯了...
加埋果3個場 , l4d1的場就齊了~(不計light house)
作者: 一箭三鵰    時間: 2010-1-2 21:15

問題就係我唔倒  {在原版連結}  個下載地址呢! 唔該晒 :handshake
作者: 一箭三鵰    時間: 2010-1-2 21:19

點樣可以用倒舊人物呀,我以經下載完同放落  (addons)倒
作者: Obscene    時間: 2010-1-2 22:00

add-on 真係慢到-.-

不如樓主up個seed啦- -
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-2 22:28

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-2 22:00 發表
add-on 真係慢到-.-
不如樓主up個seed啦- -
還有D down-link下唔到!!!!!!!
作者: Icey0812    時間: 2010-1-2 23:19

原版在此:http://nekoarcnetwork.com/l4donl4d2/l4doriginalcampaigns/
later up 分割檔上mediafire
仲有l4d1人物解壓vpk , 不要連file一齊解壓
作者: 一箭三鵰    時間: 2010-1-2 23:22

thank you :kiss: :kiss: :loveliness: :loveliness:
作者: Icey0812    時間: 2010-1-3 00:20

已更新Add-on DL link
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-3 00:58

個add-on檔係唔係叫
[L4D1_2_VPK_Official.rar.td]
作者: 〥Andsㄨ銘β    時間: 2010-1-3 03:46

正WO...ZOEY好掛住佢...快D DOWN左佢先
作者: 狂舞乂刃    時間: 2010-1-3 07:53

個分割檔 pak02_000.vpk 壞左wo
作者: [Hk]-[DeViL]豪    時間: 2010-1-3 10:11

airportl4d2.7z 解壓唔到
作者: Icey0812    時間: 2010-1-3 13:05     標題: 回復 34# , 35# 的帖子

都解壓到
試下重DL一次

而Add-on檔原名叫L4D1_2_VPK_Official.rar
係官方出steam在內比人dl的
但有人把他抽出而已
或許有人已經一早dl過
在以下帖內有:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=180768&extra=page%3D1

作者: Icey0812    時間: 2010-1-3 15:05

推~
希望更多人受惠~
希望高亮~
作者: Obscene    時間: 2010-1-3 15:24

extract吾到pak_02_000.vpk -.-
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-3 15:49

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:24 發表
extract吾到pak_02_000.vpk -.-
其實同呢個檔有什麼關係???我冇理過....
PS:我已經用到了!!(未整好add-on)
好懷念的Zoey呀!

作者: [Hk]-[DeViL]豪    時間: 2010-1-3 15:52

Add-on是解決大部分在L4D1及非官方圖有紫黑格仔的情怳
裝左仲系有自動幫我打格仔a_a
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-3 15:56

引用:
原帖由 [Hk]-[DeViL]豪 於 2010-1-3 15:52 發表
裝左仲系有自動幫我打格仔a_a
我都係,所以重裝add-on緊
作者: Obscene    時間: 2010-1-3 15:58

hero你解壓到pak02_000 - -?
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-3 16:06

引用:
原帖由 Obscene 於 2010-1-3 15:58 發表
hero你解壓到pak02_000 - -?
其實係什麼來的....
作者: qawsq    時間: 2010-1-3 16:12

我係正版
咁樣佢d file會唔會比steam ban

我淆淆地又想玩番呀.......
咁我係咪唔洗裝其中既add-one support
因為我地正版有得dl add-one support

作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-3 16:17

我知了!!!!!!!!!!!!我解壓到pak02_00X.......!!!!!!!!
作者: anthonywong    時間: 2010-1-3 17:15

請問係唔係會攪到個語音指令"Z"制用唔到嫁?因為我整完玩到,但用唔到個語音指令...
作者: ericchoi1019    時間: 2010-1-3 18:20

引用:
原帖由 qawsq 於 2010-1-3 16:12 發表
我係正版
咁樣佢d file會唔會比steam ban

我淆淆地又想玩番呀.......
咁我係咪唔洗裝其中既add-one support
因為我地正版有得dl add-one support
你唔講我都睇唔到tim= =
我都想知我地洗唔洗add-on support?
作者: Icey0812    時間: 2010-1-3 19:22

原作者話要裝Add-on , 影響的是地圖 ,
5關人物模組事 , 而我都有少少野有格仔....(只見到一個...)

而修改過的pak01_dir.vpk可能入面有野改錯
已up我果個再修改版

而非官方版的地圖(包括l4d1圖)及人物模組為附加原件一類
理應不會被ban ac

作者: anthonywong    時間: 2010-1-3 19:59

1. 測試左修改版既pak01_dir.vpk, 語音雷逹正常返

2. 試左
~~[ 毫不留情 ]~~ changelevel l4d2_hospital01_apartment
~~[ 死亡機場 ]~~ changelevel l4d2_airport01_greenhouse
~~[ 嗜血豐收 ]~~ changelevel l4d2_farm01_hilltop
玩到既,但係
~~[ 死亡喪鍾 ]~~ changelevel l4d_smalltown01_caves
玩唔到,無依個map........

3. 仲有點先可以玩到
~~[ 速成課程 ]~~ changelevel l4d_garage01_alleys?

作者: ringochan21    時間: 2010-1-3 20:21

我一開場就有個問題~ sever is enforcing for this file : models/infected/charger.mdl..........
有冇得搞?
作者: Icey0812    時間: 2010-1-3 21:19     標題: 回復 49# 的帖子

死亡喪鐘的修改版在版連結內的deathtoll_v2.zip , 原作者放錯了
而速成課程就沒有....

但有另一個圖是速成課程的(L4D)
遲D post上來吧

回50#
不清楚是什麼原因....未見過....
作者: Obscene    時間: 2010-1-3 21:42

點解我放左addon仲有紫黑格仔- -
作者: ericchoi1019    時間: 2010-1-3 21:50

下載左D場/////真係得架喎
不過唔知點解冇人入....係唔係要果個人都有先可以入架??
作者: alexho1357    時間: 2010-1-3 22:16

引用:
教學就引用舊文吧:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=176908&extra=page%3D2
已修改好的pak01_dir.vpk(原作者版): 按此下載
                     或
(本人修改版 , 解決語音雷逹問題)
修改版係咪(舊文) link入面o個個?
作者: lokouyang    時間: 2010-1-3 23:06

系咪要自己開ge ser 先可以體到d人物模組而入人地場體唔到? =]

作者: sunny141p    時間: 2010-1-3 23:08

引用:
原帖由 ringochan21 於 2010-1-3 20:21 發表
我一開場就有個問題~ sever is enforcing for this file : models/infected/charger.mdl..........
有冇得搞?
我都有咁既問題,我而家連left4dead2啲場都玩唔到呀
作者: yipyipyip123    時間: 2010-1-3 23:09

引用:
原帖由 ringochan21 於 2010-1-3 20:21 發表
有冇得搞?
我都係咁喎
作者: iopllboo    時間: 2010-1-3 23:40

上面的我答你吧,只要把版本l4d2升級到2.0.0.5就可以玩到了

另外我想問一問樓主,你 第二部分 : l4d2喪屍       (必要)
                                     記得舊方法的喪屍是又藍又綠的
                                     裝了這個後,問題即可解決~
                                    下載完解壓檔案 , 把內裡的vpk檔案放在LeftDead\left4dead2\addons內即可
下載左放了入去都解決唔到問題,
我d喪屍還是又藍又綠的,可以幫幫我嗎= =其他問題我都能完成了,就是還差這個解決唔到!!!

作者: anthonywong    時間: 2010-1-4 00:33

頭先同fd打試到有兩個map有問題(其他未試哂)
l4d2_hospital05_rooftop 係開始個安全室入面一囉係野就會任務完成,之後就玩唔到
l4d2_farm05_cornfield 打到最尾間屋,按左"準備"等救援果時,當打哂第一轉in coming就無怪出
作者: 狂舞乂刃    時間: 2010-1-4 06:17

我做哂咁多個步驟 個天空都仲係紫黑紫黑格仔bor
最後一步果度 我係用下載點三的
作者: candleyo    時間: 2010-1-4 12:27

srcds開唔到l4d1既場呀....

不回報.

作者: EricChan1234    時間: 2010-1-4 13:58

搞咁多野都係玩l4d1既模組
咁點解唔番去玩l4d1 = =
作者: qawsq    時間: 2010-1-4 17:21

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-1-3 18:20 發表

你唔講我都睇唔到tim= =
我都想知我地洗唔洗add-on support?
ok
你裝左佢玩都ok
我都得
作者: Keoeva    時間: 2010-1-5 14:20

好似冇哂D incoming attack
作者: m88    時間: 2010-1-7 16:25

我down個add-on 分割檔 解壓唔到個pak02_000.vpk   之後我down多幾次都係咁,只係解壓唔到個pak02_000.vpk   ,其他無問題

!   C:\Users\m88\Desktop\m88\download\L4D1+2_VPK_Official.part01.rar: 封裝的資料 CRC 失敗於 pak02_000.vpk,分割檔損壞。
!   C:\Users\m88\Desktop\m88\download\L4D1+2_VPK_Official.part02.rar: CRC 失敗於 pak02_000.vpk,檔案損壞。
作者: m88    時間: 2010-1-8 13:15

有無人可以幫到我牙- -上傳返個 pak02_000.vpk得唔得-__-?
作者: hly324    時間: 2010-1-9 22:00

thank for sharing
作者: ming6339    時間: 2010-1-9 22:33

引用:
原帖由 EricChan1234 於 2010-1-4 13:58 發表
搞咁多野都係玩l4d1既模組
咁點解唔番去玩l4d1 = =
貪佢有新武器掛...
作者: xX神風Xx    時間: 2010-1-10 14:30

thank for sharing

有NEW MAP玩><"

作者: ab6999    時間: 2010-1-10 16:42

有冇人開場,                      '
作者: chunchung38    時間: 2010-1-10 19:56

係玩到l4d1既map...但l4d2 d map hand晒..
help下我啦唔該..

作者: 小夜0v0    時間: 2010-1-11 19:53

@@"仲等我e家download緊l4d捻住回味下tim-3-"
作者: HeroSnpier    時間: 2010-1-13 21:25     標題: 參觀

八戍靡切弁亥肘
作者: 死野肥明    時間: 2010-1-13 21:43

點樣打場? :o
作者: 01071    時間: 2010-1-18 00:25

裝完all武器準星消失..orz
又要重裝
作者: kaplan    時間: 2010-2-1 17:16

我想知點咩地圖跟咩地圖??
作者: RJJ.    時間: 2010-2-1 19:32

收下了,謝謝謝謝謝!
作者: legken    時間: 2010-2-2 00:17

謝謝各位大大!!!!!!!!!!
作者: Smoker_skills    時間: 2010-2-7 14:36

試過都ok 係add-ons 個到有個file有問題 d紫色格仔仲有係到 不過少左
仲有個法蘭西斯塊面都係紫格
作者: john2724    時間: 2010-2-7 18:12     標題: .....

裝左之後  入ser會出現:Server is enforcing consistency for this file: scripts/instructor_lessons.txt
點算??
作者: toto345618433    時間: 2010-2-28 00:01

ARM ARM update 左2.0.1.1 版
咩都正常哂
終於可以淨係得l4d2 都完全地玩到l4d

建議5得果d人入呢到down:
http://www.l4d2.upc-gamers.com/news.php

作者: makjenny    時間: 2010-3-11 10:17

至頂,因為近排l4d少人,所以至頂,我係遊戲裏面叫賓仔娘太啊~
作者: wallacejedi    時間: 2010-3-11 23:08

呢D場玩到實實or Vs 嗎?
作者: qq78123    時間: 2010-3-13 12:11

我彈GAME 玩唔到  YY???
作者: hiuwut    時間: 2010-4-6 01:48

第1頁 果d 載點全陪沒用 - -
作者: chris1701    時間: 2010-4-6 09:49

個地圖唔係最新版,建議你地下載最新版會比較好

岩岩upload最新版既l4d1五個官方圖 (part1~6,全下載)

http://vspace.cc/file/VSV3XWA5MA39QISB.html
http://vspace.cc/file/CRZ8TG1KOU8AQMYG.html
http://vspace.cc/file/26AR24ZW95WCMIZM.html
http://vspace.cc/file/67LZ1VI8ZFSH2REB.html
http://vspace.cc/file/MS6MTYPXSG7F1FLD.html
http://vspace.cc/file/XOL95EG4O7S2JFVP.html

可以參考之前我post個步驟:

1.更新addon support
上steam更新
2.粉紫色係因為沒有模組,你可以去下載:
http://oprecords.com/l4donl4d2/infectedforl4d1maps.7z (支援l4d2屍群在l4d1 地圖)
http://www.mediafire.com/?2dg2xtjjmgw <-L4D1 extra asset (支援額外l4d場景模組)

3. L4D1+2_VPK_Official_20100206
http://webhd.xuite.net/_oops/k2629.akin/vfh 呢個係支援l4d1 既模組 (必用)
(轉貼自 Gxrena 競X台 kevin 223既post)

要玩l4d1 地圖只需這三步就可以,我用了l4d1地圖一點紫色跟error也沒有

要看教學請看:
讓 L4D2 支援 一代官方及非官方圖的方式 (*不定期更新 (在競X台可找到這個post)在vlan無法打全名= =""

作者: chris1701    時間: 2010-4-6 10:48

更新左最新版既地圖,希望大家統一下版本,令大家可以玩下l4d2官方以外既地圖
作者: shd01038    時間: 2010-4-6 13:05     標題: 已解決

開場時話搵唔到map, 請問點搞? (已解決)

作者: 風神小子    時間: 2010-4-6 14:30

有d已經dow唔到  請更新~~
作者: penisface    時間: 2010-4-6 15:02

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DOWN 地圖: http://www.l4d2.upc-gamers.com/download.php?list.3
特感檔: http://oprecords.com/l4donl4d2/dl.html#googtrans/en/zh-TW

教學: http://www.youtube.com/watch?v=Pcw3AiXw6oA&annotation_id=annotation_601190&feature=iv
           (基本英文好易明)

再裝L4D ADD-ON SYPPORT  + Left 4 Dead 2 Authorizing Tools 1.8
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175576&extra=page%3D2  4樓2個都裝
得左

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

作者: chiua    時間: 2010-4-6 19:29

多謝哂大佬呀
作者: hiuwut    時間: 2010-4-6 19:38

我果個係人物粉紫色格 wo 咁點
作者: hiuwut    時間: 2010-4-7 12:46

推推推推推推推推推推推推
推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推
作者: kwan1996    時間: 2010-4-7 12:55

thanks a lot
yoyoyoyoyoyoyoyooyoyoyooyoyoyoyooyoyoyooyoyoyooyoyoyo
作者: chris1701    時間: 2010-4-7 16:40

請刪除這個回覆

作者: danny20064    時間: 2010-4-8 18:29

唔該,, 可唔可以有人補l4d d人既檔twt??
作者: kuiohk    時間: 2010-5-3 17:04

條link死左

搞搞他
作者: 破裂乂回憶    時間: 2010-5-3 19:07

好好用,我支持,請樓主置頂!
作者: tony101010    時間: 2010-5-19 18:03

條 LINK 死左
條 LINK 死左
條 LINK 死左
條 LINK 死左
條 LINK 死左
條 LINK 死左
條 LINK 死左
作者: monkeywong28    時間: 2010-5-23 17:40

無得下載既...樓上睇下丫唔該  好想玩番舊圖

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0