標題: 小弟Hunter之啟蒙老師!Visceral L4D2 第1集hunter edition! [打印本頁]

作者: amandaQ    時間: 2010-2-6 15:07     標題: 小弟Hunter之啟蒙老師!Visceral L4D2 第1集hunter edition!

你今日睇左未!!!?仲未睇!!?
一直被模仿 未被超越的神HUN
Visceral新作
[youtube]MtMBw6kJVOQ[/youtube]

彈燈柱入c1m2後街道
彈牆入大雨糖廠穿窿屋仔
嘉年華c2m1新發現隱形牆
教區c5m2隱形牆撲窄位
連彈4棵樹25!

片長4分鐘 55秒特效 3分鐘撲 cut 前半段彈牆
取材 team versus
睇唔到既盲點彈牆~_~

作者: ericchoi1019    時間: 2010-2-6 15:25

教區第一關扯左兩個人落海@@
作者: amandaQ    時間: 2010-2-6 15:36

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-2-6 15:25 發表
教區第一關扯左兩個人落海@@
那是char撞的
作者: alko    時間: 2010-2-6 15:40

1:18 個到 佢可以睇到人既動向
D特效好正 好似睇緊電影咁

作者: SamChoy    時間: 2010-2-6 16:37

哈哈~你師父真係超屈機= =我都想有人教我呀fire
作者: amandaQ    時間: 2010-2-6 16:50

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-2-6 16:37 發表
哈哈~你師父真係超屈機= =我都想有人教我呀fire
LOL你咁勁邊使人教
我呢d垃圾先要人教既姐
你睇d猩猩都要向你屈服 比蕉你食lol"
成日都唔on 想同你玩都唔得-3-
作者: huteson    時間: 2010-2-6 20:22

2:45 呆左下
作者: SamChoy    時間: 2010-2-6 20:45

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-6 16:50 發表

LOL你咁勁邊使人教
我呢d垃圾先要人教既姐
你睇d猩猩都要向你屈服 比蕉你食lol"
成日都唔on 想同你玩都唔得-3-
我咩冇on呀~吼吼吼~~係你成日玩steam架炸><....

同埋我廢左勁多.....變返新手階段/_\
作者: 頂之座-麟    時間: 2010-2-6 21:17

十卜十卜.....
幫你推下la...
作者: manuhin    時間: 2010-2-6 22:22

師父
佢真係教你玩嫁?
作者: amandaQ    時間: 2010-2-6 22:27

引用:
原帖由 manuhin 於 2010-2-6 22:22 發表
師父
佢真係教你玩嫁?
YAP
果時l4d1係加拿大玩左陣 識到
問佢囉左msn
作者: lovesikfai    時間: 2010-2-7 04:49

我好小睇完一條片
正常我睇一半就唔睇 因為其他hunter片只係高撲
唔知點解呢條片唔同
好鬼型 凸別係停左果陣
作者: delta2345    時間: 2010-2-7 15:30

點解2:45個度比charge撞左落海之前佢可以預定黎自殺捉?
開左野= =?
作者: amandaQ    時間: 2010-2-7 16:17

引用:
原帖由 delta2345 於 2010-2-7 15:30 發表
點解2:45個度比charge撞左落海之前佢可以預定黎自殺捉?
開左野= =?
唔關事
係之前已經諗好要點拍
之後平時玩就會一到果d位就會去試
有d人會話咁你咪玩好多場先拍到果幾個鏡頭
我可以答你: 係!
因為如果你想拍撲入穿窿屋仔 問題係人地跟本唔入去搵野 咁你又可以點撲?
正如片中撲落海
見到隊友有charger d友仔又要比佢撞到 你先有機會拍到
所以事前已經要同隊友商量 我想拍邊個位 要點拍

遲d你會見到我個fan7佬拍一個撲入窿既位
佢係未玩之前去開單人對抗練左果個位成好幾粒鐘
用各種撲法試邊種最令 邊到開始起跳 最易彈到
之後先去拍 拍左出黎之後 真係幾令
值得一看

This is 10% luck,
20% skill,
15% concentrated power of will,
5% pleasure,
50% pain,

作者: §鬼§姬§    時間: 2010-2-7 16:38

咪我真係咁7咩  個個都叫我7佬
作者: chanwanfat    時間: 2010-2-7 17:08

支持支持支持~~~
作者: HKB    時間: 2010-2-8 11:57

hunter 高撲係唔係可以一下秒人?
作者: _Heii    時間: 2010-2-8 13:09

.....你想多了吧..
樓主大大

假如對方只有25血就是了
作者: as4448132    時間: 2010-2-8 13:55

撲嘅位置比任何人高
撲嘅位置比任何人靚
撲嘅位置比任何人特別
佢啲片番睇幾多次都唔會厭
不過佢肯教你你爽死啦
我妒忌你

作者: fuyin    時間: 2010-2-8 19:04

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-8 13:09 發表
樓主大大

一定要一下秒人先撲得@@?
作者: windsang    時間: 2010-2-8 22:14

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-8 13:09 發表
樓主大大

假如對方是我
作者: amandaQ    時間: 2010-2-9 10:17

引用:
原帖由 windsang 於 2010-2-8 22:14 發表

假如對方是我
XD
3哥 jockey都可以用秒的-_-+
近戰一刀斬開2件/_\
作者: yiuwants    時間: 2010-2-9 21:00

c2m4 彈燈柱果到睇唔到點撲中 好可惜= ="
同埋特技唔止55秒=_=
作者: amandaQ    時間: 2010-2-10 00:54

引用:
原帖由 yiuwants 於 2010-2-9 21:00 發表
c2m4 彈燈柱果到睇唔到點撲中 好可惜= ="
同埋特技唔止55秒=_=
咪撲中左COACH
我岩岩學佢果種拍攝手法 原來係好晒飛林-_-
撲果時一段停鏡一段撲到一段 共3段 已經去左成半分鐘 一個撲...
所以我開頭以為果D停鏡係特效...原來問番佢...果D已經係25黎-_-"
作者: в†’иЄing    時間: 2010-2-10 09:35

2:45 果到dd sm 推埋條友落去海
作者: amandaQ    時間: 2010-2-12 15:15

[youtube]Q3rDocQMv2I[/youtube]

SRY 太耐冇CHECK留言

邊個話25秒唔到人??@@?

我個Росси́йская FAN Alex既作品

作者: _Heii    時間: 2010-2-13 11:47

....秒掉了..

.....
作者: terry7894561    時間: 2010-3-14 22:10

個人唔係被人25死...
但25廢後沖落去跌死架bor= =||
作者: kaiming1991    時間: 2010-3-15 19:48

點解可以咩都睇唔到都上到咁高....仲要彈黎彈去都撲中人嫁囧....
我高撲camp到實一實都唔中T.T
作者: penisface    時間: 2010-3-16 18:15

我真係做唔到
我估一定要係HUNTER CITY閉關修煉好耐先做到
我唔會追求
作者: as4448132    時間: 2010-3-16 22:39

引用:
原帖由 kaiming1991 於 2010-3-15 19:48 發表
點解可以咩都睇唔到都上到咁高....仲要彈黎彈去都撲中人嫁囧....
我高撲camp到實一實都唔中T.T
熟能生巧呀KAI明
多D玩包你做到
作者: amandaQ    時間: 2010-3-18 10:37

冇錯 熟能生巧
但唔好以為hunter city 練好去正式場跳就好易
hunter city 只係模擬地形 好多人玩既時候直接飛左d柱位 難跳果d位
但如果正式地圖 前面有幾支柱擋住 又可以飛左果個位直接撲後面?
原理一樣
作者: 尐洛xP    時間: 2010-3-22 15:56

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-12 15:15 發表
Q3rDocQMv2I

SRY 太耐冇CHECK留言

邊個話25秒唔到人??@@?

我個Росси́йская FAN Alex既作品
這個= =....太牛了吧

神級手秒技...我真係o哂=_=...
作者: as4448132    時間: 2010-3-22 18:14

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-3-22 15:56 發表

這個= =....太牛了吧

神級手秒技...我真係o哂=_=...
其實唔算係25秒人
因為嗰到平地撲埋去都會飛出去秒左
作者: 尐洛xP    時間: 2010-3-23 13:04

引用:
原帖由 as4448132 於 2010-3-22 18:14 發表

其實唔算係25秒人
因為嗰到平地撲埋去都會飛出去秒左
我知

但以我記憶 就算平撲落去最多都係訓低-.- 我玩左l4d1唔夠2個月 sorry 唔記得係唔係A"A

但佢25秒到先型XD
作者: 新手仔321    時間: 2010-3-23 16:47

同台灣個4個神人差唔多姐

不過都係神人 *o*
作者: amandaQ    時間: 2010-3-24 09:16

引用:
原帖由 新手仔321 於 2010-3-23 16:47 發表
同台灣個4個神人差唔多姐

不過都係神人 *o*
高撲既話 台灣我只記得 cat 的高撲好看一點而已
對不起 我記性非常差!
作者: wizardyat    時間: 2010-5-22 23:18     標題: Visceral

I am a fan of visceral too, but i think he is not your master, your are just a fan of him, right???
作者: 神§龍    時間: 2010-5-24 18:28

我想知道點彈架= =
作者: amandaQ    時間: 2010-5-25 03:54

引用:
原帖由 wizardyat 於 2010-5-22 23:18 發表
I am a fan of visceral too, but i think he is not your master, your are just a fan of him, right???
朋友囉
好難一齊玩 太高ping
係msn講囉
不過我都好少開msn
加埋facebook d信息 一開即刻洗畫面
作者: amandaQ    時間: 2010-5-25 03:55

引用:
原帖由 神§龍 於 2010-5-24 18:28 發表
我想知道點彈架= =
你指邊到先??
作者: sapphire4890    時間: 2010-5-25 18:38

HUNTER CITY唔難...不過要一次過做晒又冇失誤就...
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-25 19:40

睇幾多次都咁正XD!
作者: 神§龍    時間: 2010-5-25 21:49

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-25 03:55 發表

你指邊到先??
我唔知點撲人= =
我跳唔高...只可以跳到一次,之後又要落地按ctrl再跳..
作者: amandaQ    時間: 2010-5-26 00:43

引用:
原帖由 神§龍 於 2010-5-25 21:49 發表
我唔知點撲人= =
我跳唔高...只可以跳到一次,之後又要落地按ctrl再跳..
咁唔怪之得
通常想連跳都會設shift做蹲下
一唔係就有巨集 set久蹲
bind x "+duck" 之類
咁會易d 掌握方向鍵
仲有ipve內都有hunter彈牆教學貼
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-26 09:01

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-26 00:43 發表

咁唔怪之得
通常想連跳都會設shift做蹲下
一唔係就有巨集 set久蹲
bind x "+duck" 之類
咁會易d 掌握方向鍵
仲有ipve內都有hunter彈牆教學貼
bind x "+duck"
呢個係咩黎@@?
我新手
作者: cakego    時間: 2010-5-26 13:57

年中見唔少同visceral 扮熟既人
作者: amandaQ    時間: 2010-5-26 14:27

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 13:57 發表
年中見唔少同visceral 扮熟既人
你講咁多野都係想要佢msn同我一齊扮熟姐@@?
你鍾意筆戰既 我樂意奉陪既@@

將以下句子貼入l4d2入面l4d2既cfg folder入面開一個叫autoexec既文字檔
Bind Shift "+Crouch41"
alias "+Crouch41" "+duck"
alias "-Crouch41" "Crouch42"
alias "Crouch42" "-duck; alias -Crouch41 +duck; wait 20; alias -Crouch41 Crouch42"

連禁2下就係長期蹲下
作者: cakego    時間: 2010-5-26 20:51

只不過 指出 有時 係網上見到D勁人玩 當佢係自己老師都岩既
就唔好扮熟

佢msn 我就唔想有啦 你諗得太多
作者: amandaQ    時間: 2010-5-26 21:46

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 20:51 發表
只不過 指出 有時 係網上見到D勁人玩 當佢係自己老師都岩既
就唔好扮熟

照咁睇 閣下d hunter一定深藏不露
不如露兩手比大家開下眼界@@
已經達到無師自通之境
想必未見過人親身示範 各種彈牆方式都能自己融會貫通
作者: ROSEpie    時間: 2010-5-26 22:53

影片精彩 跳撲一流      
作者: love52190355    時間: 2010-5-26 23:20

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-26 20:51 發表
就唔好扮熟

真係唔明點解宜家咁多小學雞係度扮高手....
得個講字有用ga??
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-27 16:14

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-26 14:27 發表

你講咁多野都係想要佢msn同我一齊扮熟姐@@?
你鍾意筆戰既 我樂意奉陪既@@

將以下句子貼入l4d2入面l4d2既cfg folder入面開一個叫autoexec既文字檔
Bind Shift "+Crouch41"
alias "+Crouch41" "+duck"
alias "-Cr ...
禁2下shift就得@@"?
同埋你可唔可以留msn俾我
我想有個師傅教下我玩
本人冇咩額外意思
只想有人指點下技術..
作者: §鬼§姬§    時間: 2010-5-27 18:19

引用:
就唔好扮熟

wow 依位人兄玩花hun 既技術 一定好高境界

教下我玩花hunter啦
作者: love52190355    時間: 2010-5-27 18:45

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-5-27 18:19 發表

wow 依位人兄玩花hun 既技術 一定好高境界

教下我玩花hunter啦
算啦

唔知佢個ac係正ac定係分身

不過睇佢都知佢得個講字....一d實力都無的...
作者: 神§龍    時間: 2010-5-27 23:27

我都係睇唔明=- -
都係算啦....
作者: amandaQ    時間: 2010-5-28 01:53

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-27 16:14 發表

禁2下shift就得@@"?
同埋你可唔可以留msn俾我
我想有個師傅教下我玩
本人冇咩額外意思
只想有人指點下技術..
不如你留steam比我 我add你 我唔想開msn
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-28 06:16

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-5-28 01:53 發表

不如你留steam比我 我add你 我唔想開msn
我唔係正版玩家
唔知你add唔add到我啵
我ID: RuKiWinG
感激
作者: 呀澄    時間: 2010-5-28 20:17

太強啦=.
飛得好高
對準位係好難的事
作者: cakego    時間: 2010-5-29 11:47

可能你睇得唔清楚 / 我既表達有問題啦

其實我認為睇片係冇咩問題.. 我都睇其他game 既高手片
我對呢個行為  係絕對.. 絕對 同意.. 冇任何既不滿

只不過我就卑視一D 當高手同自己好熟.. 話同自己 msn 個D

當然我唔排除呢個可能性

我亦都冇話咩自己無師自通 等等.. 希望你明白啦 唔好再自己諗既野加係我身上

另外個班護主犬我冇乜興趣去理會
作者: amandaQ    時間: 2010-5-29 13:37

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-29 11:47 發表
可能你睇得唔清楚 / 我既表達有問題啦

其實我認為睇片係冇咩問題.. 我都睇其他game 既高手片
我對呢個行為  係絕對.. 絕對 同意.. 冇任何既不滿

只不過我就卑視一D 當高手同自己好熟.. 話同自己 msn 個D

當然我 ...
哦 原來你想講高手應該高手到冇朋友先係高手
唔怪得之d人話無敵係最寂寞 最是痛苦

其實我本來想忽略你 反正你得果3lv lol
不過見你咁有passion回貼@@
你d point 講黎講去3覆被

唔通青雲兄同呀海明嫂拍電影有床上戲
佢地有要講埋佢地點樣識 點樣做第一次比你聽
你先知佢地係真夫妻咩?

只論花HUN既話 雖然我唔係好勁
但都見得下人既
http://www.youtube.com/user/benchuchu1987
不如先生你表演一下 等大家唔好覺得你得個講字

grow up kid~

作者: cakego    時間: 2010-5-30 16:59

睇黎你先係講黎講去都係個 論點  

Ipve  一唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁  

同埋你個個 劉青雲既比喻係點?? 我睇唔出睇主題有咩關係

你又將你既諗法代入去我到.. 我無話高手唔可以有朋友   下次睇清楚先回覆

重申多次我既睇法 . 或者我咁樣認為啦..

我認為 好多人 (small potato ) 好鍾意亂禁認網上某些高手 係自己既老師(同佢好熟 傾msn / steam  .. wat ever)

但事實上只係睇人地既片 增進自己技術

我個人意見..  唔岩聽可以忽視我   我冇惡意

同埋見你都好似唔想回我??
作者: amandaQ    時間: 2010-5-31 21:07

引用:
原帖由 cakego 於 2010-5-30 16:59 發表
睇黎你先係講黎講去都係個 論點  

Ipve  一唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁  

同埋你個個 劉青雲既比喻係點?? 我睇唔出睇主題有咩關係

你又將你既諗法代入去我到.. 我無話高手唔可以 ...
1.個比喻就係 我係咪識佢 冇需要同你交代 我係識就識 我只係幫朋友推下片
   佢做到既 而家好多人都做到 我L4D1果陣都同我自己圍內人講過識佢
   冇必要而家先黎特登講

2.你只不過係到循環解釋 建議你去睇一本叫做"極端自我就是王"既書
書入面講 當人地冇需要同你解釋任何野時候 "而 已經答左你既問題"
你不斷去問同一個問題 你只係尋求緊自我安慰
因為一係你就唔知道果個係答案 二係 你知道左 只係唔係對你悅耳既答案
因為我就算對你提出證據 一係你就唔承認果個係證據
因為你接受唔到 打從一開始你對我有好多大敵意
二係 你接受到個證據 然後又會問 你係識佢又點姐?之類既問題 然後又再循環解釋(放屁?)
會唔會我將個標題改做
(((雖然我識佢 佢好勁 為左唔想CAKEGO傷心我將個標題改成 我好廢 CAKEGO好勁之外國知名但
跟我冇相關之幫我唔識之朋友宣傳的花HUN強人VID 好貼 入黎睇睇))))會令你個心舒服D?
3.咁你係咪小學生 ?
作者: cakego    時間: 2010-6-1 23:00     標題: 回復 63# 的帖子

我都係提出下有第一部份人會做出 我所講既行為姐

但係我知道 有時人講中左其他人既弱點 ?事實?  就會引起敵意 .. 不滿

eg「 講你又唔信 .. 洗唔洗證明比你睇」  簡單D講姐係 發悔氣

我對你有冇同你圍內既人講你識佢 冇乜興趣知道

當然你冇需要同我解釋..   
同埋你邊度有答我問題?? 你只不過係度係咁兜 又叫人拍片睇下 .. 又話冇需要同你解釋
我幾時有不斷問同一個問題呢? 我都係表達我既論點 指出有D人係咁.. 冇話

amandaQ 係d咁既人 從來都冇咁講
你個論點 好似有D問題.. 我從來沒有自我中心.. 我都係提出下有D人係會咁

因為你對我有敵意? 認為我一開始就否定你冇可能識一D高手?? Sorry 我從來冇咁講

咁我又唔認為我會講 你識佢又點姐.. 呢D冇乜意思既說話.. 因為講左 姐係冇講

你個句紅字係想嘲笑定係咩? 你做任何野都冇需要同我解釋其實..

因為我自係一過睇你帖.. 回應下既人..

只不過你認為我既回覆 唔岩聽.. 對我有敵意姐

3. 我講有d小學生會咁姐..冇話自己.. 你D老毛病又返黎
作者: amandaQ    時間: 2010-6-2 12:44

引用:
原帖由 cakego 於 2010-6-1 23:00 發表
我都係提出下有第一部份人會做出 我所講既行為姐

但係我知道 有時人講中左其他人既弱點 ?事實?  就會引起敵意 .. 不滿

eg「 講你又唔信 .. 洗唔洗證明比你睇」  簡單D講姐係 發悔氣

我對你有冇同你圍內既人講你識 ...
睇黎你已經接受到 進入循環解釋
我一開始就答左你 我係識佢 至於熟唔熟(比個下台階你)
見人見至 我比得msn 都唔會疏得去邊既

如果我有老毛病 我諗你既老毛病 係冇果樣整果樣
1沖住個標題入黎整句 年中見唔少人同visceral扮熟
然後又話樓主唔係
咁你就唔好跟住問落去啦↓
2跟住又一句 唔夠人講就叫人拍片上黎 ..    咪咁小學生話 你淆底呀咁
然後又整句小學生名句 下次睇清楚先回覆
文章用黎慢慢睇既咩 用黎領會架咋嘛 小朋友 係人地講左之後接收有問題姐
人地寫句 吾欲與爾娘親交歡
D冇種鬧人果D人就會講呢句
為自己留住後路 比人秋番轉頭果陣 都可以整番句 我話你娘親姐嘛 唔係話你

3同埋見你都好似唔想回我??
整句咁既野之後就唔好再加句
當然你冇需要同我解釋..
作者: cakego    時間: 2010-6-2 20:19     標題: 回復 65# 的帖子

我從來都冇發問 唔好屈得就屈

既然你話同佢熟有msn 傾計 等..   
其實你已經可以完左呢個話題 ..

係你 叫我拍片上黎 ... 你自己唔記得?

事實上你係冇清楚我既回覆 .. 如果你係睇清楚我既回覆 .. 咁你一定領會到我講乜

做人總不能一步登天..未學行先學走 .. 你連簡單既睇我講乜再回覆都有問題.
我相信你不能夠 領會我講乜囉

做咩都要留條後路比自已..   唔通等將來無路可退先黎後悔??

伊索寓言 睇過架啦?   咁簡單既道理你應該識..

btw多謝你推介個本"極端自我就是王" 呢一本書.. 相信係一本好書

會抽時間去睇
作者: 魅殤.    時間: 2010-6-15 23:18

I like it~睇左幾次都咁正a"a
作者: TS239LV    時間: 2010-6-16 00:20

我頂唔順___啦,睇左佢d回覆咁耐,就嬲咁耐,太小學了吧

樓主ge hun技真係令我五體投地(死左)呀~我下次同你玩XP
作者: ilk35929836    時間: 2010-6-16 14:41     標題: 回復 61# 的帖子

敢唔敢問下呀visceral

佢成日玩l4d1嫁

我入過去個d場觀戰 仲好睇過d片

一齊去問睇下係咪你師傅

如果只係見過下+左fd 就唔好出聲啦- -

因為佢steam至少有200個fd 有你唔出奇

樓主唔係廢呀 比人吳會就唔好啦- -

___變左潮語?? - -

作者: ★賤喱:)    時間: 2010-6-16 15:29

有d人冇料扮大佬
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 15:30

邊個呀 :) :) :)
作者: K!d    時間: 2010-6-16 16:43

引用:
原帖由 amandaQ 於 7-2-2010 04:17 PM 發表

唔關事
係之前已經諗好要點拍
之後平時玩就會一到果d位就會去試
有d人會話咁你咪玩好多場先拍到果幾個鏡頭
我可以答你: 係!
因為如果你想拍撲入穿窿屋仔 問題係人地跟本唔入去搵野 咁你又可以點撲?
正如片中撲落海 ...
and 100% reason to remember the name,mike
作者: SamChoy    時間: 2010-6-16 20:20

引用:
原帖由 ★賤喱 於 2010-6-16 15:29 發表
有d人冇料扮大佬
hey~~問你呀=]

講緊邊個呀
作者: ilk35929836    時間: 2010-6-16 22:12

放一條人地既片 會加分

咁我放幾條神手既片都得啦

仲有 我唔係唔信樓主係visceral朋友

但係唔好講講下 講到係你師傅 差唔多少少野 又扔佢出來

你都識講 你係l4d1都已經係咁講比人聽 你識佢啦

唔洗再講嫁啦

作者: r0403201    時間: 2010-6-20 18:05

好屈機lor 彈到咁高 跟住飛躍
作者: aesopu85441    時間: 2010-7-22 20:59

第二條片.....你簡單就係一粒隕石........
作者: 你不用出聲    時間: 2010-7-22 23:36

比我見到佢,....我發誓我實走場
作者: 94705205    時間: 2010-7-25 21:42

打返場44  lo   咁勁~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 聰明的白痴    時間: 2010-7-28 23:54

神hun 的說..........."
作者: SD2113    時間: 2010-8-12 17:45

吓吓吓吓吓果D聲果陣飛黎飛去 好似超人

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0