標題: Left 4 Dead 2 - HeTeR [Awake And Alive] [打印本頁]

作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-9 22:22     標題: Left 4 Dead 2 - HeTeR [Awake And Alive]

3月10日是本人生日,特此放出此影片!

希望各位大大可以給我點建議,以待改善!

[youtube]Vp7HU2Wq3Ds[/youtube]

youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=Vp7HU2Wq3Ds

本人之steam profile : http://steamcommunity.com/id/a00115
本團之steam 社群 :   http://steamcommunity.com/groups/GOTSENSE
歡迎各位向團長sk約戰, g豬c,steam,vlan皆可 ~

作者: amandaQ    時間: 2010-3-9 22:31

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-3-9 22:22 發表
3月10日是本人生日,特此放出此影片!

希望各位大大可以給我點建議,以待改善!

Vp7HU2Wq3Ds

youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=Vp7HU2Wq3Ds

本人之steam profile : http://steamcommunity.com/id/a0011 ...
近期看最好看的片
比美外國Frag
老實說話
作者: Mosquito0724    時間: 2010-3-9 22:34

不錯不錯  
視頻方面 可以用多D唔同GE特效
生日快樂 重有個半鐘= =
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-9 22:47

多謝哂先
作者: §鬼§姬§    時間: 2010-3-9 23:24

wow有我同我c父個名
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-10 00:03

ya! thz your guys a lot of
作者: manuhin    時間: 2010-3-10 00:19

講聲生日快樂先
未睇先回post
你點整到 720 p 嫁? 0.0

作者: SamChoy    時間: 2010-3-10 00:20

Heter生日快樂!!!!!!!!!!!!!!!

遲左20分鐘~~~haha

祝你段段片都精彩
打機場場都屈晒機
作者: §鬼§姬§    時間: 2010-3-10 02:24

遲左2粒鍾

生日快樂 祝你拍多D片比我睇
作者: 地獄修羅    時間: 2010-3-10 13:35

Heter 出片..支持   好睇好睇......
作者: yeungchiyik    時間: 2010-3-10 13:36

= =可能我級數低唔知道佢同其他勁人原來一樣.......
我覺得壽星兄你既厲害只限於此.....要進步就有個好高既階級~撲牆~秒ch等
不過有d位睇到你好有合作精神,呢樣係9成玩家無的!!極度欣賞呢點
作者: manuhin    時間: 2010-3-10 16:15     標題: 回復 11# 的帖子

人地唔錄入去姐....
唔代表佢唔識嫁......
作者: huteson    時間: 2010-3-10 16:45

wow heter 出片 支持  by Omg
作者: 傻MoUsE    時間: 2010-3-10 17:15

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-10 13:36 發表
我覺得壽星兄你既厲害只限於此.....要進步就有個好高既階級~撲牆~秒ch等
不過有d位睇到你好有合作精神,呢樣係9成玩家無的!!極度欣賞呢點 ...
要進步就有個好高既階級~撲牆~秒ch等
呢d好難咩 反而好既合作 比練呢兩樣仲難
同上面講得岩
人地唔6 唔代表人地唔識
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-10 17:57

Thank yours comments
作者: 「琪琪﹏    時間: 2010-3-10 18:18

nice video: )
遲來的
在此祝賀Heter生日快樂
作者: rayleeseng    時間: 2010-3-10 18:46

3月10日18ys?????????
作者: 傻彬v3v    時間: 2010-3-10 19:59

上左鏡a_a,比起同期既frag好睇好多.
by pan

作者: windsang    時間: 2010-3-10 23:27

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-10 13:36 發表
不過有d位睇到你好有合作精神,呢樣係9成玩家無的!!極度欣賞呢點 ...
-,-唔通我 唔錄片 等如我乜都唔識?
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-10 23:56

引用:
原帖由 傻彬v3v 於 2010-3-10 19:59 發表
上左鏡a_a,比起同期既frag好睇好多.
by pan
sor-_- 下次應該隱藏埋佢

因為畢竟......!
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-11 00:05

引用:
原帖由 windsang 於 2010-3-10 23:27 發表

-,-唔通我 唔錄片 等如我乜都唔識?
支持3gor快d錄
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-11 00:08

引用:
原帖由 manuhin 於 2010-3-10 00:19 發表
講聲生日快樂先
未睇先回post
你點整到 720 p 嫁? 0.0
原來你係對我個720p有興趣/_\
作者: yeungchiyik    時間: 2010-3-11 00:53

咁我地既定位唔同囉= =又係佢話教下佢既.....
姐係大家都知佢呢句只係謙虛講一講....實際上佢咩都唔洗再教.......佢去到神果級了已經~係咪?

好....我講錯了....無錄低唔代表佢唔識....咁我更正.....如果你識既就當我廢話........唔識就學學

要我認真講佢實際上仲有d位係唔得架囉......只係我都唔算勁先唔講哂出黎廢事比你地挑機姐.......

p.s.有幾位朋友覺得呢套片比近期的好.....但我睇咁耐片我覺得呢套未算好~要知道錄一百分鐘可能出街只有五分鐘
姐係片[通常]比平時厲害........咁當然唔可能一套片評定一個人....
期待你會再出片.....因為看片的其實獲益良多........我都是看片才學會單牆跳之類的.......
作者: manuhin    時間: 2010-3-11 02:14     標題: 回復 22# 的帖子

點整姐 -3-
轉咩檔?
作者: windsang    時間: 2010-3-11 10:33

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-11 00:53 發表
p.s.有幾位朋友覺得呢套片比近期的好.....但我睇咁耐片我覺得呢套未算好~要知道錄一百分鐘可能出街只有五分鐘
姐係片[通常]比平時厲害........咁當然唔可能一套片評定一個人....
期待你會再出片.....因為看片的其實獲益良多........我都是看片才學會單牆跳之類的.......
唔錄 同 唔識

同 覺得套片 好5好  係2回事
作者: windsang    時間: 2010-3-11 10:34

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-3-11 00:05 發表

支持3gor快d錄
你可以得閒到係我樓下打機-,-

我冇時間ma

我通常都係公司回你ja

作者: 蟻屎沙擴近    時間: 2010-3-11 11:22

我想知咩歌黎...好熱血
作者: manuhin    時間: 2010-3-11 11:44     標題: 回復 27# 的帖子

標題都寫明晒la..............
作者: DevilZ-169    時間: 2010-3-11 13:18

用jockey捉住條友企定定去比ch撞落街果下vlan都吾知有幾多人先會做到
作者: penisface    時間: 2010-3-11 18:18

生日快樂~
我反應覺得太少容易, 太多特技
第1次叫唔錯, 支持
作者: ︴FaP》明    時間: 2010-3-11 18:29

呢個月真多片睇HAHA@@
支持
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-11 20:01

引用:
原帖由 yeungchiyik 於 2010-3-11 00:53 發表
咁我地既定位唔同囉= =又係佢話教下佢既.....
姐係大家都知佢呢句只係謙虛講一講....實際上佢咩都唔洗再教.......佢去到神果級了已經~係咪?

好....我講錯了....無錄低唔代表佢唔識....咁我更正.....如果你識既就當 ...
首先我無話要人教, 只求知道改善空間,
而且我本人技術并非神級
影片都同樣吾係神級
若果你有不滿意地方,你係有權選擇吾睇,吾回覆
回覆只係壇友們對我既一番支持
倘若我打個堆字令到你產生誤會,我係e到同你講聲對吾住先
作者: tatskii    時間: 2010-3-12 02:10

sup翻你A_A
~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: wyhwyh24    時間: 2010-3-12 15:55

好勁呀,套片好正,同埋咩歌黎架?好好聽=]
作者: 口刁_妳    時間: 2010-3-12 18:07

歌名係埋標題
作者: chowyeah    時間: 2010-3-21 12:21

what i  this gameplay music?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0