標題: VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料 [打印本頁]

作者: ukiii2003    時間: 2010-4-23 02:48     標題: VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

最近更新內容 11/8/2010

1. 更新為2031
2. 地圖某些路段經過修改 , 以增加特感可攻擊地點
    (eg. 教區(The Parish) 第2關更改為必需經過中間花園才能通過)

以上更新為測試階段 正在完善中 .....

必注事項

1. 任何時間閒置60秒會被系統轉往觀眾   觀眾30秒後踢除
2. 請等待所有人連接完成後再開始遊戲
    連接完成後會倒數30秒期間人類無敵 , 特感不能出生以及安全門不可開啟
3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
4.修改尾關高分先做怪(自動)

插件類
1.滑鼠右鍵可更換特感 限時為3秒(((( 尾關不設換怪 ))))
2.R鍵可於鬼魂模式下飛行
3. Tank燃燒後有少量加速效果
    尾關會出現兩輪 ; 首輪為12000血 第二輪為 10000及2000
    逃生時兩隻3000

4.m60所有地圖隨機出現(350粒子彈 不可上彈)
5. 新娘Witch可於所有地圖出現 受驚後會召喚屍群(普通Witch不能)
6. 安全室只提供7包1電 , 8粒藥丸及 2 把近武(隨機)
   請玩家自行拾取

特色
每關均有Tank出現(血量12000) , 如都心第1關 / 大雨逃跑的關卡(血量8000)
另外由於是高對伺服器
每人每關只有一個藥包(補血量為99) 請盡量於黑白狀態才使用 以達至最佳效果
沿途的藥包處已改為藥丸
為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖自動隨機放置)

未開放功能
1.Tank 死亡才可開啟安全門

作者: yin04202002    時間: 2010-4-23 02:54

支持支持 推一推
宜家個SETTING 真係幾好  又新鮮又唔會太誇
HURTER 上限係唔係25?   定可以無上限
by FC-YIN
作者: ncgb03473    時間: 2010-4-23 09:08

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-4-23 02:54 發表
支持支持 推一推
宜家個SETTING 真係幾好  又新鮮又唔會太誇
HURTER 上限係唔係25?   定可以無上限
by FC-YIN
傷害限定為 - 25
顯示高撲傷害 : 你有幾高就顯示幾高

e.g.  都心 第2關係人都知既 大廈位 無記錯撲落黎有5x
但實際上只會扣到25

有點數位  只係拎黎同人鬥高既姐

筆 上
作者: NANAYOFFY    時間: 2010-4-23 10:39

成日無位入 我已經俾人教壞左 玩跑ONLINE
作者: wong    時間: 2010-4-23 11:15

推一推 我成日入你個場玩架
作者: sapphire4890    時間: 2010-4-23 11:38     標題: 回復 4# 的帖子

你都傻既...我係果關撲到100呀
一野整低左滿血既Nick
50=濕濕碎
作者: cowmas    時間: 2010-4-23 20:59

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-4-23 11:38 發表
你都傻既...我係果關撲到100呀
一野整低左滿血既Nick
50=濕濕碎
Can you upload some photos that you hit the people in 100 of injure,please.

And I want to learn something different places that I can hit the people in 100 of injure.

Thanks

Is the "官方場" means that the round 3 of the map "no mercy" in L4D1???

If not,can you explain somewhere???

作者: noobie_joker    時間: 2010-4-24 02:00

幫手推啦=] 希望唔太識玩既人會來學野啦
game name : Noobie
作者: Goldust    時間: 2010-4-24 02:08

真係開post教人,仲以為你隨口講下就算, support !! push .....
作者: kailemon0721    時間: 2010-4-24 06:49

好長盡既講解@v@`
thx
作者: ab420591    時間: 2010-4-24 09:28

玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩
作者: ukiii2003    時間: 2010-4-24 11:38

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-4-24 09:28 發表
玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩
無話多唔多餘既  100得1個睇我都唔介意
也許多人場比人認定係9玩  教學就放左係到  睇唔睇控制唔到

作者: lts__    時間: 2010-4-28 14:21     標題: 魚乾

整埋特感教學丫
我唔識玩特感><
作者: fatlam1008    時間: 2010-4-28 15:24

等呀叔推返上去先..呀叔有份幫手打架..(1個字)
作者: calvinleeabc    時間: 2010-4-28 16:19

我叫9527,有時間會去你個ser玩架 有無人記得我
作者: pangtszfung    時間: 2010-4-28 16:22

請問...
你通常咩時間開ser的
我好想玩=3=
作者: RDiver    時間: 2010-5-2 15:58     標題: 你做得好出色

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-4-23 02:48 發表
以下係瘋狂高對既資料 希望幫到大家
以前比較bt既插件已經取消
例如smoker毒煙/移動  boomer爆炸傷害  及好多人接受唔到既jockey跳  
當然仲有好多不足 我會盡我能力去改善

2樓為多人對抗教學

最近更新內容 29/4/2 ...
教學都有 ! 你都幾周到喎

能夠從占士哥多人伺服既影子走出黎 , 實在令人欣賞 .

作為 M群聯盟既一分子 繼續為大家提供更創新更傻質既服務.
作者: 老闆占    時間: 2010-5-2 16:14

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-4-24 09:28 發表
e, 點解你唔入我 SERVER 玩下

屍血 250 HP

TANK 血 16500 HP

仲有, 特感BOTS 出泥某幾個角色都係追最頭最衝果個

請問你一個, 點樣沖, 唔合作, 點樣英雄主義入玩 SAFE ROOM>?

其實唔好渲染或者亂講

玩過, 入到 SAFE ROOM先講!!
作者: leehoyin6030    時間: 2010-5-2 18:12     標題: 支持支持支持支持

支持支持 支持
作者: 老闆占    時間: 2010-5-2 23:26

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-4-28 16:19 發表
我叫9527,有時間會去你個ser玩架 有無人記得我
成日見到你啦, 師兄 
作者: RDiver    時間: 2010-5-3 05:26

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-4-23 02:48 發表
教學係死既(如有錯誤請提點及包涵)
希望可以幫到多人對抗For生還者既朋友 合作性提高 玩得開心d

好多人認為多人對抗係9玩 隨便玩 一係就話for fun 有人更加認為係onj插件場
無論點諗都好  多人對抗 同 44 玩法可能 ...
你既教學值得讓人一睇 .

你應該放左唔少心機啦
作者: yin04202002    時間: 2010-5-4 08:39

等我再幫手推一推番上去比人睇下先
作者: Lag機小王子    時間: 2010-5-4 09:44

絕對支持 by 呀檸
作者: hihi456789    時間: 2010-5-5 14:48

支持 BY 剎那
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-5 14:53

幾時升2016?
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:07

引用:
以下係瘋狂高對既資料 希望幫到大家
以前比較bt既插件已經取消
例如smoker毒煙/移動  boomer爆炸傷害  及好多人接受唔到既jockey跳  
當然仲有好多不足 我會盡我能力去改善

2樓為多人對抗教學

最近更新內容 29/4/2 ...
本人謹代表「占士哥伺服聯盟 M群」邀請貴 場主加盟我哋 M群 , 以凝聚更強大既力量 , 改變 L4D2 & vLan .

詳情參閱 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=220739&extra=page%3D1

如有興趣 , 如有共同目標 , 請於以上網址中回覆並留名.
作者: zching    時間: 2010-5-11 19:55

經常都玩呢個場, 都學到幾多野@@"
作者: 冥斯    時間: 2010-5-11 20:45

有一點唔認同.........就係tank瓜先開到門 請記得遊戲係逃跑為主題
作者: nam_with_god    時間: 2010-5-12 00:39

好詳細, 而且真係可以變高手, 極力支持
作者: yin04202002    時間: 2010-5-16 02:53

推一推.....真係幾有用  可以多多參考
作者: qawsq    時間: 2010-5-16 18:50

今日玩完個埸耐唔耐又死左....
認真搞搞佢
作者: ukiii2003    時間: 2010-5-16 18:57

唔好意思 c1m4臨時有野要做  所以關左場
作者: Satanailu    時間: 2010-5-16 19:55

鹹魚叔叔.....Satan哥哥幫你推推post

我同我fd會支持你的....每日為你曬一條鹹魚......

曬夠1年送365條比你送飯....thx

thx你比個娛樂地方比我地..........

希望中2入去一齊play嘎朋友幫幫手推post,....thx all =3=......小弟送個錫錫比你地下

作者: yin04202002    時間: 2010-5-16 19:59

引用:
原帖由 Satanailu 於 2010-5-16 19:55 發表
鹹魚叔叔.....Satan哥哥幫你推推post

我同我fd會支持你的....每日為你曬一條鹹魚......

曬夠1年送365條比你送飯....thx

thx你比個娛樂地方比我地..........

希望中2入去一齊play嘎朋友幫幫手推post,....thx all ...
叔叔  haha   支持下先我又

作者: toro14796    時間: 2010-5-18 23:04

坦克血量這麼多阿  不知道會不會有人抗議
作者: yin04202002    時間: 2010-5-19 02:46

1.為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖隨機放置)
2.開局自動給予藥丸(地圖上極其稀有)
3.修改開局7藥包及1電壓器(唯一一個)

到時一定會兩隊d分爭得好激烈  
等我聽日入去試新野先
試頭啖湯

作者: tan99898989    時間: 2010-5-19 03:12

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-5-19 02:46 發表
1.為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖隨機放置)

等我聽日入去試新野先
試頭啖湯 ...
幾點開場,
我tan ~ 一定到
一齊去殺bug  ( 筆 )
作者: hihi456789    時間: 2010-5-19 07:05

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-5-19 02:46 發表

等我聽日入去試新野先
試頭啖湯 ...
唯一一個電壓器!? 揸電果個有D慘 成場都要食藥
等陣試下呢種模式好唔好玩先
作者: ukiii2003    時間: 2010-5-19 11:11

引用:
原帖由 hihi456789 於 2010-5-19 07:05 發表

唯一一個電壓器!? 揸電果個有D慘 成場都要食藥
等陣試下呢種模式好唔好玩先
點會呢@_@   成隊人需要互相幫助   幫紅血呢個係l4d正常常識@_@所以唔洗擔心呢個問題
作者: hihi456789    時間: 2010-5-19 11:44

係開係2.0.1.7定2.0.1.8
作者: Devilcat    時間: 2010-5-19 12:05

入親你個場都LAG到暈玩唔到 唔知係咪我WIN7既問題
作者: yeungchiyik    時間: 2010-5-19 13:06

八八場係至好玩的!支持樓主~~
作者: Ricky_L1010    時間: 2010-5-20 02:12

好好玩的場, support!
作者: 神機☆新手    時間: 2010-5-20 02:15

That's a good sever! very nice
作者: HEIJAI.    時間: 2010-5-20 14:29

支持啊!個場幾好玩@*(#&(*#@@#
作者: 植物人    時間: 2010-5-20 14:30

大力支持。。。。。。神手都係睇依個POST 先可以成長。。。。多謝樓主無私的分享
作者: beebi    時間: 2010-5-20 16:37

做人我最憎d人扮Rambo , 一味鳩衝

做屍我最憎d小朋友 , 驚時無得玩蝕底, 一番生就9秒9沖出去死

But 以上兩樣都唔及呢個煩
有d人渣住枝mic成個林尚義咁係到指指點點教人打機. 大佬你打緊FPS game, 唔係打緊AOC呀大佬
作者: 植物人    時間: 2010-5-20 21:23

依個ser 專係比人成長的地方.........即所謂越戰越強........我都係學習中..........請各位大佬睇住細路呀......
作者: ApXnMetttt    時間: 2010-5-21 00:38

引用:
原帖由 beebi 於 2010-5-20 16:37 發表

有d人渣住枝mic成個林尚義咁係到指指點點教人打機. 大佬你打緊FPS game, 唔係打緊AOC呀大佬
e到笑左...
asha™ 留字
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 02:15

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-20 21:23 發表
依個ser 專係比人成長的地方.........即所謂越戰越強........我都係學習中..........請各位大佬睇住細路呀......
細路你睇住細細路我呀....
作者: fung11    時間: 2010-5-21 02:23

岩岩出左個Warcraft3插件
睇下好唔好玩先
作者: ukiii2003    時間: 2010-5-21 02:29     標題: 回復 52# 的帖子

唔好意思@_@   有個post為[VS01](2018) 最新版Warcraft3系統瘋狂高對插件

係2個ser黎   唔一樣既,.....
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-21 02:33

3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
咁如果死左點算@_@?
作者: ukiii2003    時間: 2010-5-21 02:39

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-21 02:33 發表
咁如果死左點算@_@?
死亡或退出會自動從新抽過
都係防止一d人玩跑 唔理人  (除非距甘好運係keyman )
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 02:40

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-21 02:33 發表
咁如果死左點算@_@?
keyman係你開門時會話你知邊個係keyman...如果訓左係地就慘lu
所以應該隊友團結到安全名...

你問既問題:如果去到安全門..
寫住既keyman訓係地...比怪圍/太遠  佢死左之後 keymen會自動轉的  會有下一位擔任keyman
你多d入黎玩下就會明了
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 02:41

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-5-21 02:39 發表

死亡或退出會自動從新抽過
都係防止一d人玩跑 唔理人  (除非距甘好運係keyman )
haha 答得慢過你tim
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 09:41

FC 咁謙呀??
點睇都係你照住我啦...大佬......靠你救我啦
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 11:05

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 09:41 發表
FC 咁謙呀??
點睇都係你照住我啦...大佬......靠你救我啦
我大佬係戀愛@@  
開左ser啦..幾時見人呀..  
轉左新野...一開始就有幾把正槍  不過執完就無.
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:06

傻仔.....一早入左來啦.......我D易容術係咪好正呢??
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:06

好POST 不妨再推!
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:18

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:06 發表
傻仔.....一早入左來啦.......我D易容術係咪好正呢??
mimiko ? 類似啦  ... 其他都見過下
係d一個好新
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:22

錯!!!!!!我個名似咁無霸氣嫁咩??
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:24

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:22 發表
錯!!!!!!我個名似咁無霸氣嫁咩??
咩名?今次易容得唔錯wo
你一開咪=自爆
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:32

我有開咪呀........wall 都知
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:38

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:32 發表
頭先我食緊飯...無咩留意=.=  
miss了
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:38

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:32 發表
但知你入左黎lo...因為你個噴圖
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:44

佢發現左我先嫁.........傻仔@@
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:49

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:44 發表
佢發現左我先嫁.........傻仔@@
鬼叫個時我忙  @@  
一時疏忽///
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 14:55

食飯=好忙-,-
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 14:58

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 14:55 發表
食飯=好忙-,-
當然 食飯+睇成龍  都唔知你開過mic了
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 15:01

wo  忙到你!!
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 15:07

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 15:01 發表
wo  忙到你!!
忙極都係半小時je  唔洗番工咩你
作者: ukiii2003    時間: 2010-5-21 15:08

你地2條友係甘洗版係咪癡q左線  
作者: yin04202002    時間: 2010-5-21 15:10

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-5-21 15:08 發表
你地2條友係甘洗版係咪癡q左線  
老友成班人等你開ser 耶><  
唔吹水咪會悶死
作者: 植物人    時間: 2010-5-21 16:13

我仲讀緊書...........邊有工返
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 07:22

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 16:13 發表
我仲讀緊書...........邊有工返
仲好啦  多d時間入黎同我玩@@
作者: ღSnsd.英〞    時間: 2010-5-22 13:04

我都想入下你場玩下-.-多謝先/.
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 14:29

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-5-22 13:04 發表
我都想入下你場玩下-.-多謝先/.
睇下下次見唔見到你先
我都鐘意snsd
作者: sapphire4890    時間: 2010-5-22 15:22

個SERVER係米2018?
作者: abcldo111    時間: 2010-5-22 16:29

依家係咪轉左2018 .. 更新左無場既
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 16:52

現在暫時都仲係2017...今朝都仲有開場  只係場主病了
尋晚到今朝都無關ser  ...
作者: 植物人    時間: 2010-5-22 18:59

如果有得玩.......係MSN 叫我.......
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-22 19:17

今日無開ser:
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 19:29

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-22 19:17 發表
今日無開ser:
今日有開的..早上至中午
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 19:30

宜家正打算在2017開...5mins左右  自己留意
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-22 19:33

我要出街 玩唔到 岩岩下午又無開.... 明日再戰
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 19:36

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-22 19:33 發表
我要出街 玩唔到 岩岩下午又無開.... 明日再戰
聽日見啦咁..haha...聽日星期日仲係放假日子
作者: yin04202002    時間: 2010-5-23 01:33

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-5-22 16:29 發表
依家係咪轉左2018 .. 更新左無場既
我地係2017  so你睇唔到=.=
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-23 08:56

點解無啦啦降到2017 ? 之前唔係2018咩 ?
作者: yin04202002    時間: 2010-5-23 11:00

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-23 08:56 發表
點解無啦啦降到2017 ? 之前唔係2018咩 ?
本身兩邊都有開
宜家多係2017開  遲下未知請留意公告
作者: 鴻~    時間: 2010-5-23 11:13

大佬快d升2018啦=.=
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 19:05

紅字為省略重點  有心先睇埋d黑色字

希望各位進場人士  唔好濫用角色語音
(eg. 係度不斷咁笑)

本人完全接受唔到 故意 甚至刻意 不斷咁笑
(我當然唔排除有人接受到 並且非常熱愛聆聽呢一類聲音)

當然如果你用你既Microphone黎發出笑聲
我並唔會阻止你  因為呢個係你既言論自由  你鐘意講咩無人管到你
(你用Microphone只會滋擾到你既隊友 , 但如果有人向admin投訴係照樣會slience你)

但如果你係濫用角色語音既玩家
你既語音會令到全場玩家都受到你既滋擾
(如上面所講 我並唔排除有人接受到 並且非常熱愛聽呢一類聲音)
故此我唔會留手  見到呢類人士 (濫用語音玩家) 就自自然然會Ban

由於此伺服器為多人伺服器
每一個人物模組   有可能多於一人
所以我並唔會浪費我自己既精神去搵究竟係邊一個濫用角色語音
我只會採取坐連法
同一類人物模組既人均會被Ban
如果你係非濫用角色語音既玩家  我Ban錯你既  唔好意思
因為此風不可長   有咩問題可以搵番我

有可能有人會問
點解唔加設一個pluigns(插件)去防止玩家濫用語音

呢個係另一個問題  因為有時侯  會有一d玩家因為無Mic而去用角色語音表達自己
如果佢想叫人help 除左打字之外 係可以用角色語音
有咩野執既時侯
eg. 槍械  藥丸  
佢亦可以透過角色語音黎發出訊息

如果設定限制語音數量為"2"既時侯
呢類玩家唔小心禁多左一下既時侯 就會無辜被系統ban左

如果設定限制語音數量為"3"既時侯
一d有心既"濫用角色語音玩家"
可能以 2下  2下  2下 咁既笑聲黎挑戰我

筆 上

作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-5-23 19:15

慘被BAN的一人/_\

玩玩下一入黎成班傻笑,,唔關我事架/_\

GAME名,,柒頭皮,,
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 19:25

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-5-23 19:15 發表
慘被BAN的一人/_\

玩玩下一入黎成班傻笑,,唔關我事架/_\

GAME名,,柒頭皮,,
柒頭皮唔好意思
係你打出  我無笑 我係肥佬既時侯
就有一個肥佬(Coach) 係度挑戰我既容忍度
作者: yin04202002    時間: 2010-5-23 19:34

o...打完波番黎...差d miss左咁重要既野@@
作者: yin04202002    時間: 2010-5-25 01:03

推一推    支持下
作者: RDiver    時間: 2010-5-25 01:19

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 19:05 發表
紅字為省略重點  有心先睇埋d黑色字

希望各位進場人士  唔好濫用語音 (eg. 係度不斷咁笑)

本人完全接受唔到 故意 甚至刻意 不斷咁笑
(我當然唔排除有人接受到 並且非常熱愛聆聽呢一類聲音)

當然如果你用你既Micr ...
笑都唔得 ? 入黎玩都想開心快樂啫 , 其實其他人唔鐘鍾意佢把聲可以Mute左佢 , 不至於將佢ban出server.
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-25 08:42

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-25 01:19 發表

笑都唔得 ? 入黎玩都想開心快樂啫 , 其實其他人唔鐘鍾意佢把聲可以Mute左佢 , 不至於將佢ban出server.
voicerecord個種笑聲我當然接受到
大家傾下計 吹下水  講到有笑點既時侯笑係好正常

可能我所講既語音令你有所誤會
我所指既笑係以下post所教人改個種    角色語音
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=169307&extra=page%3D14

而且我亦我接受到 你平時禁一下 當係開心咁發出黎既笑聲
但有d人  就好似啪左興奮劑咁
不斷咁禁  笑到抽哂筋咁
可能佢好享受呢種聲音  但係對我黎講呢種滋擾同嘈音無分別

加上 我份人一啲都唔和諧  
我一向都係極權主義
既然我有能力可以Ban到你
點解我仲要係度忍受你?

而我每次都有預先提示
"可唔可以唔好狂笑呢"
但係佢依然要繼續狂笑
之後我都係會循例打句
"你係咪唔相信我會Ban人?"
如是者 佢係採取無視我既策略
咁我只好"做野"了

另外 呢種笑法可以Mute? 有既話  請指教一下

筆 上

作者: sy6762    時間: 2010-5-25 09:12

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-25 08:42 發表
但有d人  就好似啪左興奮劑咁
不斷咁禁  笑到抽哂筋咁
可能佢好享受呢種聲音  但係對我黎講呢種滋擾同嘈音無分別
呢d人見一個 ban一個
by un6
作者: RDiver    時間: 2010-5-25 10:17     標題: 回復 99# 的帖子

咁既話 , 就證明佢唔尊重其他玩家同個場主 , 我相信其他玩緊你個ser.既玩家都唔會容忍呢一班人 , 係應該杜絕呢種行為 . 誤會左你意思.......

占士哥多人伺服一樣唔會接受呢種行為 , 到時根據Admin既個人判斷去採取任何行動 , 不過相信你我方諗法都是一致的 .

點都講句 , 希望日後大家都能夠保持良性競爭 , 以娛樂大眾為優先 , 讓玩家提供更理想既場所 .

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0