標題: [原創] IPvE vLan WAR3 v1.24e 完整更新包 [打印本頁]

作者: alan_wong8    時間: 2010-2-7 18:35     標題: IPvE vLan WAR3 v1.24e 完整更新包

IPVE vLan Warcraft3 1.24e 下載點

不含正規地圖更新 檔案容量 - 32.99MB (如先前已經更新了正規之會員, 可以下載此版本. 只需要下載其中一個)
IPVE vLan 主力下載點(可用續存軟件下載):
按我下載

webo hk 分流下載點:
按我下載

Ziddu 分流下載點(請勿用迅雷下載):
按我下載

Rayfile 分流下載點 (需使用Raysource 下載):
按我下載

FreakShare 分流下載點:
按我下載

更多分流下載點:
按我進入下載中心

含正規地圖更新 檔案容量 - 72.97MB
IPVE vLan 主力下載點(可用續存軟件下載.  只需要下載其中一個):
按我下載

Ziddu 分流下載點(請勿用迅雷下載):
按我下載

Rayfile 分流下載點(需使用Raysource 下載):
按我進入下載中心

FreakShare 分流下載點:
按我下載

更多分流下載點:
按我進入下載中心
作者: 索女Ku熊貓    時間: 2010-2-7 18:50

真快有1.24D
作者: HeBron黎立仁    時間: 2010-2-7 18:58

5系呀嘛
岩岩更新完1.24C2依家又要更新,
之前一更新玩都出左好多問題啦,
5系入5到VLAN就入5到WAR3

作者: Ev-forever    時間: 2010-2-7 19:18

1.24C更新唔夠一個月又更新1.24D 可能C版有bug
作者: 你ON溝    時間: 2010-2-7 19:40

依家vlan入面D場仲係1.24C...1.24D入吾到
作者: 小影﹏    時間: 2010-2-7 21:30

好搞事囉..轉左1.24c之後已經玩信長都lag....

而家又轉1.24d!?!?!?

你係改好左定係搞事呀!?!?

唔係張張圖都可以係轉左版後玩到架!!!

版主咪搞事啦!
作者: 風望-海神    時間: 2010-2-7 21:30

一日更一次
24日後更新到1.24Z
作者: 卍龘    時間: 2010-2-7 22:58

明顯係針對mh作出更新,呢排d mh多到牙...

上前反對果d,唔知係咪用緊呢?
作者: boyboyz    時間: 2010-2-7 23:52

我回得算唔算快 ??

更新有咩用-.-防mh?
作者: ★_傻茶〃    時間: 2010-2-7 23:55

1.24D 可唔可以入1.24c 場?
1.24c 可唔可以入1.24d場?
?_?
作者: 鳴逸島里香    時間: 2010-2-8 00:04

引用:
原帖由 ★_傻茶〃 於 2010-2-7 23:55 發表
?_?
我都想知

e+試下更新先
作者: シイタケ    時間: 2010-2-8 00:30

請問E家係1.24C定24D牙= =?!
作者: 呃鬼食豆腐    時間: 2010-2-8 10:22

感謝分享                       
作者: PVEING    時間: 2010-2-8 11:20

不要更新住 好d...................................
作者: chungxsiu    時間: 2010-2-8 13:17

E+係d呀..你唔轉做d入唔到game
(煩到死)
作者: SaGaiN|暗    時間: 2010-2-8 13:31

支持支持....有無對mh del晒佢地@_@?
作者: 望神    時間: 2010-2-8 14:04

=.=更新完入唔到games.....玩野
作者: l0ng._.    時間: 2010-2-8 16:25

又更新..支持
作者: 細謙...]    時間: 2010-2-8 16:35

引用:
原帖由 ★_傻茶〃 於 2010-2-7 23:55 發表
?_?
你吾同板本 你1.24D 吾會見到1.24C  場
作者: ArHo567    時間: 2010-2-8 16:48

GGX仲用緊1.23
作者: 走投無路﹏    時間: 2010-2-8 16:58

甘係dl d既邊個??
吾知dl邊個先岩
作者: alan_wong8    時間: 2010-2-8 17:00

下載其中一個就可以
作者: FinalFantasy俊    時間: 2010-2-8 17:29

:@ 唉 係咁更新好煩- -
作者: 新丁一名    時間: 2010-2-8 17:41

1.24c出左冇幾耐又出1.24d-_-
作者: Myth_幽魂★    時間: 2010-2-8 17:43     標題: ..

咩事啊???我入到vlan睇下我vlan個ac  0lv  l0r~明明我有團又無左~玩野??
作者: 桀鷺不狂    時間: 2010-2-8 17:46

誒..好灰咯..1.24c已經好lag..宜家到1.24d....再lag d?成日更新做乜啊又冇理由就系冇啦啦就單個更新消息出黎
作者: [Pain]回憶    時間: 2010-2-8 17:46

其實點解要成日更新既=_=
作者: ME]Gene    時間: 2010-2-8 17:47

更新係暴雪出既
隻game有bug米要改囉 改左米要更新囉
唔通有bug 重等d人搵到幾十幾百個bug先一次過解決再更新?
作者: 〝黑角敖犬    時間: 2010-2-8 18:05

引用:
原帖由 卍龘 於 2010-2-7 22:58 發表
明顯係針對mh作出更新,呢排d mh多到牙...

上前反對果d,唔知係咪用緊呢?
關咩事!?1.24D既MH一早出左啦
作者: 比三舊水我    時間: 2010-2-8 18:09

down吾到 1.24d 喎 - -
作者: Kiss傷    時間: 2010-2-8 18:17

唉 好膠 更完又更 好煩
作者: ★-ωιth.傑    時間: 2010-2-8 18:22

請問1.24d
係咪本身1.24c既地圖都玩唔到= =?
作者: 伊賀┴上忍    時間: 2010-2-8 18:31

我還沒有接受1.24c就出了一個1.24d..
vlan的做事效率...令我五體投地
作者: andy001441    時間: 2010-2-8 18:44

1.24D上吾到KYO?
係5係?
作者: 什麼定甚麼    時間: 2010-2-8 18:51

可否用1.24d看1.24c的信長影片
復活時間會不會變負數
想知
作者: ArHo567    時間: 2010-2-8 19:02

引用:
原帖由 伊賀┴上忍 於 2010-2-8 18:31 發表
我還沒有接受1.24c就出了一個1.24d..
vlan的做事效率...令我五體投地
其實唔算快囉-.-
1.24D出咗幾個禮拜 vLan先更新
作者: SaKuRa︱S    時間: 2010-2-8 19:07

成日都要更新-_-
作者: bengood362    時間: 2010-2-8 19:08

我想知c同d有咩分別- -?
作者: Enemy    時間: 2010-2-8 20:02     標題: 回復 38# 的帖子

前版本mh用唔到 之後就唔知有咩用
作者: 唐俊    時間: 2010-2-8 21:09

我更新左做1.24d 啦!!點解`唔到gAME,,無埸既
作者: a011970    時間: 2010-2-8 21:31

e家更新左 睇唔到fd開既場 搞咩
作者: ME]Gene    時間: 2010-2-8 22:21

Warcraft 1.24d Patch is now officially released by Blizzard. The reason behind releasing this patch was hacks but now they are detected in WarCraft 3 TFT 1.24d Patch. It is good to have the latest Warcraft 1.24d patch so you don't face any problems while playing on **廣告** or Battle.net

Upgrade to Warcraft v1.24d patch by connecting to Battle.net:

It requires original Warcraft 3 copy. Open your warcraft 3 click Battle.net, you will be automatically upgraded to the latest patch.

Warcraft 3 The Frozen Throne 1.24d Information:

• Fixed a client crash related to queuing too many invalid build commands
    ("crash hack").

• Also, Avoid using any kind of Maphacks, custom kicks, crash hacks they are now outdated/detected in Battle.net because of this War3 1.24d patch.

睇清楚啦大家 更新檔並唔係vlan自己出嫁 係暴雪對war3既改動同修正

同埋d用翻板war3既就唔好出聲啦 翻板都有得比你更新 算好啦

但係你地都唔係錯哂 你地玩信長既如果唔係war3有咩大改動 其實唔洗去更新

vlan其實可以分開 正規 同 綜合遊戲(信長 三國之類) 正規區先需要去更新

而玩綜合遊戲就繼續隨佢地更唔更新 關係到war3程式既bug/大改動先要求信長區一次過更新

咁就唔洗次次放更新出黎都比人 唔知頭唔知路 係到嘈嘈嘈

作者: ME]shade    時間: 2010-2-8 22:24

引用:
原帖由 ME]Gene 於 2010-2-8 22:21 發表
Warcraft 1.24d Patch is now officially released by Blizzard. The reason behind releasing this patch was hacks but now they are detected in WarCraft 3 TFT 1.24d Patch. It is good to have the latest War ...
說話4族有d咩改動?
我up左不過都未知
作者: ME]Ken    時間: 2010-2-8 22:25

Warcraft 3 The Frozen Throne 1.24d Information:

•Fixed a client crash related to queuing too many invalid build commands

•Also, Avoid using any kind of Maphacks, custom kicks, crash hacks they are now outdated/detected in Battle.net because of this War3 1.24d patch.

更新唔係針對信長mh
作者: kagaya052    時間: 2010-2-8 23:48

又更新 好煩姐.............
作者: ME]AnDy    時間: 2010-2-9 08:34

•Fixed a client crash related to queuing too many invalid build commands
- 修正了一个客户端冲突,此冲突与游戏命令队列中积存过多无效的建造建筑命令有关(crash hack)

gene 下次copy埋中文唔該         不過我睇完中文都唔係幾明.....

回shade...4族會在1.25 改...應該就快了...通常d 後很少e 了
作者: 小茶    時間: 2010-2-9 10:20

我1.24c開到war3
但更新左之後系甘點 開始遊戲都開吳到-,-
求助!
作者: ★肥佬乂康    時間: 2010-2-9 11:06

不一定要用vlan不行的更新檔...
http://todian.myweb.hinet.net/
用這個網出的更新檔不是很好嗎?
沒有一次不行 連重裝vlan 重 down都不用
版主參考下吧....
你們出的更新檔不行噢~~
作者: 【威廉】    時間: 2010-2-9 13:44

crash hack是一個令到別人當機的外掛,非場主也能用!所以暴雪官方才那麼快更新
MH全名是maphack,是防不到的,剛用開圖偵測器在VLan觀看,十個有一個
比**廣告**少

作者: 秒﹏‧    時間: 2010-2-9 14:26     標題: 有問題

1.24D下載到..不過 更新 唔到???
作者: ●欣婷●愛    時間: 2010-2-9 14:47

又更新= =.
做咩成日更新嫁,你更新完又玩唔到d圖,鬼捉人係好的比喻,但係更新左又會冇咁多mh= =.
可唔可以更新完d圖又玩到又小dmh呢,十全十美.
作者: 新手係我=.=    時間: 2010-2-9 17:56

我唔駛5分鐘搞點..-.-有幾煩
作者: ME]Gene    時間: 2010-2-9 18:20

你地 其實係唔係 重未明白 更新檔並唔係vlan出?
作者: _豆釘_    時間: 2010-2-9 21:59

?_?
作者: HoUn]AnDy    時間: 2010-2-9 22:13     標題: 回復 53# 的帖子

佢地應該係     明既......
不過vlan 都可以唔升1.24d   十世1.23c 都可以喔.....
vs 都是 十世 1.20  

反正我都是等1.25
作者: 什麼定甚麼    時間: 2010-2-9 22:35

幾日之後又1.24e?????????
作者: salinna    時間: 2010-2-10 23:03

额。。。这个怎么搞啊?感觉有点难度啊
作者: 明智魔獸    時間: 2010-2-10 23:37

DOWN完 裝左 點解見唔到場 自己開場又得(人地唔見) 我要轉番1.24c先見到人場
不過勁lag lag過尋日
作者: 你牙爸個女    時間: 2010-2-11 02:55

如上...
我又係好似你咁...
更新左1.24d見吾到人地d場
作者: ㄗsメ小KiTˇ    時間: 2010-2-11 12:01

更新左啦- -
不過都等左更新好耐了
作者: 明智魔獸    時間: 2010-2-11 16:07

1.24c我都唔使 關防火 防毒
而家轉1.24d使唔使關?
咁麻煩嫁
見唔到人場 轉玩第2個伺服器算了
作者: RaingCS    時間: 2010-2-11 18:50

NO
作者: guguniao    時間: 2010-2-12 01:46     標題: 快乐过新年 回去团聚

北京seo
作者: 〞叛逆﹏    時間: 2010-2-12 13:26

會唔會有問題呢?-.-應該會無既
作者: kai大左    時間: 2010-2-12 21:50

得呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: kai大左    時間: 2010-2-12 21:53

版主咪搞事啦!...................
作者: kai大左    時間: 2010-2-12 21:53

版主咪搞事啦!............
作者: 偽狼的羊    時間: 2010-2-12 22:23

更新左畫面令左,,,但搞到lag左..
作者: 二零三六    時間: 2010-2-13 23:35

其實1.24c同1.24d冇什麼大既分別
唔洗這麼快轉掛
作者: 媛戀    時間: 2010-2-14 18:30

我down左但系彈左d野出答.最後入吾到遊戲
作者: S!u﹏loVE    時間: 2010-2-16 00:22     標題: 點解我安裝vlan果陣 更新吾到-.-

點解我安裝vlan果陣 更新吾到-.-
作者: S!u﹏loVE    時間: 2010-2-16 00:43     標題: 請教我- - 佢叫我:請檢查網路糸統.....姐係點-_-?

請教我- -  佢叫我:請檢查網路糸統.....姐係點-_-?
作者: 一條蔥    時間: 2010-2-16 02:32

頂...更新完入唔到 **廣告** 囉
點轉返 1.24C?
作者: iloveyou6237    時間: 2010-2-20 09:20

我想問我下蛓左ziddu佢問我個安裝路徑   咩黎架??
作者: iloveyou6237    時間: 2010-2-20 09:23

我下蛓左ziddu  跟住佢問我個安裝路徑  姐係咩黎架
作者: chitzc    時間: 2010-2-20 14:48

沒玩一陣子不同樣了呀!! 先下載再說好了!
作者: 天地.太極    時間: 2010-2-20 21:10

頂.....我更左...我冇左個1.24c個版本更新= =
有冇人好心比我......
作者: 不要妳離開    時間: 2010-2-21 17:03     標題: ^^......

gd^^................
作者: wilsoneybb    時間: 2010-2-26 10:00

真係好快更新wo
作者: 火乂燃_月    時間: 2010-2-28 15:56

而家轉左啦咩?
作者: [TMD★仔囝]    時間: 2010-3-3 13:59

因為vlan有垃圾玩家打信長開mh諗住扮神手
結果搞到要更新 所以吾系版主錯 系d垃圾玩家錯
作者: 掌摑庭子    時間: 2010-3-3 17:14

感謝分享!!!!!!!!
thx!!!
作者: 傑_KiT    時間: 2010-3-5 19:45

wo 正 788
作者: asdasdu22    時間: 2010-3-9 10:18

請問down完之後放係邊??
作者: ginola_    時間: 2010-3-13 23:49

終於搵到了
作者: ﹏NaTuRe乂傑    時間: 2010-3-14 12:40

很耐沒有玩vlan了,e家想玩番,但係更新左都玩唔到~有人可以教教我嗎???
作者: dickyou    時間: 2010-3-15 18:32

更出新的版本喔感謝大大~~~~
作者: ★-ωιth.k    時間: 2010-3-27 20:38

希望遲下更新有防mh功能
作者: ZEROTOM    時間: 2010-3-28 08:44

...................... 唔知上個月定今個月已經出左1.24E
作者: m0re_sM    時間: 2010-3-29 10:42

有E了`
希望防到MH`

作者: 玩偶〞賢    時間: 2010-3-29 10:51

點解我更新完都係全部00000-__-"
作者: 任殺唔嬲    時間: 2010-3-29 11:25

支持 更新 少一個借口比人話殺數多的人mh=]
作者: Hiroshi    時間: 2010-3-29 11:55

更新完WAR3即刻有問題...
作者: sky_david    時間: 2010-3-29 12:30

要怪就怪D MH
唔係唔洗成日更新:@ :@ :@
作者: Badkiller    時間: 2010-3-29 13:03

why我更新唔到 -_-

作者: alan_wong8    時間: 2010-3-29 13:08

有咩問題?
點樣更新唔到?
作者: 路人甲:-((    時間: 2010-3-29 13:43

點解我入到埋ser再入vlan 入埋信長, 禁連線 1個場都冇 但係我fd又更新到 .... 咩事?
作者: SeIRYuU_Mas    時間: 2010-3-29 17:53

又更新一巴車能死你呀啦
作者: 福神_惡魔    時間: 2010-3-29 18:41     標題: vlan e+好kai

冇玩1~2日 就要更新 好膠囉 玩**廣告**都唔洗成日up野
作者: DreaM_b    時間: 2010-3-29 19:03

開game搞左10幾分鐘原來1.24e

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0