標題: 真的忍無可忍 [打印本頁]

作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:27     標題: 真的忍無可忍

嗨!

一直在說版主獨裁的人 , 你們想怎樣我不知道

引發起這件事的源頭 , 是一場封號戰 , 但我又想問了

封了號 , 就真的以後不玩嗎? 封了號 , 就真的了結所有嗎?

答案:一成不變 原因我也不多說了。

會員們 , 你們經常說版主沒盡好職責 , 你們想我們哪樣才算是盡責?

任由你們洗帖  , 罵戰 , 呃分 ?

一被扣分就吵著要加回分數 , 如果一開始知道這樣子會被人扣 , 何必當初?

BTW , 說回這次的事 , 一件私人恩怨 , 放上神台為求人知道 ,

我不知道這是何等心態 , 為名氣 , 為面子 , 這就是人性的真面目吧?

把昇(Sever2007)受了激將法而用錯方法去解決 , 你們就一窩蜂走來火上加油 ,

很好玩是吧? 很好看是吧? 這場戲劇完了 遊戲也完了

但是你們窮追猛打 , 在現實世界你們不斷被人說你也會發怒是吧? 你也會反思自己為什麼會給人罵是吧?

他們基本上沒有錯 , 但你們把事情不斷放大 , 唯恐天下不亂。

現在一個請假 , 一個請辭 , 你們成功了 , 很開心很有成功感是吧?

想一想 , 你們自己站出來 , 當版主的時候會怎樣 , 一直說你不盡職。

確實的 , 我們做了什麼 , 你們又知道什麼?

很累 , 以前的我是會員的時候也不明白為什麼版主那麼不公平 ,

現在 , 我親身明白了。

"你怎樣對別人 , 將來人家也怎樣對你。"

喜歡的話 , 說不公平的會員 , 自己嘗嘗去申請版主 , 自己當一番 , 看看自己有什麼後果?

反正大家都請辭啦 , 我就放長眼看看你們有什麼後果。

基本上不是怒 , 是悔氣 , 我們做了那麼多 , 到頭來 , 是為了誰 , 有哪個知道?

作者: 乂凍檸樂=]    時間: 2010-3-1 22:28

搶一...
版主吾好勞氣...傷身..
作者: [山羊座]魔    時間: 2010-3-1 22:29

叫班友仔自己申請版主做下啦
睇見就火滾
作者: 321ngo    時間: 2010-3-1 22:30

各人有各人難處, 只怪玩遊戲的大多是青年人
作者: 我是來耕田    時間: 2010-3-1 22:31

世界就係咁吾公平
邊有可能做到每個人都岩心水
作者: sAdtInG-[    時間: 2010-3-1 22:32

版主真係好多野搞-.-妳都唔好咁火呢~~~~呢家d人係咁
作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:32

引用:
原帖由 321ngo 於 2010-3-1 22:30 發表
各人有各人難處, 只怪玩遊戲的大多是青年人
現在的年青人難道都是憤青 ? 都不理性分析一下?

但我也是個年青人呢...
作者: A_c    時間: 2010-3-1 22:36

俗語:
「食。飽。飯。等。屎。柯」
作者: ″七夜£殘    時間: 2010-3-1 22:36

吾好咁
作者: ioioio8888    時間: 2010-3-1 22:37

怎麼了!
7171請辭了?

作者: 爛桔小心    時間: 2010-3-1 22:38

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:27 發表
嗨!

一直在說版主獨裁的人 , 你們想怎樣我不知道

引發起這件事的源頭 , 是一場封號戰 , 但我又想問了

封了號 , 就真的以後不玩嗎? 封了號 , 就真的了結所有嗎?

答案:一成不變 原因我也不多說了。

會員們 , 你們 ...
我都有諗住開帖.
不過見到D唔講理又自我中心既人.
都DEL左
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 22:38

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:32 發表

現在的年青人難道都是憤青 ? 都不理性分析一下?

但我也是個年青人呢...
各人的出發點不同..每一個人都有自己的思想同想法.
要改變人的思想..基本上是不可行-_-你忍無可忍又能怎?無補於事
所以建議應慢慢給玩家了解版主的難處..讓玩家代入你身處的角色..謝=]
作者: 冥斯    時間: 2010-3-1 22:39

係感嫁la......一件事開45個post......又話咩笑左又話咩7171收皮wo!!自己又無改進方法同人講lo.......最後都係樓主衣d有權力既人出聲先唔發膠post........唉......人都係怕權力嫁la

作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:41

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 22:38 發表
各人的出發點不同..每一個人都有自己的思想同想法.
要改變人的思想..基本上是不可行-_-你忍無可忍又能怎?無補於事
所以建議應慢慢給玩家了解版主的難處..讓玩家代入你身處的角色..謝=] ...
我也知道無幫助 但只是用來要班人收下把口 代入我們版主的角色更是不可能任務
作者: 煩=.=    時間: 2010-3-1 22:42

不嬲係咁-.-人就係甘(包括mE)=3=
當有個時又唔珍惜.淨係識話
自己落手落腳la.先知道人地既辛苦
作者: [LILY]_KL☆    時間: 2010-3-1 22:43

唔好咁火.. :L :L
作者: 冰島CHaWiND    時間: 2010-3-1 22:44

對啊 身為版主一職 其實很大壓力
有機會 自己親身嘗試下吧
作者: PlaY★KIss‵    時間: 2010-3-1 22:45

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:41 發表
我也知道無幫助 但只是用來要班人收下把口 代入我們版主的角色更是不可能任務
香港人就係咁  羊群心理 容易受人影響 一個話版主點點點
其他就接住上  講野吾分析  吾思考  吾為人著想
吾好咁傷心

作者: 冰仔仔    時間: 2010-3-1 22:45

這裡的人大部份 也是心智未成熟的

就好像 青春期

父母想關心你 但你不理 只會打機

打。機。上。腦

打個左你想做咩工!?

試下做版主好嗎 不用勞力

只會用腦
作者: 冰島CHaWiND    時間: 2010-3-1 22:46

冰仔仔 很久沒見
作者: 冥斯    時間: 2010-3-1 22:46

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-3-1 22:45 發表

香港人就係咁  羊群心理 容易收人影響 一個話版主點點點
吾好咁傷心
未係lo......元老出句聲之後班人就係感話7171.........又唔見元老未出聲果時佢地出聲!!!!!
作者: KaIHaNg    時間: 2010-3-1 22:46

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-3-1 22:45 發表

香港人就係咁  羊群心理 容易人影響 一個話版主點點點
吾好咁傷心
錯字
作者: Naliorz    時間: 2010-3-1 22:47

有因必有果

如果airstation係位真君子

言出必行出黎直接封號了結

完全唔會有無謂聲音

7171多此一舉幫airstation結果搞到自己都成身蟻

我自己每次打封號都有輸既心理準備

輸左無咩大不了,自認技不如人黯然封號(係vlan開帖封號仲可以威埋,大把人讚你言出必行)

開多隻新號根本無人會理你

贏左都知道咩叫凡事留一線,對方肯守承諾都小事化無

airstation做到呢點我相信根本唔會有半點聲音

青少年也要為自己言行付上代價呢

===========以上廢話,以下重點===========

最可笑係有人發帖鬧版主,跟住成班人一面倒鬧埋一份

而家有人開帖幫版主,大家又係度深表同情?????

不知所謂
作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:47

基本上不是怒 , 是悔氣 , 我們做了那麼多 , 到頭來 , 是為了誰 , 有哪個知道?

一無所有
作者: PlaY★KIss‵    時間: 2010-3-1 22:49

見有人死
就會有成班人睇戲   花生組??
你係主角你會點
作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:49

引用:
原帖由 Naliorz 於 2010-3-1 22:47 發表
有因必有果

如果airstation係位真君子

言出必行出黎直接封號了結

完全唔會有無謂聲音

7171多此一舉幫airstation結果搞到自己都成身蟻

我自己每次打封號都有輸既心理準備

輸左無咩大不了,自認技不如人黯然封號( ...
不能不說閣下也是比較有理性的一群人
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 22:50

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:41 發表
就算不可能的任務也盡量嘗試吧..如果連版主之間都放棄..那些玩家見版主這樣只會得寸進尺
長老說2位版主的錯處..但為何不親自去處理?玩家看到長老開post說版主..不..不是說.
[聊聊]吧..只會讓玩家有更多的籍口攻擊版主..版主你不如向長老提出請佢多處理各問題..不是用口說的

行動最實際!

作者: W_a    時間: 2010-3-1 22:52

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 22:50 發表

就算不可能的任務也盡量嘗試吧..如果連版主之間都放棄..那些玩家見版主這樣只會得寸進尺
長老說2位版主的錯處..但為何不親自去處理?玩家看到長老開post說版主..不..不是說.
[聊聊]吧..只會讓玩家有更多的籍口攻擊版 ...
那位長老已經是上一代退下來的版主 他也是勞苦功高的一群

但他近日好像要 AL , 不知他有沒有空
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 22:55

長老無權限去處理論壇事務

而鑒於管理員分身不暇(alan店務  龍大對外)  唯有跟兩位版主談談

相信7171有聆聽到我同大家既聲音  但無再續深談

而Server2007就未有好好溝通
作者: 紙包蘋果茶    時間: 2010-3-1 22:56

虛疑帳號失去就算了
羸回一個人格
多少錢都買不到
作者: 冰仔仔    時間: 2010-3-1 22:56

引用:
原帖由 冰島CHaWiND 於 2010-3-1 22:46 發表
冰仔仔 很久沒見

近來好嗎

泡女的事 去到那一個增次

PSP 你懂入影片了嗎
如果你懂了 請教我
作者: 浮士德    時間: 2010-3-1 22:56

SOSAD,既然你唔知會員眼中GE盡責,點解你唔問?
作者: 浮士德    時間: 2010-3-1 22:57

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 22:55 發表

而鑒於管理員分身不暇(alan店務  龍大對外)  唯有跟兩位版主談談

而Server2007就未有好好溝通 ...
其實長佬即係咩地位
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 22:57

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:52 發表
那位長老已經是上一代退下來的版主 他也是勞苦功高的一群

但他近日好像要 AL , 不知他有沒有空
與兩位版主聊聊
我實在太閒了<-我見到先叫佢理番..
作者: 狂♂    時間: 2010-3-1 22:57

我都不明白 點解d人成日話版主唔好= ="!!
作者: 冥斯    時間: 2010-3-1 22:58

講真呀......之前d人話7171好小人出聲幫佢........家下版主一出聲幫施既人就成群感衝出泥......
感覺都幾好笑...........唔通無版主幫手就唔出聲廢事比人話?看泥做人都係保反自已好d.......
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 22:58

無地位

其實可以引起咁大回響  證明大家都好留意版主既工作

對於vLan日後既路黎講  無疑係好事

作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 22:58

對會員來說   眼內版主的責任  就是好好把(自己)不喜愛的貼子封掉
但我也見諒版主有時候的做錯是不可避免  每個人也有情緒  到了底線便會使出最盡的一步
作者: 冰島CHaWiND    時間: 2010-3-1 22:59

引用:
原帖由 冰仔仔 於 2010-3-1 22:56 發表

近來好嗎

泡女的事 去到那一個增次

PSP 你懂入影片了嗎
如果你懂了 請教我
你msn add我吧
作者: 冰仔仔    時間: 2010-3-1 23:01

引用:
原帖由 冰島CHaWiND 於 2010-3-1 22:59 發表
你msn add我吧
吾知係咪msn bug-.-吾見你on
難道你封了我嗎
作者: 冰島CHaWiND    時間: 2010-3-1 23:02

引用:
原帖由 冰仔仔 於 2010-3-1 23:01 發表

吾知係咪msn bug-.-吾見你on
難道你封了我嗎
siucha呀><
msn名轉左bingice個個呢
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:03

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 22:58 發表
無地位

其實可以引起咁大回響  證明大家都好留意版主既工作

對於vLan日後既路黎講  無疑係好事
希望真的是件好事
引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 22:58 發表
對會員來說   眼內版主的責任  就是好好把(自己)不喜愛的貼子封掉
但我也見諒版主有時候的做錯是不可避免  每個人也有情緒  到了底線便會使出最盡的一步 ...
他們已經無視了
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:03

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 22:55 發表

而Server2007就未有好好溝通 ...
長老..我都唔用書面語講喇-_-
直講吧..其實你既[聊聊]係引導緊d玩家對版主既睇法-_-聊聊其實可以私下msn之類講.
作者: 冰仔仔    時間: 2010-3-1 23:04

引用:
原帖由 冰島CHaWiND 於 2010-3-1 23:02 發表
siucha呀><
msn名轉左bingice個個呢
哦 見到 明天傾
今天要早訓
明天要早醒
[ -ゞ                ╭BinGIcE_CHa] 對嗎
作者: 冰仔仔    時間: 2010-3-1 23:05

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 23:03 發表

希望真的是件好事

他們已經無視了
其實Wa 你也是版主之一
我剛對你的貼 也十分支持
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:05

我想講你講得非常好..無破綻..
但係..vlan有咁多版主..吾一定全部版主都係好...
一定有壞既,亦都有好ge..做得版主就預左接受批評..
做得好ge..絕對無人會批評佢.因為根本無破綻俾我地批評.
你覺得我講既岩5岩??
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:06

引用:
原帖由 冰仔仔 於 2010-3-1 23:05 發表

我不是信長區版主 , 待我有權力時才整理一下這區

免得被人抓越區執法
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:07

引用:
原帖由 龍的傳淫 於 2010-3-1 23:05 發表
你覺得我講既岩5岩?? ...
批評也分好與壞=]..請問整個post都是說版主那不對這不對..
那版主便沒有自己的決策權..不如不用版主=]對?
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 23:08

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:03 發表
長老..我都唔用書面語講喇-_-
直講吧..其實你既[聊聊]係引導緊d玩家對版主既睇法-_-聊聊其實可以私下msn之類講.
我重申我係無地位既人(笑)

事件相信大家都好關心  而我見當時兩位版主都在線

所以我選擇左開帖  希望佢地作出正面回應

可惜未果
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:09

引用:
原帖由 龍的傳淫 於 2010-3-1 23:05 發表
你覺得我講既岩5岩?? ...
世事沒完美 我們接受批評就是要來做得更好
作者: 愛影。揚仔    時間: 2010-3-1 23:10

引用:
原帖由 冰仔仔 於 2010-3-1 23:05 發表

我都支持.....齊實版主真係好多野搞...好似我咁..搞得個版 無時間做功課...-3-
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:11

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:07 發表
批評也分好與壞=]..請問整個post都是說版主那不對這不對..
那版主便沒有自己的決策權..不如不用版主=]對?
對!批評也有分好與壞,這點忘記了,但是你也提了我一點!
真心的批評和惡意的批評,大概正常人都可以分清楚出來吧,既然是惡意的批評,就當他沒存在過吧,
怎不留意一下真心的批評,而要咁執著惡意既批評呢?
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:12

大家也不是牆頭草  不是因為誰是版主誰是版主 說的話就會加強說服力
希望你明白這點    受批評而作出回應的版主  才是最好的
作者: SmiRK|柱南    時間: 2010-3-1 23:13

追根究底 莫過於sever2007
無原因地在澳1招loser_killer滅號戰
反而比loser_killer滅返轉頭
而又接受唔到現實..為有露出人惡性一面
現在佢根本逃避責任..用潛水作為他解決辦法
只希望佢 滅號 + 道歉
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:14

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:08 發表

我重申我係無地位既人(笑)

事件相信大家都好關心  而我見當時兩位版主都在線

所以我選擇左開帖  希望佢地作出正面回應

可惜未果
[我重申我係無地位既人]呢個只係你覺得姐-_-
我作為一個玩家..都比你個post引導到覺得版主唔岩..係錯既
試問你點解比佢地正面回應-_-..回應佢地錯?我唔係話想幫佢地..
事實上係你個post真係令人一睇就覺得佢地錯-3-別無他意-_-謝=]
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:15

引用:
原帖由 SmiRK|柱南 於 2010-3-1 23:13 發表
只希望佢 滅號 + 道歉 ...
我認為..既然肯道歉就須要俾佢一個重新既機會.耶穌也有罪,但是也有復活節..
玩信長你連錯技,返左溫泉,也有你復活的機會,為何不給他一個改過機會呢?
總言~無須去到滅號這種嚴重情況
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:16

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:14 發表
[我重申我係無地位既人]呢個只係你覺得姐-_-
我作為一個玩家..都比你個post引導到覺得版主唔岩..係錯既
試問你點解比佢地正面回應-_-..回應佢地錯?我唔係話想幫佢地..
事實上係你個post真係令人一睇就覺得佢地錯-3- ...
因為一開頭大家都已經認定左係版主的錯 再加埋佢地"聊天"的內容 , 引人暇想 , 發生衝突。
作者: [X]巴﹏tD    時間: 2010-3-1 23:16

花生
........................
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:16     標題: 回復 54# 的帖子

你有否追究他發出滅號戰的原因  
比起你不滿對方而發出滅號  最後卻輸掉了  心裡總有點害怕?
睇每件事唔好剩睇表面  就如現在城市咁多人跳樓  你會否話佢傻仔  
你也見諒他有苦衷才會作出這最後的決定吧?
潛水的確係一個解決不了方法的問題  而道歉也不是對你  不用你來提醒  請搞清這點
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:18

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:16 發表
而道歉也不是對你  不用你來提醒  請搞清這點
不明白..意思清楚一點.好不?
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:19

引用:
原帖由 龍的傳淫 於 2010-3-1 23:11 發表

對!批評也有分好與壞,這點忘記了,但是你也提了我一點!
真心的批評和惡意的批評,大概正常人都可以分清楚出來吧,既然是惡意的批評,就當他沒存在過吧,
怎不留意一下真心的批評,而要咁執著惡意既批評呢? ...
請注意..我並無特意你的[咁執著惡意既批評]只是..有眼看到..一開post..
post的批評和下面的批評是已經說版主不對不對..那是一個引導玩家去說版主不對的post
不是真正能對版主說出意見的post..
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:19

作者: 沖沖入團    時間: 2010-3-1 23:21

唔好咁火啦
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 23:21

你地發帖速度都幾快

議事論事  有錯係應該承認  而且係解決問題既良方

我只係自嘲一下  其實由於我已經退下火線  我無資格去教佢地

而依家依然敬老既  或者說比多少地位我  也只有經歷過我當版主時期的人了

尤其7171同Server2007  我幾乎沒接觸過

所以我也就跟他們聊聊而已  希望佢地可以正面回應從而解決問題

可惜
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:21

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:19 發表
↑ ...
你的意見不應在這個post發表,,謝=]
作者: 蒜狗掃吧啦    時間: 2010-3-1 23:22

在現實世界你們不斷被人說你也會發怒是吧?
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:24

(追根究底 莫過於sever2007
只希望佢 滅號 + 道歉)

回應520    就不是我的回應  我只是引用別人的回應作出討論
請看清楚別人回的
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:24

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:21 發表
你地發帖速度都幾快

議事論事  有錯係應該承認  而且係解決問題既良方

我只係自嘲一下  其實由於我已經退下火線  我無資格去教佢地

而依家依然敬老既  或者說比多少地位我  也只有經歷過我當版主時期的人了

...
[我作為一個玩家..都比你個post引導到覺得版主唔岩..係錯既
事實上係你個post真係令人一睇就覺得佢地錯-3-別無他意-_-謝=]]
煩請長老正面回答我問題@@
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:25

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:19 發表
↑ ...
不要再跟我說滅號!
滅了號又怎樣?如果他肯改過為何不給他重新機會!?
只會說滅號!滅號!滅號!
滅了號又如何?vlan會有所改變?你來頂替他的位置?
只有失敗才會成長..這才是人生
正常的一個社會人士也會想,既然道不道歉也會滅號,為何我要道歉?
他道歉後有一個重新機會,才會為vlan帶來更好的未來..
我不知道你明不明白我的說話,但是我心想的就是這些,不滿的盡說
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:26

你們就些會員就是這樣膚淺  這段說話跟本不是由我口而出  看清楚吧好嗎?
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:28

SmiRK|柱南 新手上路

帖子21 積分1 級數0 Lv團隊•個人空間•發短消息•加為好友•當前在線
54# 大 中 小 發表於 2010-3-1 23:13  只看該作者 追根究底 莫過於sever2007

看清楚吧  小子
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:28

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:26 發表
你們就些會員就是就樣膚淺  這段說話跟本不是由我口而出  看清楚吧好嗎?
沒人要你代他們交代!既然人家說左就不用你重覆!
我沒有惡意,只是想你明白,同一種意思不用再說
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 23:28     標題: 回復 68# 的帖子

正面回應  係指正面回答問題

我帖中指出佢地懷疑不當既地方

假如佢地有自己既觀點  就應該比群眾一個解釋  假如無從反駁  就理應道歉

但似乎2面唔到岸  那麼怎會解決問題呢
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:30

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:26 發表
你們就些會員就是這樣膚淺  這段說話跟本不是由我口而出  看清楚吧好嗎?
本人認為只有膚淺的人才會說人膚淺...你有從雙方的出發點去想嗎?
你只說封號就行...你能從對方出發點想一想嗎?版主封號=什麼?
不用處理事務了?請認真想一想=]
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:31

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:24 發表
[我作為一個玩家..都比你個post引導到覺得版主唔岩..係錯既
事實上係你個post真係令人一睇就覺得佢地錯-3-別無他意-_-謝=]]
煩請長老正面回答我問題@@ ...
我好像回答了 不過你沒看到

我看看smboy如何回答你吧
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:31     標題: 回復 68# 的帖子

你真的很無聊   要求長老正面回答你問題  是在挑戰嗎?
不要以為你發出的問題很有批判性  只是無聊的而已..
兩頭唔到岸  的確   
跟本你們就是想所有版主也合你們心水而已?

作者: K.C    時間: 2010-3-1 23:33

好一個風雨帖呀。。

事實,往往只能越描越黑;
事實,哪有我們所看的那簡單?
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:34

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:31 發表
你真的很無聊   要求長老正面回答你問題  是在挑戰嗎?
不要以為你發出的問題很有批判性  只是無聊的而已..
兩頭唔到岸  的確   
跟本你們就是想所有版主也合你們心水而已? ...
只是希望長老能回答..不關你事的=]
如果希望讓長老回答問題都算挑戰的話[你真的很無聊   要求長老正面回答你問題  是在挑戰嗎?]
你已經挑戰了我=]對?
作者: Wing吉    時間: 2010-3-1 23:34

對果d經常搞事既人封號?
直接封ip吧 咁既話就可以令到vlan世界安靜d
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:35

我想再這裡說..
sever2007版主
如果你現在有看這個post的話,,
我勸你盡快出來道歉..這才是解決的方法.
不要像鬼一樣潛了水.這只會令人誤會,更加惡意批評
你肯出來道歉..就是你重新的機會..
潛水不是解決方法..
作者: [北敗]汶    時間: 2010-3-1 23:35

無聊  由你喜歡怎說也好  想上位也不是這樣上  
你說的POINT不帶POINT的重點  一直在針對某人似的
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:35

引用:
原帖由 Wing吉 於 2010-3-1 23:34 發表
對果d經常搞事既人封號?
直接封ip吧 咁既話就可以令到vlan世界安靜d
我認為..如果係咁第一個封你^^
個人想法
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:36

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:35 發表
你明白吧?就是這種誤會
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:37

引用:
原帖由 [北敗]汶 於 2010-3-1 23:35 發表
我一再重申說明[別無他意]在剛才希望說意見的時候已表明..
請看了後再思考才出字吧
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:37

引用:
原帖由 K.C 於 2010-3-1 23:33 發表
好一個風雨帖呀。。

事實,往往只能越描越黑;
事實,哪有我們所看的那簡單?
表面已經十分黑暗 內裡更是無底深淵
作者: |LoSeR|Suki    時間: 2010-3-1 23:38

懶得爬文

只能悔氣的說

接受唔到挑戰的就不要做好了
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 23:39

很有趣  我的F5鍵都快按壞了
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:39

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 23:37 發表
表面已經十分黑暗 內裡更是無底深淵
當好多人覺得一樣野係岩既時候..就會推翻左原本既野[不變定律]
作者: 龍的傳淫    時間: 2010-3-1 23:39

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:39 發表
完來長老也有有趣的一面
真是爛gag=3=me笑了xd
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:41

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:39 發表
咁得閒不如理下個論壇d事務
重掌又好點都好..唔係7國咁亂
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:42

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 23:39 發表

當好多人覺得一樣野係岩既時候..就會推翻左原本既野[不變定律]
羊群心態
作者: 〝秒秒〞    時間: 2010-3-1 23:45

好似係佢挑人封號先吧
願賭服輸
作者: [AmaZing]OX    時間: 2010-3-1 23:45

版主們固然辛苦,也有好多佢地講唔出的辛苦,或者可以話講出黎都無人幫到OR無人理的辛苦與難處。但系我覺得(個人意見)竟然佢做得版主,就應該考慮輸左的事情,并唔系話因為我系版主,要處理事務,所以滅號戰輸左唔洗滅號。至于有人話我地 唔知道點解招滅號戰,的確我地唔知,但系如果有苦衷,不如呢家講出黎?我相信會有好多人明白的。但系你又唔講又唔滅,就真系只會惹來更多的惡意相向。

至于佢處理事情的手法極端,我覺得無咩問題- -每個人有每個人的風格,只要佢無越權或濫用權力就得了。因為我認為每個論壇都會有好寬容,中意做和事佬的版主,但相對地也會有嚴格,甚至處事極端的版主,這樣才能平衡1個論壇的發展
作者: SmileBoy    時間: 2010-3-1 23:47     標題: 回復 90# 的帖子

目前情況唔係在於無人理

我地版主眾多  人手比以往多了一倍

但管理員過於煩忙  以致一有問題  唔知點解決

希望經此一役  大家有所體會

版主們重整旗鼓  會另有一番表現
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:49

引用:
原帖由 [AmaZing]OX 於 2010-3-1 23:45 發表
版主們固然辛苦,也有好多佢地講唔出的辛苦,或者可以話講出黎都無人幫到OR無人理的辛苦與難處。但系我覺得(個人意見)竟然佢做得版主,就應該考慮輸左的事情,并唔系話因為我系版主,要處理事務,所以滅號戰輸左唔洗滅號。至于有人 ...
基本上你講的野都無錯  係需要為自己做過的事而負責

一人計短二人計長
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:51

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-3-1 23:47 發表
目前情況唔係在於無人理

我地版主眾多  人手比以往多了一倍

但管理員過於煩忙  以致一有問題  唔知點解決

希望經此一役  大家有所體會

版主們重整旗鼓  會另有一番表現 ...
同意...........
作者: nicholas520    時間: 2010-3-1 23:52

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 23:49 發表

基本上你講的野都無錯  係需要為自己做過的事而負責

一人計短二人計長
希望vlan之後唔會再有今次既事發生
作者: |LoSeR|Suki    時間: 2010-3-1 23:53

我突然在想

樓主的帖是否錯區了
作者: K.C    時間: 2010-3-1 23:55

樓上是在抽水的對吧= . = ..
作者: W_a    時間: 2010-3-1 23:56     標題: 回復 99# 的帖子

嘿  明眼的知音 KC

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0